rsk написа:Тия трансфери от вчера са един път. Циганин - фен на ребрандирания литекс и някакъв ентусиаст, на който баща му има футболен отбор, само за да има синът му къде да играе. Невероятно.
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Serafim
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято
Lakokara4a написа:Абсолютно във всеки компонент засъкняваме и отстъпваме на останалите. Закъсняла селекция, необигран състав, липса на ясна визия какво искаме и трябва да правим, липса на сериозни пари! Домусчиев може да е всякакъв боклук, но показва как се прави- вади пари и взема, каквото му е нужно. Само вратарите му струват, колкото целия ни отбор! Новите ни попълнения няма нужда да ги коментираме. Само ще кажа, че ако Септември имаха двама класни футболисти изобщо в отбора нямаше да изпаднат! На тия години някои момчета имат света в краката си, а ние гледаме че имат 70 мача и 5-6 гола... Така не става. Ако отбора ще се използва както досега за пране на пари и черно тото благодаря но не! Доживях да видя как даваме и продаваме мач на Литекс, така че нищо вече не може да ме изненада. Така отбор и селекция не се прави! Надувката П.К. изпълни упражнението потапяне и вече го ням дори да лъже. И сериозно ли е изобщо собственик да не излезе и да не каже 2 думи?! И кой е той изобщо (оставям настрани документите), каква визия има и какво смята да прави?! Забравете сезона, отбора така няма да просъществува!
Би ли обяснил как се "перат" пари чрез футбола? Все пак да се "перат" трябва да има приходи. Аз някакви сериозни приходи не се сещам.
Не мисля че тук е мястото да се коментира бюджета на други отбори. Според мен тази истерия ,която се разиграва с трансферите малко ми прилича на балон . Виждаме ЦСКА-София за няколко години вече достигнаха задължения от 35 млн лв(реално са доста повече). Според мен реализирани на сериозни реални приходи не се очертават. Големите приходи идват от влизане в групите на ЛЕ. Чудесно но нека да видим кои ще бъдат евентуалните ни съперници в 3 и 4-ри кръг. Ами в 3 кръг ще играем срещу отбор от ранга на ЛЕ от първенствата на Франция, Португалия, Белгия Турция , Русия . Такива отбори имат бюджет от минимум 40-50 млн евро. Ако стигнем до последния кръг там най-вероятно ще играем срещу отбор от топ първенствата . според теб дори и хипотетично да дадем 5 млн евро и да купим 5 футболисти за по 1 млн евро какви ще ни бъдат шансовете срещу някой от тези отбори. Миналата година Копенхаген(които доколкото си спомням бяха купили играчи за 8 млн евро през лятото) ,който се справи с тиретата реално без да се изпотят влезнаха в групите на ЛЕ след като елиминираха Аталанта- гледах и двата мача ,ако късмета ни ги беше покрил ,но такова покриване аз не съм виждал., реално общия резултат трябваше да бъде около 10:0 за Аталанта.
Как би коментирал,че сигурния изпадащ в турската Суперлига Ерзерумспорт по време на ЗИМНИЯ трансферен прозорец купува футболисти за над 7 млн евро . Според теб ако си футболиста Х и играещ примерно във френската втората дивизия и получаващ 8-10 хил евро на месец и ти предложат да играеш в България в отбор с претенции срещу 12-15 хил евро на месец или в средняк от турската втора дивизия срещу 25 хил евро на месец къде би предпочел?
Въпроса не е да се вземат определени играчи, а да се вземат такива играчи , така че образно казано в края на годината да не си на минус.
- metodito
- Контакти:
Аз пък съм оптимист за Димитров. И за хърватина-австриец. И за вратаря. И ...за Найденов. Според мен това момче има големи качества. За гърка и джудженцето не съм оптимист, но ще видим (ама аз не бях оптимист и за Жо, когато дойде).
