ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Мнениеот damyanov1963 » 11 юли 2019 23:16

sinqkrepost1914 написа:
delqnski47 написа:
damyanov1963 написа:Делянски, честита победа и на Вас, брато!
Айде живи и здрави да се срещнем в някой кръг на Европата, че да се види кой е по-по-най Европейски ;)

Благодаря :P
Инак за другото.Тва,бате,ще стане когато Черно Море залее Пловдив,Америка се слее с Австралия,вие си турите козирка,а ние - кенеф. :lol:

Имаш чувство за самоирония, което е много хубаво :lol:
Както казах и на един приятел припознавач вчера - преди всичко сме българи и онзи ден аз също се радвах, че бихте.
Каузата лека полека отива в миманса, така че ние трябва да изгряваме вече, че коефициента по-добър няма да става :lol:
Както отбеляза и един колега горе - блок 5 бяха в сектора ! Интересно, дали дългоочакваният момент не е настъпил и отново да газим по трибуните ?

Защо да не стане бе, момчета!? Аз помня мача с Динамо Букурещ, когато по уредбата на Герена съобщаваха, че досега всички български отбори се класират за групите на ЛЕ. как се кефехме, оставаше само Локо Пд да се класира, но те взеха че отпаднаха с един гол в последните минути и как се ядосвахме.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2019 23:16

sinqkrepost1914 написа:
delqnski47 написа:
Айде живи и здрави да се срещнем в някой кръг на Европата, че да се види кой е по-по-най Европейски ;)

Инак за другото.Тва,бате,ще стане когато Черно Море залее Пловдив,Америка се слее с Австралия,вие си турите козирка,а ние - кенеф. :lol:

Както казах и на един приятел припознавач вчера - преди всичко сме българи и онзи ден аз също се радвах, че бихте.
Каузата лека полека отива в миманса, така че ние трябва да изгряваме вече, че коефициента по-добър няма да става :lol:
Както отбеляза и един колега горе - блок 5 бяха в сектора ! Интересно, дали дългоочакваният момент не е настъпил и отново да газим по трибуните ?

Наздраве 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 11 юли 2019 23:17

Jordan1914 написа:
galin56 написа:
CaMo_CuHuTe написа:
Kotooshu написа:
goro_man написа:Къде са всички от първите 11 страници?
Дойдоха като лъвове а сега?
Поздрав за всички хейтъри с Хубчевстайл и специално от Божинов с песента " Трепни "

Режат вени :mrgreen:

Признавам си, че и аз мрънках основно за селекцията, но като има резултати не може да се отрече. Браво на всички, които ни зарадваха, а тези моменти не са много - ръководство, треньорски щаб, футболисти!
Е това не означава, че при някоя простотия няма пак да започне да се мрънка ;)

Радвайте се, първа победа като гост от 10 години насам и то срещу отбор , който не е топ, но не е и от дестинация като Малта и Фар о-ви. И то второто полувреме Левски владееше мача и по-скоро щеше да стане 3-0 отколкото 2-1. Хубчев е направо магьосник.
Иначе селекцията правилно си мрънкал и аз я плюх и то се видя и днес. Играха си хората от миналия сезон. Нови само вратаря, и Каргас, който без него е по-добре. И тоя мач(като контролите) успя да направи жълт картон и велика глупост от която на магия не стана 2-1, без да имат положение Руж целия мач.
Но както и да е, важното е че български отбор продължава напред, това ни радва всички.

Абе пич, защо не казваш, че Каргас спря футболиста на Руженберок, когато Мариани осра топката и оня излизаше сам срещу вратаря ни, защо не коментираш, че Каргас покри 2-3 пъти Живко, стига рева, ясно е, че нищо не разбираш, а само плюеш!!!

Ами защото са така остави ги просто така с плюнки заспиват доволни, сега като изгледам на спокойствие повторението ще допълня със сигурност но на първо четене ми се стори че Каргас игра ек на ек с противник завъртя го и изведе Живко....но да не избързвам :)

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 11 юли 2019 23:23

matador написа:
сини шампиони написа:
matador написа:Ужасно слаб мач и за двата отбора тия Ружомберок бяха по-зле и от Титоград :shock: Очаквах да са доста по-добър отбор Ружомберок. За Левски това си е много голям успех победа като гост в Европа е рядко явление нещо като Халеевата комета!

[offtopic]И как прецени кой отбор е по-слаб и кой е по-добър. :shock:[/offtopic]

От това което гледах от двата мача Ружомберок бяха по-зле бавни неориентирани с много грешки двата ви гола буквално бяха подаръци.Не ,че Титоград бяха нещо по-различно но поне бяха по-добре физически след 60-та минута Ружомберок едвам се движеха.

