Христо Бонев- Зума: СВАТБАТА ТРЯБВА ДА Е РАЗВОД...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Христо Бонев- Зума: СВАТБАТА ТРЯБВА ДА Е РАЗВОД...

Мнениеот mark1926 » 07 юли 2019 08:26

dindan написа:
Vura написа:Марчо, Марчо... Дори роднини нямам извън София. Заклет фен на на Лудогорец от 2006 г. ;)

Това означава,че си 10 годишен :mrgreen:

Има още нещо интересно , 2006 Лудогорец бяха по В групите, Домусчиев още не будеше съжалението на хората, като налива пари в празен отбор.Как Vura е станал от Лудогорец, като е от София???Та те тогава не излъчваха В групата!!!Vura, Vura, взел си един вестник, прочел си Лудогорец и си станал заклет фен???Тъй ли, бре мушморок???

Друг вариант е да си пътувал за морето и да си се озовал НЯКАК в Разград, НЯКАК си попаднал на стадиона и НЯКАК е имало мач!???То хубаво, ама какво си видял във В група та от Лудогорец та да пренебрегнеш софийските хартиени грандове???

Казано накратко, ние не сме ви слуги като БФС и съдиите, няма как да вярваме на празни приказки! Ето къде е бил Лудогорец 2006, интернет помни... Промоцията най-накрая става факт през сезон 2005/06, когато тимът отново завършва на първо място и е приет в Североизточната „В“ група. Още през първата си година в третия ешелон отборът е близо до класиране в професионалния футбол, но завършва на второ място на 25 точки от шампиона Бенковски Бяла

Vura, 2005-2006 сте в А областна(четвърта дивизия)2006-2007 във В група??? Че вие в София не сте го чували този Лудогорец??? Кажи си от къде си,каква София бълнуваш, ще ти олекне, сподели :lol:

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 07 юли 2019 09:43

Само да вметна, че ултрасите на Локото не са доказали никаква чест. Няма нищо доблестно в това да викаш с пълно гърло, подкрепяйки несъществуваща идеология. И на кого помагат с пеенето си? На някой болен или изпаднал в нужда? Тия високопарни слова относно несъществуващо унижение над надпята агитка от 10 пъти по-малък град и величаенето на фанатичните майни-викачи... предполагам издават, освен самозаблуждение, някакви дълбоки комплекси, а възможно е и недоразвити добродетели или сбъркана ценностна с-ма.

Иначе столичанинът пище, че няма роднини извън София, не че е кореняк. Възможно е неговата рода по бащина или майчина линия да са преселници от североизтока, а по- възрастните да са вече покойници, знам ли?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 юли 2019 10:20

rudiger написа:Само да вметна, че ултрасите на Локото не са доказали никаква чест. Няма нищо доблестно в това да викаш с пълно гърло, подкрепяйки несъществуваща идеология. И на кого помагат с пеенето си? На някой болен или изпаднал в нужда? Тия високопарни слова относно несъществуващо унижение над надпята агитка от 10 пъти по-малък град и величаенето на фанатичните майни-викачи... предполагам издават. освен самозаблуждение, някакви дълбоки комплекси, а възможно е и недоразвити добродетели или сбъркана ценностна с-ма.

Иначе столичанинът пище, че няма роднини извън София, не че е кореняк. Възможно е неговата рода по бащина или майчина линия да са преселници от североизтока, а по- възрастните да са вече покойници, знам ли?

Младеж, явно не следиш футбола в България, част, от който е и публиката на отборите? Нека първо ти обясня, че Локомотив е начин на живот, чест е отборът ти да се раздава, а ти да го подкрепяш с цяло гърло! Така е при отборите с публика- едно цяло футболисти и фенове като юмрук. Публиката не ги интересува отборите без фенове-като Лудогорец...

А за надпяването на 10 пъти по -малък град! Разград е 35 049 човека, Пловдив е ‎368 983 човека,но когато не следиш футбола се изказваш неподготвен.Говориш за комплекси на майните, а истината е съвсем друга. Разяснявам, ето какво мислят за себе си феновете на Лудогорец.Т е твърдят , че за тяхната публика говори цяла България и цяла Европа, всички ги възхвалялавали! Ето статията, в която за пореден път сме щели да им се поклоним...

