rebelheartous написа:Ама са кипърци.
Само на теория, иначе поне 8-9 играчи на Ларнака са испанци, но не са нищо особено
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rebelheartous написа:Ама са кипърци.
matador написа:Ужасно слаб мач и за двата отбора тия Ружомберок бяха по-зле и от ТитоградОчаквах да са доста по-добър отбор Ружомберок. За Левски това си е много голям успех победа като гост в Европа е рядко явление нещо като Халеевата комета!
matador написа:Ужасно слаб мач и за двата отбора тия Ружомберок бяха по-зле и от ТитоградОчаквах да са доста по-добър отбор Ружомберок. За Левски това си е много голям успех победа като гост в Европа е рядко явление нещо като Халеевата комета!
Sinite ot Sofia написа:Честита победа, Левскари! През първото полувреме, особено в първите 15-20мин бяхме припряни и сковани. Постепенно ( тук и гола изигра решаваща роля) си стъпихе на краката и се видя и нещо футболно. Второто полувреме вече беше повече от позитивно предвид очаквания на мнозина, първи мач, къса пейка и т.н и т.н. Бихме безапелационно един отбор, който, макар и слаб, е доста по - адекватен от мнозина, с които се издънихме през годините. Аз съм доволен!
ПС: Огромен респект и голямо Браво на великата синя публика. Ясно е, че сме критерии в цяла Европа от години, но постоянството ни е завидно - силни, смели и многобройни. И нещо малко по - встрани, но интересно за мнозина от нас - днес огромна част от блок 5 бе в това секторче.. предстои да видим какво ще се случи на този фронт.. жална им ма*ка на враговете, ако отново сме всички заедно. САМО ЛЕВСКИ!
atanasovt051 написа:matador написа:Ужасно слаб мач и за двата отбора тия Ружомберок бяха по-зле и от ТитоградОчаквах да са доста по-добър отбор Ружомберок. За Левски това си е много голям успех победа като гост в Европа е рядко явление нещо като Халеевата комета!
Ружомберок са 2-3 класи отгоре над Титоград. Самият факт, че играят предимно момчета във футболна възраст при тях, а не чичаци по 95 кила, както при Титовците е достатъчен.
delqnski47 написа:damyanov1963 написа:Делянски, честита победа и на Вас, брато!
Айде живи и здрави да се срещнем в някой кръг на Европата, че да се види кой е по-по-най Европейски
Благодаря![]()
Инак за другото.Тва,бате,ще стане когато Черно Море залее Пловдив,Америка се слее с Австралия,вие си турите козирка,а ние - кенеф.
сини шампиони написа:matador написа:Ужасно слаб мач и за двата отбора тия Ружомберок бяха по-зле и от ТитоградОчаквах да са доста по-добър отбор Ружомберок. За Левски това си е много голям успех победа като гост в Европа е рядко явление нещо като Халеевата комета!
[offtopic]И как прецени кой отбор е по-слаб и кой е по-добър.[/offtopic]
honda написа:За мен добър мач. От много време съм казвал ,че Мариани и Паулиньо са най-класните ни играчи. За мен много силен мач направиха и Тиам и Райнов и Ст.Иванов(това момче израства както се казва с всеки мач) също добре игра и Юруков. За мен въпреки,че е доста рисков играч и всеки мач прави по една ужасяваща грешка много силен мач направи Каргас. с изключение на онази ситуация в 85-та минута беше безгрешен. Реално не остави никакъв шанс на словаците и на втория етаж и в борбата пред нашето наказателно поле.
Още е много рано да се говори за работата на Хубчев, но и преди бях писал,че при него физическата и тактическата работата ще бъдат на ниво. Просто ние не дадохме на словаците в този мач да се използват предимствата си - статични положения, удари от дистанция, мелета. Още е много рано да се превъзнасяме ,но да кажем че изиграхме един добър мач.
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, Google [Bot], helic, Highlander, ikar, mrw8, Plamen_i00, sokoleto46, tiamat, veni__85, vlong, W84me и 45 госта