Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот insaneboy1 » 06 юли 2019 22:00

Аз никъде не съм казал, че одобрявам каквото и да е от този президент и не приемам това което казва за вярно или невярно. Ясно е, че той съсипва клуба и действията му в повечето случаи са против идеологията на клуба, просто отговорих на фена на реал, че НЯМА как да има за това трансферен бан, съвсем не говоря за морала в действията му и т.н.

Все едно някой да каже, че вие преговаряте за Азар/Йович от преди година въпреки че си е играч на Челси и му предстоят важни мачове и т.н. Всички клубове го правят и точно това трудно може да бъде доказано без да има документи черно на бяло - каквито няма да се намерят.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юли 2019 00:28

insaneboy1 написа:Аз никъде не съм казал, че одобрявам каквото и да е от този президент и не приемам това което казва за вярно или невярно. Ясно е, че той съсипва клуба и действията му в повечето случаи са против идеологията на клуба, просто отговорих на фена на реал, че НЯМА как да има за това трансферен бан, съвсем не говоря за морала в действията му и т.н.

insaneboy1 написа:А трябва да вярваме на Атлетико ли? Тяхната дума срещу тази на Барселона. Какви доказателства имат за контакта та Барселона да бъдат наказани?

Каква идеология на клуб бре? Вие си правите трансфери по този начин от 15 години ПОНЕ. Винаги, всеки трансфер е с такива циркове, които ги няма с никой друг отбор.
Още от времето на Фабрегас и надяването му на екипи на барса, постоянното говорене на всички от барса за него и изведнъж бунт, спира да тренира и тн. Масчерано същото.
Почти всичките ви големи трансфери са с бунт на играча (интересно кой го подстрекава) спиране на същия да тренира или да се явява изобщо, симулиране на контузии и тн.
Можеш ли да го отречеш това? С Верати дори пробвахте същото, но ПСЖ ви постави бързо на място.

Тоя холандец дето го взехте сега май е първия ви по голям трансфер, който не е обвързан с подобна драма. Може да ме поправиш ако греша. Какво излиза? Май точно това е "идеологията" на дадения клуб.

---

Челси и Ашли едно време ги глобиха за нещо много по малко, но уви.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 юли 2019 00:41

С Дембеле положението беше същото.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юли 2019 05:29

Е то с кого не е точно? Аз освен онзи циганин Суарес дето Пул се чудеха как да го разкарат след ухапването и 1/2 годишния бан, за друг трансфер без драми не се сещам :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 юли 2019 17:54

Те са повече от клуб нали знаеш. :mrgreen:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 07 юли 2019 22:01

paceto написа:Те са повече от клуб нали знаеш. :mrgreen:

Ти се бъзикаш, ама има огромна доза истина в това. В последните години, да не кажа десетилетия, превърнаха Барса в политически и пропаганден инструмент. Здраво се насажда хейт към Мадрид, разбирай Испания, и хората се обединяват в страха си от големия, лош, деспотичен Враг. Реал ли ще е, централното правителство ли... Абе "Франко е виновен за всичко, ние бачкаме, ония ни мачкат, искаме независимост! Виска ел Барса, Мееесиии - Мееесиии, рефереееендууум...". Зомбита. И клубът има немалка роля в това. Македонците на Иберия са тези, с цялото ми уважение (имам приятели и в Каталуня, и в Македония :lol: )

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 юли 2019 22:05

То това е видимо и с просто око, че ползват клуба за политически цели, въпреки че открито отричат подобно нещо точно около референдума и като ги заплашиха, че ако се отделят то Барселона няма как да цъка в Испания. Веднага скочиха и почнаха да мънкат, че те не се месят в политиката и прочие, ама ако не се месиха нямаше дълги години да слагат лозунги по стадиона ЗА каталуния, флагове, призиви и т.н. Не за друго ги глобяваха постоянно заради флаговете на Каталуния, които нямат право да се развяват свободно на повечето места.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 07 юли 2019 22:31

Вицето на Бартоломеу Жорди Местре напуска в понеделник, спортния директор Пеп Сегура подава оставка във вторник, бай Хосеп Бартоломеу не я приема в сряда защото трябвало да се плати и солидна компенсация , но...ВСИЧКО Е ТОЧНО!
Франки де Йонг бе представен от президента в присъствието на Оскар Грау - изп. директор , все още не напуснал потъващата гемия.
ВСИЧКО Е ТОЧНО!
Доброто дете на 32, което не пие , не пуши, каките го искат -то им бяга , в петък го гонят като мръсно коте защото се разпсувало като хамалин. Интересно Федерацията на ЮАмерика дали ще му отмени картона, както стори испанската федерация с жълтия Му картон даден за пЦоване публиката на "Местая".
Инак ВСИЧКО Е ТОЧНО!

Славата на Бартоломеу като изпечен крадец е толкова голяма , че при фотосесията на Ф.де Йонг , приятелката му Мики видиму се притесни когато чантичката и се озова в алчните каталунски лапи на президента Б.

[rimg]http://modamagazine.bg/pictures/pic_big/gallery/news/61707969_596518137539844_1427721999590562129_n(1).jpg[/rimg]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 07 юли 2019 22:48

Този дърт ч*киджия лосчето веднага се разрови за снимки на гаджето на Френки. :lol:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 07 юли 2019 22:58

Thsmith написа:
insaneboy1 написа:Аз никъде не съм казал, че одобрявам каквото и да е от този президент и не приемам това което казва за вярно или невярно. Ясно е, че той съсипва клуба и действията му в повечето случаи са против идеологията на клуба, просто отговорих на фена на реал, че НЯМА как да има за това трансферен бан, съвсем не говоря за морала в действията му и т.н.

insaneboy1 написа:А трябва да вярваме на Атлетико ли? Тяхната дума срещу тази на Барселона. Какви доказателства имат за контакта та Барселона да бъдат наказани?

Каква идеология на клуб бре? Вие си правите трансфери по този начин от 15 години ПОНЕ. Винаги, всеки трансфер е с такива циркове, които ги няма с никой друг отбор.
Още от времето на Фабрегас и надяването му на екипи на барса, постоянното говорене на всички от барса за него и изведнъж бунт, спира да тренира и тн. Масчерано същото.
Почти всичките ви големи трансфери са с бунт на играча (интересно кой го подстрекава) спиране на същия да тренира или да се явява изобщо, симулиране на контузии и тн.
Можеш ли да го отречеш това? С Верати дори пробвахте същото, но ПСЖ ви постави бързо на място.

Тоя холандец дето го взехте сега май е първия ви по голям трансфер, който не е обвързан с подобна драма. Може да ме поправиш ако греша. Какво излиза? Май точно това е "идеологията" на дадения клуб.

---

Челси и Ашли едно време ги глобиха за нещо много по малко, но уви.

Под идеология имам предвид стила на игра, загърбването на Ла Масия, неналагането на млади играчи и т.н., а не как стават трансферите - трансферите са си чист бизнес. Реал първи са почнали с драмите и номерата като са откраднали Ди Стефано от Барселона преди 60 години. Жалко, че не ви следя така трансферите както смитито следи на Барселона иначе и аз ще ви извадя един лист с бойкотиращи, симулиращи контузии и т.н. Последно недоразумението Куртоа си издейства трансфер по този начин.
Anulo mufa

Върни се в “Архив”