Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот eelche » 02 юли 2019 16:34

ivan56 написа:Ако изкара до края на септември ще е цяло чудо.

Почти съм убеден, че т.нар. престой на лицето П.ХУ. ще приключи с грандиозен провал...Играчите ще му спретнат един качествен бойкот и ще му намажат кънките. Мисля, че П.ХУ. като тренер ще надмине дори В.Вуцов като успехи.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 юли 2019 18:42

Хубчев изгони Божинов и така оставаме без нападатели за мачовете с Ружомберок! Писна ми некадърници да управляват отбора!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 юли 2019 19:30

Някой да ми изтълкува думите на ПХ, че ще се придържа към атакуващия футбол, който е присъщ за Левски. Той изгони Буш, Ривалдиньо, Виана, Божинов и Илия Димитров (от днес). Съвсем заслужено, не съжалявам за тях. Но не взе никой на тяхно място. Остана с един контузен нападател в лицето на Слави Костов който отгоре на всичко е и наказан за първия мач с Ружомберок. После взе уж здрав(?!) ЦН, но непрегледан основно. И се чудя защо освободи Седрик и Саидахмед? Алар по- здрав ли е от тях? Не искам да бъда лош пророк, но все си мисля, че Левски е отписал единствената възможност за финансови постъпления- ЛЕ. Вярно, че трансферния пазар затваря в края на август, но за мен това е безвъзвратно закъсняла селекция. Трябва да стане истинско чудо и щур късмет да преминем във втория кръг на ЛЕ. Как ще стане без нападатели и без удар във противниковата врата ще обясни Петър Хубчев.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 02 юли 2019 22:02

Отговорността за новите футболисти не е на треньора, а на ръководството. От всички нападатели, които бяха освободени, няма нито един, който може да е полезен в по-напечени мачове. Божинов не си спомням да е решавал дерби мач, и в Сърбия беше така. Ако най-накрая докарат нови 3-4 офанзивни футболисти, може да се прави разбор дали Хубчев става за треньор на отбора. Но тези, които 1 година браниха лихтенщайнския пророк, сега искат за 1 месец да сменят тренера.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 юли 2019 22:36

wilge написа:Някой да ми изтълкува думите на ПХ, че ще се придържа към атакуващия футбол, който е присъщ за Левски. Той изгони Буш, Ривалдиньо, Виана, Божинов и Илия Димитров (от днес). Съвсем заслужено, не съжалявам за тях. Но не взе никой на тяхно място. Остана с един контузен нападател в лицето на Слави Костов който отгоре на всичко е и наказан за първия мач с Ружомберок. После взе уж здрав(?!) ЦН, но непрегледан основно. И се чудя защо освободи Седрик и Саидахмед? Алар по- здрав ли е от тях? Не искам да бъда лош пророк, но все си мисля, че Левски е отписал единствената възможност за финансови постъпления- ЛЕ. Вярно, че трансферния пазар затваря в края на август, но за мен това е безвъзвратно закъсняла селекция. Трябва да стане истинско чудо и щур късмет да преминем във втория кръг на ЛЕ. Как ще стане без нападатели и без удар във противниковата врата ще обясни Петър Хубчев.

Явно нещо съм пропуснал , Хубчев ли ги е изгонил ?
Кога го е казал ?
Нашименто , Васчук , Александър Любенов , Луи , Белмондо , сигурно забравям някой и тези ли Хубчев ги е изгонил ?
А , Ябло , Кабралата , Милош ... и тях ли ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 юли 2019 02:06

LSFC 1914 написа:Хубчев изгони Божинов и така оставаме без нападатели за мачовете с Ружомберок! Писна ми некадърници да управляват отбора!

Ще връщаме ерата Иванков. Ще падаме за дузпи и ще пращаме вратаря да ги вкарва и така чак до финал на ЕКТ!

