Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Lakokara4a » 11 юли 2019 15:48

Geonik написа:Пак те питам. След като смяташ, че е мъртъв, защо изобщо се интересуваш от него? А не, кой, какво знаел или не знаел.

Мислиш, че като задаваш въпроса два пъти си много точен и си нацелил истината ли?!? Футбола, както и много други неща може и да не са мъртви, но са в такава будна кома, че не ми се мисли... А ние все от нещо трябва да се интересуваме, в противен случай ние ще сме мъртви, надявам се го разбираш. Селянията на феновете обаче, селските стадиони, селскию футбол дето играят отборите не вярвам да ти харесват, само се намираш в приказки! Трябват много неща, които ние нямаме, за да стане този спорт отново привлекателен. Това сегашното не трябва да е професионален спорт, или поне професионалните клубове трябва да са не повече от 4-5. Всичко останало на полуаматьорски начала! Дано съм бил точен!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2019 16:24

Jordan1914 написа:1-ви кръг на ефбет лигата: ЦСКА-София (София) -Етър (Стефан Апостолов), Лудогорец-Царско Село (Николай Йорданов), Дунав - ЛЕВСКИ (Георги Кабаков), сериозно?? Ефектът от срещата с премиера е на лице!

Какво имаш предвид? Програмата за първи кръг се знае от доста време. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 11 юли 2019 16:45

TristaNNN написа:
Jordan1914 написа:1-ви кръг на ефбет лигата: ЦСКА-София (София) -Етър (Стефан Апостолов), Лудогорец-Царско Село (Николай Йорданов), Дунав - ЛЕВСКИ (Георги Кабаков), сериозно?? Ефектът от срещата с премиера е на лице!

Съдийските назначения!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2019 16:56

Jordan1914 написа:
TristaNNN написа:

Съдийските назначения!

E, нека да им дадем шанс все пак. Плюс това, Бойче каза, че вече в МВР-то имало горещ телефон за рефери, в случай, че някой ги плаши или вози из багажниците. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юли 2019 17:01

А пък аз си помислих, че това е секс телефон с Цецка, за да ги освобождава от напрежението, а като свършат, Преслава започва да пее.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 юли 2019 09:27

Какво начало на сезона само за 24 часа опукахме холандци, поляци и словаци!Доктора ги почна и съдиите! :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 юли 2019 09:32

Нека се радваме на победата, но да не се "замоглаваяме" както казваше един бивш играч на друг отбор. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 12 юли 2019 09:34

modor написа:Какво начало на сезона само за 24 часа опукахме холандци, поляци и словаци!Доктора ги почна и съдиите! :lol: :lol:

След интервенцията на доктора, се видя че съдията поомекна. :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юли 2019 11:26

Изображение

Словачка фенка на Тиам .Изглежда доволна .Сигурно я е "прегледал" . :mrgreen:

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 12 юли 2019 11:48

Сега, след снощната победа, си мечтая, да вземем двата мача от шампионата и още една победа над "ружите". Това ще даде едно много по-голямо спокойствие и увереност. Напрежението леко ще намалее. Възможно е и някой от играчите, с които е преговаряно, да се изкушат в много по-голяма степен да предпочетат вече нас. А това вече ще даде и по-голяма широчина на състава.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Върни се в “Левски”