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... qGPkwRvbql

Тези в зелено от Разград говорят едно, н о ето ,че Ние им доказваме противното!!! Оборваме ги! Не виждам нищо нередно, когато една мишка се е помислила за слон, да бъде осакатена до истинските си възможности- на мишок!!! И ето, цяла България отново говори за разградските фенове... за липсата им на стадиона,за тоталното им надпяване от един Пловдивски клуб-ЛОКОМОТИВ!!! Ние се доказваме на стадиона, Петричев ни разясни ,че социологическо проучване, тип АЛФАЛИСЪРДЖ доказва, че Лудогорец има много фенове?

Ние не вярваме в това, не вярваме, че някой приема лудогорските фенове за дори бегъл фактор в България, какво да говорим за Европа!Тяхната НАГЛОСТ, на Разград, предизвиква ответната реакция!!! И да, на фона на претенциите им в зелено е унизително това ,което се случи на Васил Левски-те бяха унижени от Нас Майните...

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 07 юли 2019 11:12

Изглежда говорим на различни езици. Ти забелязваш нищожните разлики м/у малкото ултраси на Лудогорец и тези на Локо, а не виждаш огромните прилики. Нима не разбираш, че предходното ми мнение се отнася и до тях? Същото празно, безсмислено, несъзидателно занимание, практикувано често от емоционално нестабилни, не особено разумни, заблудени, с недоразвити добродетели, комплексирани, търсещи имагинерни врагове индивиди. Идеология на безсмислието. Защото какво значение от гледна точка на Вечността има дали сте повече и дали ще ги надвикате? Никакво!
За мен, макар да не ги/ви съдя, са достойни за порицание както поставянето на урни за набирането на средства за хореография на лудогорци, така и и вашата кампания "DMS Loko" преди години. Защото например има толкова много страдащи по света, които наистина се нуждаят от помощ.

Иначе те съветвам да се успокоиш, да си малко над нещата и да не ти пука какво е казал Петричев или пък леля Пенка от горния етаж...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 07 юли 2019 11:22

Факт е, че мача трябваше да влезе в продължения, след като Лукоки изравни в 8...и някоя си минута! - написах веднага след мача!
видях два чисти гола на Локото да бъдат отменени от жената на Домусчиев, Ивайла Стоянова!
А в продълженията, Моци, Дяков, Сисиньо и Малселиньо, съвсем щяха да окапят! И Суперкупата за Локото...

Лудогорци, не ви завиждам още срещу Ференцварош! - до там сте, щото на този мач няма да го има БФС и техните съдии...И не знам, дали Караманджуков ще успее да си пласира куфарчето, на съдията на този мач...А кой ще го свири, знае ли се?
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 07 юли 2019 11:52

Кир, ти може да си видял и пет, но си виден трол. Дори правилата на суперкупата не знаеш. Какви продължения, какви окапвания... Смешник.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 юли 2019 11:53

rudiger написа:Изглежда говорим на различни езици. Ти забелязваш нищожните разлики м/у малкото ултраси на Лудогорец и тези на Локо, а не виждаш огромните прилики. Нима не разбираш, че предходното ми мнение се отнася и до тях? Същото празно, безсмислено, несъзидателно занимание, практикувано често от емоционално нестабилни, не особено разумни, заблудени, с недоразвити добродетели, комплексирани, търсещи имагинерни врагове индивиди. Идеология на безсмислието. Защото какво значение от гледна точка на Вечността има дали сте повече и дали ще ги надвикате? Никакво!
За мен, макар да не ги/ви съдя, са достойни за порицание както поставянето на урни за набирането на средства за хореография на лудогорци, така и и вашата кампания "DMS Loko" преди години. Защото например има толкова много страдащи по света, които наистина се нуждаят от помощ.

Иначе те съветвам да се успокоиш, да си малко над нещата и да не ти пука какво е казал Петричев или пък леля Пенка от горния етаж...

Нека ти отговоря с думите на Ошо... човек не помага на човека в страдание като му подсигури услугите на лекар!А като му покажеш пътя вътре в себе си! Няма да ме разбереш , говорим на различни езици...

А за хореографиите и урните за средства. Това идва отвътре, от това което се е загнездило в Теб, от любовта, от чувството на преданост! Ти си насочен към външното,да вземеш патерица на сакат, а аз аз към вътрешното, да му дадеш смисъл...

п.п. Няма да ме разбереш

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 07 юли 2019 12:59

1.Не е разумно да насочваме обичта си към нещо външно и сътворено, каквото е футболния клуб... и да търсим смисъл там, където го няма – в нещо бездушно.