Ми, вземайки предвид, че селекцията не е приключила... Какво имаме дотук. Аз си казах мнението за Кабрал и Давид. Жалка работа. Имаме двама вратари. И двамата са сериозни футболисти. Ще видим без Иванков как ще се справи Михайлов, понеже смятам, че Иванков има голям принос за играта на Ники през пролетта. Имаме Холмар, имаме Дидо. И двамата за мен са страхотни футболисти. Дали ще бъдат използвани не знам, но ги виждам, като перфектната двойка. Рейш... не знам. Каргас... не съм впечатлен засега, но трябва да минат петшеснайсе мача, за да се разбере точно какъв е. Райнов. Очаквах този да е скритата звезда. Онзи футболист, дето не го забелязваш на терена, но всъщност е човекът, дърпащ конците. Гледайки обаче в мачовете от пролетта и контролите... Бе тоя пич на три метра не може да подаде точен пас.
Надеждата ми е Хубчев, който го познава, да изкара най-доброто от него. Юруков - за няколко мача пасна страхотно. Очаквам сътрудничеството му с Тиам да стане много добро. Имам надежди и за Найденов, както казах. Обнадежден съм и за Здравко. Притеснявам се от това, което видях от Костов в контролите. Не видях познатото в него настроение за игра, каквото винаги има. Дано треньора не го троли нещо.
Много ще зависи как ще ги подрежда Хубчев, но мнението ми е, че ако другия сезон не се вземат 11 нови и се махат 11, то този "Левски" има потенциал. С или без Хубчев. Що се отнася до него, аз положителното го отбелязах, което видях в контролите - ако може от три мача въобще да се правят генерализации. Това, което не ми се понрави. Изглежда ще играем с тази скована схема на търчащи по тъча крила и колчето по средата, която от години мъчим без всякакъв успех. Не видях промяна в средата на терена, а ако в дефанзивен план стоим много добре, то в офанзивен сякаш някой е откъснал страниците за втората част на играта от ръководството за водене на мача...
Ми, вземайки предвид, че селекцията не е приключила... Какво имаме дотук. Аз си казах мнението за Кабрал и Давид. Жалка работа. Имаме двама вратари. И двамата са сериозни футболисти. Ще видим без Иванков как ще се справи Михайлов, понеже смятам, че Иванков има голям принос за играта на Ники през пролетта. Имаме Холмар, имаме Дидо. И двамата за мен са страхотни футболисти. Дали ще бъдат използвани не знам, но ги виждам, като перфектната двойка. Рейш... не знам. Каргас... не съм впечатлен засега, но трябва да минат петшеснайсе мача, за да се разбере точно какъв е. Райнов. Очаквах този да е скритата звезда. Онзи футболист, дето не го забелязваш на терена, но всъщност е човекът, дърпащ конците. Гледайки обаче в мачовете от пролетта и контролите... Бе тоя пич на три метра не може да подаде точен пас.
Много ще зависи как ще ги подрежда Хубчев, но мнението ми е, че ако другия сезон не се вземат 11 нови и се махат 11, то този "Левски" има потенциал. С или без Хубчев. Що се отнася до него, аз положителното го отбелязах, което видях в контролите - ако може от три мача въобще да се правят генерализации. Това, което не ми се понрави. Изглежда ще играем с тази скована схема на търчащи по тъча крила и колчето по средата, която от години мъчим без всякакъв успех. Не видях промяна в средата на терена, а ако в дефанзивен план стоим много добре, то в офанзивен сякаш някой е откъснал страниците за втората част на играта от ръководството за водене на мача...