Туйто, нападатели не ни трябват, всичко е изчислено с немска, в краен случай алжирска точност.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 03 юли 2019 03:42

metodito написа:Ахахахаха, "Темаспор" чете форума на "Гонг":
https://topsport.bg/levski/petar-hubche ... evski.html

С наличието на Алар и Станислав Костов в състава, а и твърдото желание да бъде привлечен още един нападател, то Хубчев може да си позволи да наложи тактика с двама на върха на нападението. Така Левски ще заиграе в схема 4-4-2. Така на терена ще са голмайсторът на тима от миналия сезон и новото австрийско попълнение. През годините Костов е бил и на позицията зад централния нападател.

Защо ли си мисля, че Хубчев ще опита 4-4-2, но не с Алар и Костов, а Костов-Стаси, а четворката халфове:
Паулиньо-Тиам-Мазурек-Мариани. Мариани може да влиза навътре при пробив по дясното, а Стаси да излиза на крилото като схемата се трансформира в нападателно дуо Костов-Мариани, халфове Пау-Тиам-Мзурек-Стаси. Днес при защитен вариант видях някакъв миниатюрен зародиш в тази посока! Вие какво мислите?!
И все пак това си отива доста офанзивна схема и си признавам, че Хубчев направо ще ни матира с лява крайна пешка!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 03 юли 2019 09:53

Не е нужно да бъдеш апологет на някого за да го защитиш, когато се пишат откровени нелепости.От цитираните нападатели единствено Божинов е отстранен от новият треньор.И преди съм споменавал че казаното понякога се забравя, но написаното остава.Затова е хубаво всички тези критици само след 6 месеца да констатират как се е развила кариерата на цитираните футболисти.Какъв е смисъла да привлечем нови 10 и декември де се чудим как да се отървем.........

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 03 юли 2019 10:12

Michael_Buble написа:
metodito написа:Ахахахаха, "Темаспор" чете форума на "Гонг":
https://topsport.bg/levski/petar-hubche ... evski.html

С наличието на Алар и Станислав Костов в състава, а и твърдото желание да бъде привлечен още един нападател, то Хубчев може да си позволи да наложи тактика с двама на върха на нападението. Така Левски ще заиграе в схема 4-4-2. Така на терена ще са голмайсторът на тима от миналия сезон и новото австрийско попълнение. През годините Костов е бил и на позицията зад централния нападател.

Защо ли си мисля, че Хубчев ще опита 4-4-2, но не с Алар и Костов, а Костов-Стаси, а четворката халфове:
Паулиньо-Тиам-Мазурек-Мариани. Мариани може да влиза навътре при пробив по дясното, а Стаси да излиза на крилото като схемата се трансформира в нападателно дуо Костов-Мариани, халфове Пау-Тиам-Мзурек-Стаси. Днес при защитен вариант видях някакъв миниатюрен зародиш в тази посока! Вие какво мислите?!
И все пак това си отива доста офанзивна схема и си признавам, че Хубчев направо ще ни матира с лява крайна пешка!

В четворката халфове ще трябва да намериш място за Райнов :). Със сигурност ще опита 4-4-2 по-нататък в първенството, но няма да е в тази конфигурация, според мен. Мисля, че засега ще си остане в класическа схема с 1 нападател и ще върти бройката дефанзивни/офанзивни халфове с оглед на противника. Изключение прави първия ни мач срещу словаците, където очаквам 4-6-0 със силно офанзивна двойка вътрешни халфове. Така поне диктува логиката, но както сам каза - Хубчев винаги може да ни изненада :)

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 03 юли 2019 10:52

На този етап се справя. В тренировките набляга на физическата издържливост, компонент който липсва на българските футболисти, вкл. и на националите. Креативната игра все още ни куца, но да се надяваме, че с времето ще се подобри. Добра работа с младите. Показа им от къде изгрява слънцето и им стопи лагерите. Опитва се да наложи германския модел - издържливост, тактическа дисциплина, отборна игра. С двойната смяна на Кабов показа, че модела хахо-хихи няма да е на мода, поне докато той е начело на отбора.

Върни се в “Левски”