https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/2478231565738232
Бойко им е сложил тирето

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Крайно време беше да се проведе подобна сбирка. Смятам, че ще има ефект от срещата. Това сподели босът на Славия след съвещанието между собствениците на Левски, ЦСКА и Лудогорец в Министерски съвет.
Борисов явно е взел нещата в свои ръце. Ясно е, че целта е да осигури спокойствие и нормални условия за провеждане на футболните мачове. Така се прави във всички нормални европейски държави.
JackPackage написа:
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/2478231565738232
Бойко им е сложил тирето![]()
![]()
![]()
![]()
specter написа:Ганчев:Разбрахме се да не се купуват мачове, да не се купуват съдии, да не се пробиват отбори и тъй нататък, и тъй нататък. Да има пълен феърплей и да победи най-добрият
Ще припадна.Разбрали се да не купуват съдии и мачове, бе! Разбрали се!
Не знам точно дали ми е смешно, или ми иде да се изповръщам. Леко започвам да завиждам на хората, които са се отказали напълно от бг първенството.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
На специална среща с медиите във вторник, 09.07, в официалния магазин на ПФК „Левски“ ще бъдат официално представени новите екипи, с които футболистите на клуба ще играят през сезон 2019/20.
Презентацията ще се състои от 11:00 часа, като екипировката ще бъде показана от футболисти от представителния отбор на ПФК „Левски“.
Обръщаме внимание на привържениците на клуба, че във връзка със събитието магазинът ще работи от 12 часа, а подробности за това кога ще са налични за продажба екипите ще бъде публикувана допълнително.
TristaNNN написа:specter написа:Ганчев:Разбрахме се да не се купуват мачове, да не се купуват съдии, да не се пробиват отбори и тъй нататък, и тъй нататък. Да има пълен феърплей и да победи най-добрият
Не знам точно дали ми е смешно, или ми иде да се изповръщам. Леко започвам да завиждам на хората, които са се отказали напълно от бг първенството.
И ако мушнем това в контекста на селекцията ни, да не се чудим що класните бомбардири затварят телефона веднага щом чуят за България!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
baltimore написа:TristaNNN написа:specter написа:Ганчев:Разбрахме се да не се купуват мачове, да не се купуват съдии, да не се пробиват отбори и тъй нататък, и тъй нататък. Да има пълен феърплей и да победи най-добрият
И ако мушнем това в контекста на селекцията ни, да не се чудим що класните бомбардири затварят телефона веднага щом чуят за България!
Същото важи и за треньорите. Ганчев в едно интервю спомена за сериозни имена и причините да не дойдат в България.
TristaNNN написа:Обаче логиката на министър Ушев е желязна: Значи, ако нямало напрежение в сектор А, където по традиция е каймака на обществото и собствениците, нямало да има и напрежение, което да се пренася до агитките. Сиреч, ако собствениците не се дърлят помежду си и не се замерят с бутилки минерална вода, примерно, а кротичко си шлюпкат семки, то едва ли не се очаква и агитките да правят така.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта