ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30
Ако удържим тва 1-0 ще ни се отвори минимум 1 добър шанс да ги довършим. Сега всичко си е в нашите ръце.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
- Lakokara4a
- Контакти:
Егати състава, егати играта, егати мача! Много слаби и двата отбора, но мен ме интересува Левски. Три дефанзивни халфа и почти никаква игра и мисъл! Тия са слаби, но следват по-силни отбори и това е смущаващо.Дано като влязат Мазурек и типичен централен нападател пещата да се ппоменят, че иначе лошо!
- south_division
- Контакти:
Тези стъпват доста здраво, физически здрави. Трябва да сме по концентрирани второто, да ги бием за първа топка да не се обръщат и са готови. Напред ще имаме още едно две положения сигурен съм. Дано имаме и малко късмет като цяло в сблъсъка, трябват ни победи.
-
Lakokara4a написа:Егати състава, егати играта, егати мача! Много слаби и двата отбора, но мен ме интересува Левски. Три дефанзивни халфа и почти никаква игра и мисъл! Тия са слаби, но следват по-силни отбори и това е смущаващо.Дано като влязат Мазурек и типичен централен нападател пещата да се ппоменят, че иначе лошо!
Откъде да го вземат тоя типичния?

- Lakokara4a
- Контакти:
atanasovt051 написа:Lakokara4a написа:Егати състава, егати играта, егати мача! Много слаби и двата отбора, но мен ме интересува Левски. Три дефанзивни халфа и почти никаква игра и мисъл! Тия са слаби, но следват по-силни отбори и това е смущаващо.Дано като влязат Мазурек и типичен централен нападател пещата да се ппоменят, че иначе лошо!
Откъде да го вземат тоя типичния?Освен трансфер на полувремето да направим
![]()
Мноооого смешно! Не ти говоря за този мач, а по принцип! Така или иначе ще има още трансфери и ще те опитват на комплектоват отбора. Та... дано успеят, защото сега игра няма!
sinqkrepost1914 написа:LSFC 1914 написа:amoros написа:Имам чувството че сме домакини
Факт е, че 500 левскари надвикват 3500 словаци.
3500 са им общо феновете, агитката им е не повече от 50-тина
Виждам че имат минимум 3500 на стадиона. Не знам ти какво гледаш.
накрая само си погледнете коментарите до вчера,какъв гранд бил Ружо/мужо и как едва ли не щял да ни блъска 2,3 гола. Всички тука я разбирате тая игра, ама само аз съм напред от залози още на полувремето!!

Много поздрави на всички който не харесват Хубчев, футболистите и Левски ...
Един голям Ружомберок
Един голям Ружомберок
- Lakokara4a
- Контакти:
leedsuafc написа:накрая само си погледнете коментарите до вчера,какъв гранд бил Ружо/мужо и как едва ли не щял да ни блъска 2,3 гола. Всички тука я разбирате тая игра, ама само аз съм напред от залози още на полувремето!!![]()
Ами браво на тебе, разбираш я тази игра! А тези са слаб отбор и е истинска обида за нас, че сме стигнали дотам да играем с такива отбори!
-
leedsuafc написа:накрая само си погледнете коментарите до вчера,какъв гранд бил Ружо/мужо и как едва ли не щял да ни блъска 2,3 гола. Всички тука я разбирате тая игра, ама само аз съм напред от залози още на полувремето!!![]()
Некадърници са, но Левски са същите. Трудно ще спечелим мача.