Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот groti » 05 юли 2019 21:16

vvessel написа:
groti написа:Ако идват по желание на Хубчев съм оптимист за тях. Днес ми попадна някакъв наш мач и гледах Симеон Райков като крило.. Ми далеч повече ми хареса от Паулиньо. Па нека е слаб и той. Момчетата са млади.. Нали искахме млади българи? Сега пак сме недоволни. Жалим по някакъв казах, защото някой го е набедил за Меси, а нашите ги плюем

Не знам защо се насажда мнението, че Хубчев е едва ли не българския Мауриньо или Анчелоти и щом той харесал някой футболист, значи е попадение. По-скоро Херо е такъв, той има нюх към таланти, докато за Хубчев не се сещам да е някакъв откривател.
Симеон Райков определено беше талант, освен това биеше добре фаулове. Не знам защо беше махнат. Но той правеше впечатление още прди да дойде в Левски, а тези са си средна ръка за среден отбор. Дано успеем да извадим наяве някои скрити сили , които притежават, но съм леко скептичен.

Далеч съм от мисълта, че Хубчев е някакъв трансферен гуру. Друга ми беше мисълта. Няколко пъти казваха че търсят птборност и колектив, а не индивидуалности. Ако смята, че те двамата са парченца от пъзела, които ще помогнат за неговите идеи аз му вярвам. Не очаквам от тях чудеса, а да вършат работа. Лудогорец може да ги съборим или с адски много пари или с колектив. Работата на Хубчев е да създаде този колектив. Надявам се тези 2мата да са негов избор и да успее да ги внедри в колектива
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2019 21:17

Хубси, определено не ми би бил първи избор, ма относно заформящата се конфигурация, ... аз от ...две години "мрънкам" за това и супер ще се изкефя, като... ако се получат нещата с повече бг, отколкото чужденци ("БГ "Левски").
Последна промяна от metodito на 05 юли 2019 21:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 юли 2019 21:17

Илия Димитров е на линия за мача. Алар вероятно ще е резерва.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2019 21:22

modor написа:Илия Димитров е на линия за мача. Алар вероятно ще е резерва.

Новия Копи, може ли да е? One-hit wonderer.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 юли 2019 21:23

vvessel написа:
groti написа:Ако идват по желание на Хубчев съм оптимист за тях. Днес ми попадна някакъв наш мач и гледах Симеон Райков като крило.. Ми далеч повече ми хареса от Паулиньо. Па нека е слаб и той. Момчетата са млади.. Нали искахме млади българи? Сега пак сме недоволни. Жалим по някакъв казах, защото някой го е набедил за Меси, а нашите ги плюем

Не знам защо се насажда мнението, че Хубчев е едва ли не българския Мауриньо или Анчелоти и щом той харесал някой футболист, значи е попадение. По-скоро Херо е такъв, той има нюх към таланти, докато за Хубчев не се сещам да е някакъв откривател.
Симеон Райков определено беше талант, освен това биеше добре фаулове. Не знам защо беше махнат. Но той правеше впечатление още прди да дойде в Левски, а тези са си средна ръка за среден отбор. Дано успеем да извадим наяве някои скрити сили , които притежават, но съм леко скептичен.

Никой не го е махнал Монката , сам е решил да си ходи заради конкуренцията ... да не бъркам по времето на Илиан Илиев , четох му интервю преди вече доста време и съжаляваше , че сам е решил да си тръгне . Лично за мен не беше изобщо слаб футболист !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 05 юли 2019 21:27

https://www.kotasport.com/parvo-v-kotas ... ski-video/

Роденият в Холандия, национал на Кюрасао Ранджело Мария Янга е пред трансфер в Левски, научи KotaSport.com. 27-годишният нападател трябва да финализира преминаването си на стадион „Георги Аспарухов“ в следващите часове. Голаджията трябва да се разбере за финансовите си условия с българския клуб.
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2019 21:33

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=V9h8O_Dhi7U[/youtube]
Това звучи като фейк, ма кой знае.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 05 юли 2019 21:34

metodito написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=V9h8O_Dhi7U[/youtube]
Това звучи като фейк, ма кой знае.

Тоя е черен и грозен, значи става :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2019 21:44

Прилича на оня последния централен в Тирето

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 юли 2019 21:46

Нанизал е цели ДВА гола последния сезон. Не е менте като изгонените резерви :mrgreen:

Върни се в “Левски”