2.Наистина не разбирам. Как и на кого помагате вие ултрасите, показвайки му пътя вътре в себе си? :shock:

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 07 юли 2019 14:49

mark1926 написа:
rudiger написа:Само да вметна, че ултрасите на Локото не са доказали никаква чест. Няма нищо доблестно в това да викаш с пълно гърло, подкрепяйки несъществуваща идеология. И на кого помагат с пеенето си? На някой болен или изпаднал в нужда? Тия високопарни слова относно несъществуващо унижение над надпята агитка от 10 пъти по-малък град и величаенето на фанатичните майни-викачи... предполагам издават. освен самозаблуждение, някакви дълбоки комплекси, а възможно е и недоразвити добродетели или сбъркана ценностна с-ма.

Младеж, явно не следиш футбола в България, част, от който е и публиката на отборите? Нека първо ти обясня, че Локомотив е начин на живот, чест е отборът ти да се раздава, а ти да го подкрепяш с цяло гърло! Така е при отборите с публика- едно цяло футболисти и фенове като юмрук. Публиката не ги интересува отборите без фенове-като Лудогорец...

А за надпяването на 10 пъти по -малък град! Разград е 35 049 човека, Пловдив е ‎368 983 човека,но когато не следиш футбола се изказваш неподготвен.Говориш за комплекси на майните, а истината е съвсем друга. Разяснявам, ето какво мислят за себе си феновете на Лудогорец.Т е твърдят , че за тяхната публика говори цяла България и цяла Европа, всички ги възхвалялавали! Ето статията, в която за пореден път сме щели да им се поклоним...

Тези в зелено от Разград говорят едно, н о ето ,че Ние им доказваме противното!!! Оборваме ги! Не виждам нищо нередно, когато една мишка се е помислила за слон, да бъде осакатена до истинските си възможности- на мишок!!! И ето, цяла България отново говори за разградските фенове... за липсата им на стадиона,за тоталното им надпяване от един Пловдивски клуб-ЛОКОМОТИВ!!! Ние се доказваме на стадиона, Петричев ни разясни ,че социологическо проучване, тип АЛФАЛИСЪРДЖ доказва, че Лудогорец има много фенове?

Ние не вярваме в това, не вярваме, че някой приема лудогорските фенове за дори бегъл фактор в България, какво да говорим за Европа!Тяхната НАГЛОСТ, на Разград, предизвиква ответната реакция!!! И да, на фона на претенциите им в зелено е унизително това ,което се случи на Васил Левски-те бяха унижени от Нас Майните...

Марко, ти си "голям форумен анализатор", но на мен много ми приличаш на незадоволена жена!
Вече няколко пъти писах, че гол за Локо нямаше. Като няма гол, значи няма и отменен гол.
Гол се бележи преди свирковия сигнал на съдията, а не след него.
Дали е имало нарушение за да свири съдията, може да каже само самият съдия. Празните приказки на Марко Тотев, феновете, Бонев ЗУМА и т.н. са приказки на жената от началото на мнението ми.
Един въпрос: Като сте били ощетени, къде е ръководството ви? Аз ли да отида да пусна жалба?
Хайде "у лево" с оправданията. Ракетата е крива!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 юли 2019 08:55

krumeto написа:
mark1926 написа:

Марко, ти си "голям форумен анализатор", но на мен много ми приличаш на незадоволена жена!
Вече няколко пъти писах, че гол за Локо нямаше. Като няма гол, значи няма и отменен гол.
Гол се бележи преди свирковия сигнал на съдията, а не след него.
Дали е имало нарушение за да свири съдията, може да каже само самият съдия. Празните приказки на Марко Тотев, феновете, Бонев ЗУМА и т.н. са приказки на жената от началото на мнението ми.
Един въпрос: Като сте били ощетени, къде е ръководството ви? Аз ли да отида да пусна жалба?
Хайде "у лево" с оправданията. Ракетата е крива!

Христо Бонев е почетен президент на ЛОКО, той ясно е изразил становище, че Лудогорец е съдийски Гранд, безчестен отбор! Очевидно ръководството ни проумява, че мафията в Лудогорец не може да бъде бутната и не е реагирало с жалба!

А кажи нещо за Лудогорието, за феновете ви, цяла България ли говори за тях? Както си въобразявате?! Или цяла България говори за Локомотивци, пеещи могъщо дори след загубата!? Говори за разградци като за мълчаливци?!Защо се мерите с големите публики, когато сте като мишки пред слон?! Каква е тази грандомания?Излагате се!

Върни се в “Локо Пловдив”