ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юли 2019 10:20

Е, няма какво да си кривим душата, тия Ружумушморок са си слабички на този етап.
Както писах още преди 2-3 дена, не са нищо повече от Вадуц.
Домакините имаха някакъв импулс през първите 20-25 мин. когато и направиха хубавата атака, когато им отмениха гола.
След това и те влязоха в позиционна игра.
Голът на Мариани поотвори мача... Гениално изпълнение !
Към момента, в състава и формата в която сме, ни трябват именно подобни индивидуални проблясъци, за да ни тръгне играта.
Останалото го свърши физическата и тактическата подготовка.

Жалко, че МарЯн не вкара онова в края... При 3 чисти гола наистина щеше да ни чака протоколен реванш.
Към Бат' Петьо имам само една забележка... Можеше малко по рано да направи смените, щото онези тръгнаха "ва-банк" след 80-тата мин. и ни трябваше свежест.
Пък кой знае, можеше и да вкараме още някой гол... С влизането си Мазурек веднага позавъртя 2-3 топки и освободи пространство.

Реваншът няма да е лесен !
Ще ни трябва отново някой индивидуален проблясък, за да се успокоим. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2019 10:32

Kotooshu написа:
Elliah написа:
metodito написа:Между другото, според мен, относно тактика и всьо, това искаше да ги научи Роси. Имам предвид на такъв футбол...

Роси да беше научил български, миндила му с миндил инатлив. :)
Той даже ги беше понаучил да играят така есента. После някой му наложи, че Левски трябва да играе атакуващо и си бамаата :)

Намерете видеото на Детелин Баялцалиев и ще разберете защо Делио Роси нямаше никакъв шанс за успех в Левски !

"Имаше много неща, които футболистите не искаха да правят или не разбираха защо трябва да ги повтарят толкова често. Те бяха доста елементарни и това ги дразнеше. Това бе едно от нещата, които Роси не успя да разбере. Той повтаряше едно упражнение много пъти, местеше играчите с по десет сантиметра по време на цялата тренировка - няма да си тук, а ще си малко по-вляво. Ето тези неща дразнеха футболистите. Аз се опитвах да бъда някакъв мост между тях и него. В тази връзка съм доволен, че има приятелство между мен и тях - сега ми е приятно да ходя на "Герена".

Не ги правели на тренировка , а и по време на мач също !

:!:
Делио Роси дойде тук, без да е работил никъде извън Италия. Манталитетът у нас е много различен, а при него сякаш нямаше обратна връзка. Всички футболисти се опитваха да го разбират, въпреки че изказваха недоволство от повторението на елементарни неща. Аз им казвах: Не желаете да повтаряте, но не го правите на мач. Как искате тогава да спре да ви кара да го правите?.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юли 2019 10:40

Още ли ще го дъвчем 'талианското менте? Пълен провал беше при нас и това е. Хубава победа на Хубчев, според мен имаме нужда от още малко класа, защото нямам релни заместници на тези титуляри.
[center][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2019 10:59

damyanov1963 написа:Честит Велики Четвъртък, Пичове!
Само по-кротко с емоцийте, докато мине и реванша!
Оставете ги тиретата, дайте да си гледаме нашия отбор!
Снощи публиката ни каза на Европа - Ние сме Левски София!

Че ние си го гледаме и му се радваме, днес даже и мрънкачите се изпариха. :) Колкото до тиретата, дори и след вчерашната победа не бива да се отпускаме, разнежваме и превъзнасяме, а все така упорито да им напомняме кои са и що са, с Хубчевска последователност и дисциплина, така да се каже! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 12 юли 2019 11:24

THE G.A.M.E написа:Реваншът няма да е лесен !

Направо ще е мега тегав. :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юли 2019 11:36

rebelheartous написа:
THE G.A.M.E написа:Реваншът няма да е лесен !

Направо ще е мега тегав. :lol: :lol:

Ще паркираме рейса

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2019 11:41

Този "Левски" има сили за нещо спешъл!

И по отношение на малките, ето това означава да им се даде доверие - да са титуляри, и то във важни мачове, а не за две минути в края на решени мачове.

Иначе, относно селекцията... имаме нужда от няколко човека, но които ще са резерви на титулярите - най-вече за Живко, Пау и Горанов. С Холмар и Дидо сме подсигурени в средата на защитата, на вратата Ники е добра алтернатива, Алар и Костов ще се борят за мястото си, Стаси може да играе съвсем успешно и зад нападателя и на крилото, а мисля, че някой измежду Петковите ще му е достойна резерва. А и Мазурек (който ми е пълна мистерия) вероятно може да застава там. В средата пък имаме и Найденов, който тепърва ще се бори за мястото си.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 12 юли 2019 12:08

"малките"

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 юли 2019 12:24

Аз съм на мнение, че реално нямаме нужда от никакви попълнения, освен бек, който ще е резерва. Имаме 2 вратари, 4 централни защитници, плюс още един, който в краен случай може да играе там. 3 дефанзивни халфа, 2 които могат да играят нещо като плеймейкър, 3 крила и 3 нападатели, предостатъчно е. С наличното могат да се пробват абсолютно всякакви схеми на игра.
Голямо браво на Георги Тодоров, който даде пример как се налага млад играч - като му се дават поредица от титулярни мачове, въпреки меко казано слабите му игри. Само че, това може да го прави някой, който обича и вярва в младите и собствената си професионална преценка

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 юли 2019 12:34

metodito написа:Иначе, относно селекцията... имаме нужда от няколко човека, но които ще са резерви на титулярите - най-вече за Живко, Пау и Горанов.

Аз пък ще ти кажа, че точно от такива дето ще са им резерви нямаме нужда... Особено за Паулиньо и Горанов. Трябва им реална конкуренция.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”