Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Re: Предполага се, че Христолов чете именно форума на Гонг!

Мнениеот sir George » 01 фев 2010 00:50

Митееееее,искам да влезнеш в панделата и там да не те оставят да спиш.Да те минават като на конвейер и да умреш от недоспиване!Да не видиш бял ден,а само черни ланги и топъл дъх във врата ти! :twisted:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 01 фев 2010 02:22

Всички , които пожелавате всякакви простотии на Христолов , са пълни ........ !!!
Цялата тази тема си е плод на истински и нереален прост негативизъм . Да пожелаваш на някого да отиде в пандела или да умре си е отвратително и уникално просташко . Съветвам ви да прочетете Библията . Не се държите по християнски .
Аз не защитавам Христолов . Той може и да е виновен , но вие падате много по-ниско от него в случая . Псувате го като първите диваци . Уникално брутално и отвратително отношение .
Сега съм на 100 процента сигурен , че вие няма да прочете всичко докрай и веднага ще почнете да ме псувате . На 200 процента съм сигурен , че ще почнете да се оправдавате с престъпленията на Христолов . А на 300 процента съм сигурен , че ни ви пука какво съм написал .
Посещавам форума ви често , но ми е напълно еднообразен . 100 теми за Христолов и всичките те против него . Не се и учудвам . Винаги си е било така - защо ви е да се променяте ? А ?!
В крайна сметка всичко опира до елементарното възпитание и отношението ви към другите хора . Да мразиш някого си е истинско безумие и злоба в най-чист вид . Не се държите нито етично , нито нормално .
Съветвам ви , вместо да ме псувате , а аз съм убеден , че така ще направите (кръвта вода не става) , да се замислете малко . Хубаво де . Може и да е виновен , но ако си мислете , че с вашето отношение към него вие сте нещо повече от него , то вие дълбоко се лъжете .
Желая ви от сърце да се оправите !!! Ботев заслужава да е в А група и вярвам в светлото му бъдеще !!!! Махнете всичкия този негативизъм и се дръжте като истински фенове !!! ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 01 фев 2010 02:29

Siegfried написа:Всички , които пожелавате всякакви простотии на Христолов , са пълни ........ !!!
Цялата тази тема си е плод на истински и нереален прост негативизъм . Да пожелаваш на някого да отиде в пандела или да умре си е отвратително и уникално просташко . Съветвам ви да прочетете Библията . Не се държите по християнски .
Аз не защитавам Христолов . Той може и да е виновен , но вие падате много по-ниско от него в случая . Псувате го като първите диваци . Уникално брутално и отвратително отношение .
Сега съм на 100 процента сигурен , че вие няма да прочете всичко докрай и веднага ще почнете да ме псувате . На 200 процента съм сигурен , че ще почнете да се оправдавате с престъпленията на Христолов . А на 300 процента съм сигурен , че ни ви пука какво съм написал .
Посещавам форума ви често , но ми е напълно еднообразен . 100 теми за Христолов и всичките те против него . Не се и учудвам . Винаги си е било така - защо ви е да се променяте ? А ?!
В крайна сметка всичко опира до елементарното възпитание и отношението ви към другите хора . Да мразиш някого си е истинско безумие и злоба в най-чист вид . Не се държите нито етично , нито нормално .
Съветвам ви , вместо да ме псувате , а аз съм убеден , че така ще направите (кръвта вода не става) , да се замислете малко . Хубаво де . Може и да е виновен , но ако си мислете , че с вашето отношение към него вие сте нещо повече от него , то вие дълбоко се лъжете .
Желая ви от сърце да се оправите !!! Ботев заслужава да е в А група и вярвам в светлото му бъдеще !!!! Махнете всичкия този негативизъм и се дръжте като истински фенове !!! ;)

Не,ние не искаме да умре.Искаме да отиде в панделата-там,където му е мястото! :twisted: Разбирам те,ти си страничен наблюдател,и нямам как да ни разбереш!След като не ти харесва нашият негативизъм,просто не го чети.Елементарно е за разбиране. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 01 фев 2010 08:20

Христолов оптимист до дупка
Собственикът на Ботев Димитър Христолов продължава да твърди, че подопечният му тим ще почне подготовка за новия сезон. От вчера близки до боса твърдят, че Канарчетата най-сетне ще почнат тренировки в сряда.
"В събота отборът вече ще е на подготовка в Анталия", шушукат приближените до Христолов. Малцината български играчи, останали в клуба, жадно ловят всякакви слухове около бъдещето на отбора. И се чудят да разтрогват ли, или не. Все още в Пловдив се чакат и прословутите германци, за които Христолов твърди, че ще купят Ботев.

7dni

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 01 фев 2010 12:05

До мръсника от Брягово:

Макар и да съм убеден, че не четеш този форум, защото умствения ти капацитет не го позволява, ще си напиша и аз моите пожелания към твоята противна особа.
Аз не ти желая да мреш, да се разлагаш и т.н.
Аз ти желая да си първият "човек" в България, който да си получи заслуженото от съдебната система.Обективна присъда, с пълната строгост на закона!!!И да те тикнат да лежиш в панделата, където да срещнеш мили и отзивчиви хора, които редовно да отварят вратите на твоята душевност посредством здрави и твърди членове.
А това, че половин Пловдив те мрази и със сигурност един ден ще ти пикае на гроба е бонус към цялата работа.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 01 фев 2010 12:52

митко,само искам да ти кажа,4е на бул.южен има доста фенове на ботев. те 6те те успокояват в тежки за теб минути,а те 6те са безкрайни.
TOЙ НЕ УМИРА

kanar4o
Контакти:

Христолов се крие от Златния скункс

Мнениеот kanar4o » 01 фев 2010 14:25

Навръх 1-ви февруари в „Господари на ефира” ще видим как „Златният скункс” подгони злочестия президент на Ботев Пловдив Димитър Христолов. Поводът естествено е плачевното състояние на най-стария клуб в България, до което се стигна след 11-годишното управление на Христолов.

Заради това, „Густо ми е, Велков” навести провалилия се футболен бос със статуетката в ръка. При вида на скункса и камерата на Господарите обаче, той изблъска репортера, побягна и се барикадира в кабинета си! В продължение на 15 минути „Густо ми е, Велков” увещаваше пишман Президента да излезе и приеме напълно заслужената „награда”.

В крайна сметка той обеща, че на 2-ри февруари това ще се случи. Остава да видим, дали ще спази обещанието си или ще продължи да се крие.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=115779 Статията + снимки
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Христолов бяга от "Златен скункс"

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 фев 2010 15:46

Кога ще е предаването?????

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 01 фев 2010 16:49

мисля че довечера, ще е. В статията на гонг писаха днес че на 1-ви в предаването ще се покажат кадрите
ИзображениеИзображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 01 фев 2010 16:54

Днеска е предаването. Започва в 23:30 по БТВ след "Шоуто на Слави". Утре мисля ,че ще има продължение на днешната гоненица ,която ще следва в офиса му. :oops:
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”