ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Мнениеот openminded » 11 юли 2019 22:52

Честита ви победа, успех по-нататък в турнира
rebelheartous написа:Ама са кипърци.

Само на теория, иначе поне 8-9 играчи на Ларнака са испанци, но не са нищо особено

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 11 юли 2019 22:53

matador написа:Ужасно слаб мач и за двата отбора тия Ружомберок бяха по-зле и от Титоград :shock: Очаквах да са доста по-добър отбор Ружомберок. За Левски това си е много голям успех победа като гост в Европа е рядко явление нещо като Халеевата комета!

[offtopic]И как прецени кой отбор е по-слаб и кой е по-добър. :shock:[/offtopic]
И само Левски оле

atanasovt051

Мнениеот atanasovt051 » 11 юли 2019 22:54

matador написа:Ужасно слаб мач и за двата отбора тия Ружомберок бяха по-зле и от Титоград :shock: Очаквах да са доста по-добър отбор Ружомберок. За Левски това си е много голям успех победа като гост в Европа е рядко явление нещо като Халеевата комета!

Ружомберок са 2-3 класи отгоре над Титоград. Самият факт, че играят предимно момчета във футболна възраст при тях, а не чичаци по 95 кила, както при Титовците е достатъчен.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 юли 2019 22:57

Sinite ot Sofia написа:Честита победа, Левскари! През първото полувреме, особено в първите 15-20мин бяхме припряни и сковани. Постепенно ( тук и гола изигра решаваща роля) си стъпихе на краката и се видя и нещо футболно. Второто полувреме вече беше повече от позитивно предвид очаквания на мнозина, първи мач, къса пейка и т.н и т.н. Бихме безапелационно един отбор, който, макар и слаб, е доста по - адекватен от мнозина, с които се издънихме през годините. Аз съм доволен!
ПС: Огромен респект и голямо Браво на великата синя публика. Ясно е, че сме критерии в цяла Европа от години, но постоянството ни е завидно - силни, смели и многобройни. И нещо малко по - встрани, но интересно за мнозина от нас - днес огромна част от блок 5 бе в това секторче.. предстои да видим какво ще се случи на този фронт.. жална им ма*ка на враговете, ако отново сме всички заедно. САМО ЛЕВСКИ! :idea:

Измете ли се черното петно , тогава ще стане интересно !
Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2019 22:58

atanasovt051 написа:

Ружомберок са 2-3 класи отгоре над Титоград. Самият факт, че играят предимно момчета във футболна възраст при тях, а не чичаци по 95 кила, както при Титовците е достатъчен.

Е,именно щот са 2 класи над Титоград,вие ги бихте с 2:0,а ние с 4:0. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 юли 2019 23:02

Добър мач и още по-добър резултат. Хубавото е, че и втория мач няма да се налага да градим играта и ще играем на контри. Лошото е , че ни нашараха с бая картони. Иначе като цяло ги излъгахме и не им позволихме много да играят, особено след втория гол. Тогава ни дойде и самочувствието и поразцъкахме топката, но направихме някои глупави грешки от които по-сериозен отбор би се възползвал. Ако сме така съсредоточени и втория мач не би трябвало да допуснем изненада, ама все пак да не забравяме мача с дюнерджиите. Видя се, че нямаме резерви и не знам какви ротации ще прави Хубчев,но няма да изкараме дълго с 13-14 основни играчи.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юли 2019 23:03

За мен добър мач. От много време съм казвал ,че Мариани и Паулиньо са най-класните ни играчи. За мен много силен мач направиха и Тиам и Райнов и Ст.Иванов(това момче израства както се казва с всеки мач) също добре игра и Юруков. За мен въпреки,че е доста рисков играч и всеки мач прави по една ужасяваща грешка много силен мач направи Каргас. с изключение на онази ситуация в 85-та минута беше безгрешен. Реално не остави никакъв шанс на словаците и на втория етаж и в борбата пред нашето наказателно поле.
Още е много рано да се говори за работата на Хубчев, но и преди бях писал,че при него физическата и тактическата работата ще бъдат на ниво. Просто ние не дадохме на словаците в този мач да се използват предимствата си - статични положения, удари от дистанция, мелета. Още е много рано да се превъзнасяме ,но да кажем че изиграхме един добър мач.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 11 юли 2019 23:04

delqnski47 написа:
damyanov1963 написа:Делянски, честита победа и на Вас, брато!
Айде живи и здрави да се срещнем в някой кръг на Европата, че да се види кой е по-по-най Европейски ;)

Благодаря :P
Инак за другото.Тва,бате,ще стане когато Черно Море залее Пловдив,Америка се слее с Австралия,вие си турите козирка,а ние - кенеф. :lol:

Имаш чувство за самоирония, което е много хубаво :lol:
Както казах и на един приятел припознавач вчера - преди всичко сме българи и онзи ден аз също се радвах, че бихте.
Каузата лека полека отива в миманса, така че ние трябва да изгряваме вече, че коефициента по-добър няма да става :lol:
Както отбеляза и един колега горе - блок 5 бяха в сектора ! Интересно, дали дългоочакваният момент не е настъпил и отново да газим по трибуните ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 11 юли 2019 23:11

сини шампиони написа:

[offtopic]И как прецени кой отбор е по-слаб и кой е по-добър. :shock:[/offtopic]

От това което гледах от двата мача Ружомберок бяха по-зле бавни неориентирани с много грешки двата ви гола буквално бяха подаръци.Не ,че Титоград бяха нещо по-различно но поне бяха по-добре физически след 60-та минута Ружомберок едвам се движеха.

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 11 юли 2019 23:11

honda написа:За мен добър мач. От много време съм казвал ,че Мариани и Паулиньо са най-класните ни играчи. За мен много силен мач направиха и Тиам и Райнов и Ст.Иванов(това момче израства както се казва с всеки мач) също добре игра и Юруков. За мен въпреки,че е доста рисков играч и всеки мач прави по една ужасяваща грешка много силен мач направи Каргас. с изключение на онази ситуация в 85-та минута беше безгрешен. Реално не остави никакъв шанс на словаците и на втория етаж и в борбата пред нашето наказателно поле.
Още е много рано да се говори за работата на Хубчев, но и преди бях писал,че при него физическата и тактическата работата ще бъдат на ниво. Просто ние не дадохме на словаците в този мач да се използват предимствата си - статични положения, удари от дистанция, мелета. Още е много рано да се превъзнасяме ,но да кажем че изиграхме един добър мач.

Браво! Много точно мнение.

Върни се в “Левски”