30. Витаутас Черниаускас
2. Стойчо Атанасов
3. Жеферсон
6. Рубен Пинто – капитан
8. Греъм Кери
10. Евандро да Силва
20. Тиаго Родригес
21. Диего Фабрини
22. Али Соу
24. Нуно Томаш
28. Пламен Гълъбов
Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)
A според Новспорт ще играем с 10 човека: Даже и заглавието такова:
http://www.novsport.com/news3145828_1040.html
Аман от журналя.
http://www.novsport.com/news3145828_1040.html
30. Черниаускас, 2. Атанасов, 24. Томаш, 28. Гълъбов, 3. Жеферсон, 6. Рубен Пинто , 20. Тиаго, 8. кери, 10. Евандро, 22. Али Соу
Аман от журналя.
Мисля,че ще бием изразително,ще е добре и да не допуснем гол 

brigades написа:Мисля,че ще бием изразително,ще е добре и да не допуснем гол
Аз не съм такъв оптимист. Честно казано не знам какво да очаквам от Титоград. Миналата година бяхме големи фаворити срещу Рига, а на края едвам ги отстранихме с дузпи.
Черногорците със сигурност ще играят адски мотивирано и твърдо. Моята прогноза е 2:1 или 1:1.
k_oleto написа:A според Новспорт ще играем с 10 човека: Даже и заглавието такова:
http://www.novsport.com/news3145828_1040.html30. Черниаускас, 2. Атанасов, 24. Томаш, 28. Гълъбов, 3. Жеферсон, 6. Рубен Пинто , 20. Тиаго, 8. кери, 10. Евандро, 22. Али Соу
Аман от журналя.
Сигурно на черногорците са им останали само 10 играча и за да е феърплей и ние ще играем с 10.И как само съобщават "сензацията", че Малинката е резерва, все едно Барселона започва с Меси на резервната скамейка.
Аз пък съм оптимист,даже и за групите на ЛЕ ! Дано да ги пречупим още първото полувреме 

brigades написа:Аз пък съм оптимист,даже и за групите на ЛЕ ! Дано да ги пречупим още първото полувреме
и аз съм оптимист.
Но......стъпка по стъпка.
Нека прескочим града на Тито
Надушвам яко подценяване от цялата червена общност вкл. ръководство играчи чистачи и т.н. Черногорците колкото и да са слаби нямат какво да губят и спокойно могат да си забъркат бетона и мача да се закучи. Да не забравяме обаче че Любко е стара лисица и може подценяването да е само привидно с цел онези да си повЕрват че може да измъкнат нещо и да се поизтеглят по - напред..
Така или иначе ако не вкараме гол първото полувреме ще се изнерви мача и аз ще се изнервя и ще почна бирите по - начесто да ги дърпам и да псувам на сръбски и незнам още какво
Всеки с проблемите си.. нали затова е форум да си споделяме
Така или иначе ако не вкараме гол първото полувреме ще се изнерви мача и аз ще се изнервя и ще почна бирите по - начесто да ги дърпам и да псувам на сръбски и незнам още какво

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
k_oleto написа:brigades написа:Аз пък съм оптимист,даже и за групите на ЛЕ ! Дано да ги пречупим още първото полувреме
и аз съм оптимист.
Но......стъпка по стъпка.
Нека прескочим града на Тито
Оооо,да,да към всеки мач трябва да се подходи индивидуално и сериозно!
Рига си бяха сработен отбор двуметрови ръгачи (един счупи Енрике само като падна върху него), вече навлезли в новия сезон с няколко мача. Тези са новосформирани след като половината им титуляри ги няма, с предсезонна подготовка на тяхната си база и две, три контроли само. Оптимист съм, но не мисля, че ще е много изразително - 1:0, 2:0... все пак сме в Люпко стил
Между другото, онлайн безплатен BTV Action (btvnovinite.bg) е с два пъти по-качествена картина, отколкото онлайн Диема, за която плащам!

Между другото, онлайн безплатен BTV Action (btvnovinite.bg) е с два пъти по-качествена картина, отколкото онлайн Диема, за която плащам!