Вчера Кери показа, че адаптацията му в ЦСКА върви по-добре. В тази връзка и заради опита му вероятно именно той ще е титуляр.
Митко Митков кипи от енергия и желание, но трябва да е по-прецизен при подаванията.
Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:Вчера Кери показа, че адаптацията му в ЦСКА върви по-добре. В тази връзка и заради опита му вероятно именно той ще е титуляр.
Митко Митков кипи от енергия и желание, но трябва да е по-прецизен при подаванията.
Кери в Плумут беше 10-ка, а прочетох интервю, че е играл и на лявото крило. Силният му крак е левият. Пропуснах представянето на отбора и си пуснах запис късно снощи. През първото, имаше две ситуации, в които Кери се предлага да получи топката - именно в ляво. Не знам Дедо защо го мъчи в дясно. С оглед на това, то напълно логично е, именно: Митко Митков да е титуляр, а Кери да влезе на негово място малко по-късно
HardWork написа:amoros написа:Чернаускас-Томаш,Чорбаджйски,Бодуров,Занев-Пинто/Денисов/,Тиаго,Малинов,Фабрини-Соу, Евандро
От контролите съставът се очертава в този вид Кели и Уот донякъде са загадка.
Стойчо Атанасов, Гълъбов, Митков и Жеферсон почти сигурно ще са титуляри според мен. Чорбата и Бодура вероятно ще са резерви на Томаш и Гълъбов. Жеферсон беше с 2 класи над Занев в контролите, а Стойчо е без алтернатива от дясно. Митачето вероятно ще оперира по дясното крило.
Приятел, аз Жеферсон не бих го слагал към титулярите! - снощи, пак не му се играеше...Не знам, защо не продадоха и него, след като и той като Джеси, още декември заяви че не му се играе в България...А оня ден, пак казал, че България е крачка назад в кариерата му...Ми да си намери отбор бе!!!
Честно казано, опасявам се и той да не направи някоя Перейровщина, че да спрат да го мъчат да играе и да го продадат накрая...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Според мет Жеферсон повече го бива в креативен план заради сравнително добрите пасове, които раздава. За защитник е бавен, лесно го преодоляват. При Занев е обратното, в защита е по-добър, но като помощник на крилото се губи заради неточни подавания.
Не беше зле да продадем Жеферсон, защото на моменти личи, ме не му се играе. При тази негова игра логично офертите отсъстват. Какъв по-ясен сигнал за него, че трябва да се влага много повече, ако има намерение да се развива.
Не беше зле да продадем Жеферсон, защото на моменти личи, ме не му се играе. При тази негова игра логично офертите отсъстват. Какъв по-ясен сигнал за него, че трябва да се влага много повече, ако има намерение да се развива.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Гледам, всичкото армеец е приготвил голямата кошница 
Първите официални мачове за сезона са много деликатни и винаги ми е било напрегнато преди тях.
Дано се оправдае оптимизма ви! ..... Аз ще съм доволен на чиста победа, па дори само с 1 гол.

Първите официални мачове за сезона са много деликатни и винаги ми е било напрегнато преди тях.
Дано се оправдае оптимизма ви! ..... Аз ще съм доволен на чиста победа, па дори само с 1 гол.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
По коя ТВ ще дават мача?
Arsenal- a new era begins ! Again!...
- buhata_prime
- Контакти:
- delqnski47
- Контакти:
Бодура?

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Cheradonna
delqnski47 написа:Бодура?![]()
лЪжЪ
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

delqnski47 написа:Бодура?![]()
"Дебелия маркер"

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...