Последна промяна от metodito на 06 юли 2019 11:01, променено общо 1 път.
ikar написа:Отново разнородни и противоречиви мнения....Отново стига ме до сакралната думичка критерии....Болшинството от нас не си дават сметка - къде бе отбора и в какво финансово състояние само преди малко повече от месец ??????Болшинството не си дават сметка какви заплати получаваха повечето от тези освободени 14футболисти - някой от които нямат и по 120изиграни минути за отбора.Тука въобще няма да коментираме техния футболен потенциал.....Няма да коментираме че от привлечените до този момент единствено вратаря е първа опция при желанието на треньора и ако сме взели общо 6 до този момент, то поне два пъти по-толкова са отказали да дойдат по-различни причини......Дори последните два трансфера на момчетата от Септември показват нагледно че ръководството се стреми по най-бързият и безболезен начин да бъдат погасени по-голяма част от задълженията на клуба.Не е тайна че треньорското ръководство не е имало никакъв приоритет към Здравко Димитров - момче което има отлична линейна бързина, но ..........до там. Дори един два мача до го наблюдаваш е видно как при игра ек на ек, той пуска дълга топка и тръгва да се надбягва.Не мога да приема че той е по-добър от момчетата от нашета школа.За сина на президента Чандъров не желая да отварям и дума..........
От всичко казано до тук възниква въпроса - До къде стига хоризонта на нашите мечти и къде се сблъсква с реалността ??????????????
Отговора нека всеки сам да потърси................
В момента е супер лесно да оправдаваме всичко с финансовото състояние на клуба. Дори трансферните грешки (ако се окажат такива). Едва ли някой е карал Колев да обяснява как финансовото състояние на клуба няма да повлияе на целите и амбиците на отбора да се бори за титла, купа и добро представяне в ЕКТ. Също така никой не е насилвал Колев и Хубчев да обясняват как се избира внимателно и бавно, за да се минимизират грешките, а после взимат контузен играч. Или да обясняват как се търсят само качествени играчи, с които да надградим и да вдигнем класата, а се взимат играчи от изпадналия Септември. Нищо против момчетата, пожелавам им да покажат игра минимум като Костов. Но айде да не преписваме всичко на финансовото състояние на клуба...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ikar написа:Отново разнородни и противоречиви мнения....Отново стига ме до сакралната думичка критерии....Болшинството от нас не си дават сметка - къде бе отбора и в какво финансово състояние само преди малко повече от месец ??????Болшинството не си дават сметка какви заплати получаваха повечето от тези освободени 14футболисти - някой от които нямат и по 120изиграни минути за отбора.Тука въобще няма да коментираме техния футболен потенциал.....Няма да коментираме че от привлечените до този момент единствено вратаря е първа опция при желанието на треньора и ако сме взели общо 6 до този момент, то поне два пъти по-толкова са отказали да дойдат по-различни причини......Дори последните два трансфера на момчетата от Септември показват нагледно че ръководството се стреми по най-бързият и безболезен начин да бъдат погасени по-голяма част от задълженията на клуба.Не е тайна че треньорското ръководство не е имало никакъв приоритет към Здравко Димитров - момче което има отлична линейна бързина, но ..........до там. Дори един два мача до го наблюдаваш е видно как при игра ек на ек, той пуска дълга топка и тръгва да се надбягва.Не мога да приема че той е по-добър от момчетата от нашета школа.За сина на президента Чандъров не желая да отварям и дума..........
От всичко казано до тук възниква въпроса - До къде стига хоризонта на нашите мечти и къде се сблъсква с реалността ??????????????
Съгласен съм с написаното от теб. Здр. Димитров криво ляво става за да допълва групата за мача ,но да бъде титуляр- не мисля.
Асен Чандъров даваше някакви надежди допреди няколко години, 16-17 даваше надежди ,но после развитието му спря. Но нека си кажем нещо на наум. Дали сина не идва заедно с баща си
-
kempesmario
- Контакти:
На Левски му трябва спешно централен нападател и ляв бек. Защитника трябва да е българин. За нападателя можем да кажем : В Левски не могат , не искат , не умеят и всичко най-лошо бих казал при това прословуто търсене , гледане , намиране и офертиране. Все на 4 континента мисля, че може да се намери читав ЦН ? Но в Левски това не го могат. Но какво да очаквам щом треньоора му се налага да убеждава играчите да дойдат в Левски. Некадърност и неможене в изп.директор и спортен директор. Ама те кои са бе ??? С каква визитка са ??? Махате Боримиров и слагате некви мишоци. Ужас за синия запалянко. Пълен провал.