Само едно доуточнение! Ние играхме без типичен нападател и вкарахме два гола, а това говори за вариативност.
И само Левски оле

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юли 2019 23:25

goro_man написа:
Jordan1914 написа:
galin56 написа:
CaMo_CuHuTe написа:
Kotooshu написа:
goro_man написа:Къде са всички от първите 11 страници?
Дойдоха като лъвове а сега?
Поздрав за всички хейтъри с Хубчевстайл и специално от Божинов с песента " Трепни "

Режат вени :mrgreen:

Признавам си, че и аз мрънках основно за селекцията, но като има резултати не може да се отрече. Браво на всички, които ни зарадваха, а тези моменти не са много - ръководство, треньорски щаб, футболисти!
Е това не означава, че при някоя простотия няма пак да започне да се мрънка ;)

Радвайте се, първа победа като гост от 10 години насам и то срещу отбор , който не е топ, но не е и от дестинация като Малта и Фар о-ви. И то второто полувреме Левски владееше мача и по-скоро щеше да стане 3-0 отколкото 2-1. Хубчев е направо магьосник.
Иначе селекцията правилно си мрънкал и аз я плюх и то се видя и днес. Играха си хората от миналия сезон. Нови само вратаря, и Каргас, който без него е по-добре. И тоя мач(като контролите) успя да направи жълт картон и велика глупост от която на магия не стана 2-1, без да имат положение Руж целия мач.
Но както и да е, важното е че български отбор продължава напред, това ни радва всички.

Абе пич, защо не казваш, че Каргас спря футболиста на Руженберок, когато Мариани осра топката и оня излизаше сам срещу вратаря ни, защо не коментираш, че Каргас покри 2-3 пъти Живко, стига рева, ясно е, че нищо не разбираш, а само плюеш!!!

Ами защото са така остави ги просто така с плюнки заспиват доволни, сега като изгледам на спокойствие повторението ще допълня със сигурност но на първо четене ми се стори че Каргас игра ек на ек с противник завъртя го и изведе Живко....но да не избързвам :)

Каргас подаде на Живко за първия гол.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 юли 2019 23:26

Честито ви класиране.
Изненадващ резултат ама за това са виновни продажните ни медии, които едва ли не изкараха тия пешеходци Румбурак, някакъв супер отбор. Абсолютни дървари.
Иначе приличен мач за вас, но има още доста работа. Гърка е доста стабилен а Райнов това сигурно е мача на живота му. За мен лично Паулиньо ви е най-класният играч.
Жалко, че няма да можете да си напривите кефа на реванша на стадиона, ама ако треснете кипърци, националният ще ви е тесен.
Три отбора в групите на ЛЕ и един в ШЛ, и догодина Домуса, ще трябва да се бръкне поне с тройна оферта за тв правата. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юли 2019 23:28

damyanov1963 написа:
sinqkrepost1914 написа:
delqnski47 написа:

Защо да не стане бе, момчета!? Аз помня мача с Динамо Букурещ, когато по уредбата на Герена съобщаваха, че досега всички български отбори се класират за групите на ЛЕ. как се кефехме, оставаше само Локо Пд да се класира, но те взеха че отпаднаха с един гол в последните минути и как се ядосвахме.

Малка поправка въпросния мач беше срещу Оксер, а мача срещу Динамо(Б) беше първия ни мач от групите.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 11 юли 2019 23:28

ivan56 написа:Честито ви класиране.
Изненадващ резултат ама за това са виновни продажните ни медии, които едва ли не изкараха тия пешеходци Румбурак, някакъв супер отбор. Абсолютни дървари.
Иначе приличен мач за вас, но има още доста работа. Гърка е доста стабилен а Райнов това сигурно е мача на живота му. За мен лично Паулиньо ви е най-класният играч.
Жалко, че няма да можете да си напривите кефа на реванша на стадиона, ама ако треснете кипърци, националният ще ви е тесен.
Три отбора в групите на ЛЕ и един в ШЛ, и догодина Домуса, ще трябва да се бръкне поне с тройна оферта за тв правата. :)

[offtopic]От твоята клавиатура, в перуката божия. :mrgreen:[/offtopic]
И само Левски оле

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2019 23:37

OOP написа:
delqnski47 написа:
alexdb написа:
Някой друг явно прекалява и с ракийка и с фантасмагории ;) . ЦСКА ТИРЕ София (София) е Карпачев и сл. имена на Ловеч. Ръководството и факторите са на Ловеч. Това, че си заблуден припознавач по никакъв начин не променя факта, че тези посмъртно не могат да се надскочат. Просто толкова си могат колкото у чували с пари ще изсипят и колко играчи на кило ще довлекат ;) .

Недей да ми се натегаш с тея глупости,няма смисъл. ;) Тука съм да коментирам мача.

Тук си да трупаш мнения и да избиваш комплекси! Ако зависеше от тебе темата нямаше да е от над 40 страници......а ти обяснявай кой е дървен философ и кой не!

[offtopic]Ко ми се обясняваш па ти бе сладур.Ходи пиши едно ''Вие сте Литекс'' и си легай. :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 11 юли 2019 23:40

Честита победа!
Хубчев все така приятно да ме изненадва. Този мач си го пиша лично на него заради тактиката и за смелостта. Да пресира високо за 15 мин. след втория гол си беше почти гениален ход.После изплезихме езиците, ама вече им бяхме взели страха. Можеше да направи смените в 80-тата минута не в 85-тата, ама то пък... кой да пусне :). Браво!

Много добър мач на Мариани.
Райнов май най-накрая ще започне да играе, както трябва. Явно му е трябвал Хубчев за тренер.

...
Само картоните малко ме подразниха. Ако тия на централните си бяха резонни и правилни от тактическа гледна точка, то картоните на Горанов и Миланов си бяха пълна идиотия. Дано Хубчев ги понасмете малко, щот не може така несериозно да се отнасят, при условие че дори нямаме равностойни смени.

Върни се в “Левски”