ШЛ 1-ви кръг, Ференцварош - Лудогорец /10.07.2019г., 21:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: ШЛ 1-ви кръг, Ференцварош - Лудогорец /10.07.2019г., 21:00ч.

Мнениеот rebelheartous » 11 юли 2019 11:34

galin56 написа:Силно се надявам на реванша да имат късмет и да вкарат един-два безответни гола, но шансовете вече са 70-30 в полза на унгарците. А като се има предвид кой чака във втория кръг ще е толкова жалко ако не успеят да ги отстранят. Но тоя жребий за моментното състояние на Лудогорец си бе къса клечка.

При този неособено добър резултат, няма как унгарците да си дигат акциите. Виж ако бяха били 1:0, щеше да е съвсем различно. Но 2:1 е възможно най-коварната преднина.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 11 юли 2019 11:36

matador1 написа:На мен мачът ми беше интересен (като за неутрален зрител). В момента едва ли има български отбор, който да се надиграва дори по този начин с тим като Ференцварош. ЦСКА-София може би с новите попълнения би имало някакъв успех или минимална загуба, но това е друга тема. За мен няма сработване в отбора, трудно се изнася топката, трудно се преминава в атака. Честно казано много се накефих на стадиона и феновете на Ференцварош. Много сързато играха освен това, и макар и да не са Реал или Байерн са си много стабилен средносилен отбор. Превъзходжаше Лудогорец макар и не с твърде много. Предполагам, че в Разград ще търсят гол, няма да играят защитно. Също предполагам, че ще отстранят Лудогорец. Няма време за сработване на този отбор. Отново беше направена същата грешка с късна треньорска смяна и нови попълнения седмици преди мач от такова значение и то срещу вече сработен отбор с доказани постижения на местно ниво. Но наистина това не е Лудогорец, който се надиграваше с Реал, Ливърпул и Базел, вземаше им точки и дори имаше шас за победа (едните дори си ги би). Но това все още е най-успешният отбор в България и му стискаме палци, разбира се, всички неутрални български фенове.

А, да, другият мач дано пусне Кишерю, унгареца.

Стоев е от март начело на Лудогорец.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 юли 2019 12:10

matador1 написа:На мен мачът ми беше интересен (като за неутрален зрител). В момента едва ли има български отбор, който да се надиграва дори по този начин с тим като Ференцварош. ЦСКА-София може би с новите попълнения би имало някакъв успех или минимална загуба, но това е друга тема. За мен няма сработване в отбора, трудно се изнася топката, трудно се преминава в атака. Честно казано много се накефих на стадиона и феновете на Ференцварош. Много сързато играха освен това, и макар и да не са Реал или Байерн са си много стабилен средносилен отбор. Превъзходжаше Лудогорец макар и не с твърде много. Предполагам, че в Разград ще търсят гол, няма да играят защитно. Също предполагам, че ще отстранят Лудогорец. Няма време за сработване на този отбор. Отново беше направена същата грешка с късна треньорска смяна и нови попълнения седмици преди мач от такова значение и то срещу вече сработен отбор с доказани постижения на местно ниво. Но наистина това не е Лудогорец, който се надиграваше с Реал, Ливърпул и Базел, вземаше им точки и дори имаше шас за победа (едните дори си ги би). Но това все още е най-успешният отбор в България и му стискаме палци, разбира се, всички неутрални български фенове.

Извинявай, тук не те разбрах. Може би искаш да кажеш, Стоев да пусне заедно Кешеру и поляка (Швиерчок). Или защитника унгарец да пусне Кешеру.
В зависимост от резултата, ако трябва гол за класиране, Стоев може да пусне и двамата централни нападатели през второто полувреме. Правил го е.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 юли 2019 12:15

Имаме шанс, резултата не е лош. 2 - 1 на чужд терен е добър резултат.
Ще успеем - 2 - 0 или 3 -1 в Разград!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 юли 2019 12:31

Чудесен стадион, друго няма какво да се отбележи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2019 12:45

Този отбор на Стоев дали има и 1/3 от скоростните разигравания и пасове на оня отбор на Стоев. Май ще ви е нужно доста повечко време за сработване след експериментите на Аутуори и Здравков. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 юли 2019 12:49

Vladislav написа:Чудесен стадион, друго няма какво да се отбележи.

В този ред на мисли, от следващата година 2020 унгарската федерация задължава всички клубове да изградят отоплителна система на терените, в противен случай няма да получат лицензи, а у нас още се чудят, как да монтират осветление.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 юли 2019 12:58

rebelheartous написа:
galin56 написа:Силно се надявам на реванша да имат късмет и да вкарат един-два безответни гола, но шансовете вече са 70-30 в полза на унгарците. А като се има предвид кой чака във втория кръг ще е толкова жалко ако не успеят да ги отстранят. Но тоя жребий за моментното състояние на Лудогорец си бе къса клечка.

При този неособено добър резултат, няма как унгарците да си дигат акциите. Виж ако бяха били 1:0, щеше да е съвсем различно. Но 2:1 е възможно най-коварната преднина.

Победата си е победа, , що да не е добра, не е като да загубиш на собствен терен или хикс. Сега Лудогорец ще са задължени да атакуват и като нищо могат да си получат и някой гол отзад. А се и видя че срещу този отбор не могат да атакуват особено успешно и масирано.
Преди мачове си е 50-50, но след като единия е бил първия мач , няма как да продължават да са 50-50.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 юли 2019 13:02

rebelheartous написа:

Стоев е от март начело на Лудогорец.

И дано да остане за дълго. Трябват още 2-3 трансферни периода за да докара предишното ниво, но играят много по-доре вече от при предишните. Когато треньорите имаха няколко години за развитие Лудогорец играеха стойностен футбол(визирам Петев и Стоев в началото), почнаха да ги сменят като в Левски и ЦСКА на няколко месеца - нивото падна драстично. Ясно се вижда нужна ли е толко честата смяна на треньори и до какво води тя.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 11 юли 2019 14:42

Независимо дали ще успее да елиминира унгарците, след 4-5 месеца, Лудогорец ще гази всичко в БГ.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”