koisa написа:ikar написа:Отново разнородни и противоречиви мнения....Отново стига ме до сакралната думичка критерии....Болшинството от нас не си дават сметка - къде бе отбора и в какво финансово състояние само преди малко повече от месец ??????Болшинството не си дават сметка какви заплати получаваха повечето от тези освободени 14футболисти - някой от които нямат и по 120изиграни минути за отбора.Тука въобще няма да коментираме техния футболен потенциал.....Няма да коментираме че от привлечените до този момент единствено вратаря е първа опция при желанието на треньора и ако сме взели общо 6 до този момент, то поне два пъти по-толкова са отказали да дойдат по-различни причини......Дори последните два трансфера на момчетата от Септември показват нагледно че ръководството се стреми по най-бързият и безболезен начин да бъдат погасени по-голяма част от задълженията на клуба.Не е тайна че треньорското ръководство не е имало никакъв приоритет към Здравко Димитров - момче което има отлична линейна бързина, но ..........до там. Дори един два мача до го наблюдаваш е видно как при игра ек на ек, той пуска дълга топка и тръгва да се надбягва.Не мога да приема че той е по-добър от момчетата от нашета школа.За сина на президента Чандъров не желая да отварям и дума..........
В момента е супер лесно да оправдаваме всичко с финансовото състояние на клуба. Дори трансферните грешки (ако се окажат такива). Едва ли някой е карал Колев да обяснява как финансовото състояние на клуба няма да повлияе на целите и амбиците на отбора да се бори за титла, купа и добро представяне в ЕКТ. Също така никой не е насилвал Колев и Хубчев да обясняват как се избира внимателно и бавно, за да се минимизират грешките, а после взимат контузен играч. Или да обясняват как се търсят само качествени играчи, с които да надградим и да вдигнем класата, а се взимат играчи от изпадналия Септември. Нищо против момчетата, пожелавам им да покажат игра минимум като Костов. Но айде да не преписваме всичко на финансовото състояние на клуба...
Стига с тези спекулации . Алар има частично разкъсване на мускула на прасеца- нищо сериозно , контузията е много неприятна и болезнена ,но не е нищо сериозно. Проблема е ,че е в много неприятен момент.Нещо такова може да се случи във всеки един момент особено при претоварване.
В евротурнирите са мачовете, където отборът трябва да се раздаде на 101% и да стигне възможно най-напред. В тази връзка е абсурдно как селекцията се прави сякаш Лига Европа е някакъв плажен турнир между другото, да ги бяха взели направо в деня на мача и да ги пускат титуляри.
Хубчев изпрати ясно послание срещу мюнхенските имигранти, а ръководството му доведе звездите от Септември. Има нещо дебилно в цялата история, като се почне с назначаването на Патрашку и Бекали, които очевидно не са довели нито един играч, отговарящ на финансови и треньорски параметри.
Хубчев изпрати ясно послание срещу мюнхенските имигранти, а ръководството му доведе звездите от Септември. Има нещо дебилно в цялата история, като се почне с назначаването на Патрашку и Бекали, които очевидно не са довели нито един играч, отговарящ на финансови и треньорски параметри.
Е то ако отбора играе на 101% не би трябвало да има проблеми и в първият и във втория кръг.Да не забравяме че трансферния прозорец затваря на 31август, което ме кара да мисля че най-силният трансфер може би ще бъде последният???????????
honda написа:Стига с тези спекулации . Алар има частично разкъсване на мускула на прасеца- нищо сериозно , контузията е много неприятна и болезнена ,но не е нищо сериозно. Проблема е ,че е в много неприятен момент.Нещо такова може да се случи във всеки един момент особено при претоварване.
Всичко е спекулация, винаги...
R.I.P.