Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
анто маина

Re: Gong без акредитация от ЦСКА

Мнениеот анто маина » 04 юли 2019 11:12

Red_Neck написа:
Unforgiven_M написа:
k_oleto написа:Да, от както Тошев от спортал е редактор.

Що не зачете новината за дълговете публикувана в Gong

Бюджетът на червените е над 19 млн. лева, което е увеличение с повече 4 600 000 лв. спрямо 2017 г. Заплатите пък са нараснали от 7 304 000 до 9 258 000 лева само за година, видя Спортал.

Бива ли такава простотия.

Ти сериозно ли? Помислих си, че не си видял добре, ама проверих и баш така си е написано. Е, това не е сериозно - неземна олиго*френия е!

Аз от кога ви разправям, че сестри Тошеви работят на един лаптоп :)
Наистина е смешно и жалко, колко "новини" излизат в двата сайта с абсолютно един и същ текст и по едно и също време :)

Да не говорим, че Гонг винаги пускаха видео със спорните положения, но днес на никой не му стиска дори да включи в репортажа за мача втория отменен гол на буферите във вчерашния мач за СКБ.

Новспорт и те копират често.

Kiselichko
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Kiselichko » 04 юли 2019 11:49

Вие сега пак ли на националния ще домакинствате за Европа? Лани нали не ви дадоха лиценз за вашия стадион, сега пак ли е така?
Бръм, бръм, бръмбаааар ... :?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 04 юли 2019 11:55

То кои не, и онзи ден понеже влизах по-често в нета видях че 15 минути след една новина бе копната от гонг в топспорт, без грам преправяне. Copy-paste. И с цялата си наглост бяха написали: автор топспорт.бг

Kiselichko
Контакти:

Мнениеот Kiselichko » 04 юли 2019 12:06

galin56 написа:То кои не, и онзи ден понеже влизах по-често в нета видях че 15 минути след една новина бе копната от гонг в топспорт, без грам преправяне. Copy-paste. И с цялата си наглост бяха написали: автор топспорт.бг

То всички станаха така мързи ги даже да измислят новини вече. Един пише нещо другите почват да копират ужасна спортна журналистика имаме. сега да не си мислите, че Гонг ще спрът да пишат за вашия отбор. Няма да спрът.
Бръм, бръм, бръмбаааар ... :?

boro1964
Контакти:

Мнениеот boro1964 » 04 юли 2019 12:08

Абсолютно подкрепям!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 юли 2019 14:02

Captain Stottlemeyer написа:
delqnski47 написа:Нали знаете приказката... квото сам си направиш. 8-)

Прав си, няма лоша реклама. По-добре да пишат за теб, макар и не съвсем хубави неща, отколкото изобщо да не пишат... 8-) И в допълнение, щото някои може да не вдянат какво имам предвид: "Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо." (Сун Дзъ).

Губят кликове и читатели. Аз не съм влизал в сайтовете на Гонг и Спортал повече от месец. Виждам, че и други фенове на ЦСКА бойкотират въпросните сайтове. Според мен и много от вас ще се усетят като се започне с манипулациите по ваш адрес. Медиите на Домусчиев ви щадят, защото все още не сте заплаха за тях.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 04 юли 2019 15:39

HardWork написа:
Captain Stottlemeyer написа:
delqnski47 написа:Нали знаете приказката... квото сам си направиш. 8-)

Прав си, няма лоша реклама. По-добре да пишат за теб, макар и не съвсем хубави неща, отколкото изобщо да не пишат... 8-) И в допълнение, щото някои може да не вдянат какво имам предвид: "Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо." (Сун Дзъ).

Губят кликове и читатели. Аз не съм влизал в сайтовете на Гонг и Спортал повече от месец. Виждам, че и други фенове на ЦСКА бойкотират въпросните сайтове. Според мен и много от вас ще се усетят като се започне с манипулациите по ваш адрес. Медиите на Домусчиев ви щадят, защото все още не сте заплаха за тях.

Gong специално пише постоянно глупости за Левски доста преди Домусчиев да ги купи, така че трудно могат да надградят в тази посока.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 04 юли 2019 16:40

Както писах и в друга тема - сайтът е доста зле от 2 години и бълва повече кал, отколокото новини. Част от форумците го забелязват чак сега, понеже цветът на калта се смени и сега бие към зелено :lol:
Това с "видя спортал", "според Блиц" и т.н. отдавна го има, ама нали Никиту беше редактор на някои хора не им правеше впечатление

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 юли 2019 16:46

Спиране на акредитация абсолютно нищо непроменя, защото журналисти на въпросните медии отново са на стадиона, като зрители и събират материалите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 юли 2019 17:05

Dust написа:Спиране на акредитация абсолютно нищо непроменя, защото журналисти на въпросните медии отново са на стадиона, като зрители и събират материалите.

А могат ли да взимат интервю след мач и да участват в прескоференцията?Щот те реално са за тва там...
Освен тва много от медиите си имат ''хора'' в клуба,споделят им и т.н. легално и научават предварително за разни работи тук там.Както Ники беше ''човек'' на ЦСКА,а Стефан Стоянов на ''Левски'',примерно.Тия въпросните медии без акредитация дали имат според тебе?Щот преди доста често Гонг излизаха първи с някво инфо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”