Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Мнениеот k_oleto » 02 юли 2019 22:02

Kotooshu написа:
k_oleto написа:толкова много ги избирате новите, а един контузен дойде, втори получава вчера ЧК, а днес с основна вина за гола. Вижда се работата на Ивайло Петков

Сериозно ли ?
Бацка , хайде да не ни занимаваш с глупости :)

Синия хейтър се покри , крив резултат , неприемлив :mrgreen:

Не се занимавам.
Обаче.......добре че не вкарахте втори гол в контрола, че от задоволство щяха да ви се видят и кътните зъби. Това е контрола. Както не плюх след мача с дюнерите, така и сега няма да ви хваля, щото общото взето - това ви е първи гол в контролите и вече трета подготовка сте без победа

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 02 юли 2019 22:07

k_oleto написа:
Kotooshu написа:
k_oleto написа:толкова много ги избирате новите, а един контузен дойде, втори получава вчера ЧК, а днес с основна вина за гола. Вижда се работата на Ивайло Петков

Сериозно ли ?

Не се занимавам.
Обаче.......добре че не вкарахте втори гол в контрола, че от задоволство щяха да ви се видят и кътните зъби. Това е контрола. Както не плюх след мача с дюнерите, така и сега няма да ви хваля, щото общото взето - това ви е първи гол в контролите и вече трета подготовка сте без победа

Прав си, че не трябва да се плюва, нито пък да се хвали - контроли са........ И в този ред на мисли, защо подчертаваш отколко подготовки отборът бил без победа? Я, кажи преименувания Литекс като всяка подготовка прави престижни победи, какво следва след това, освен "престижна" калъфка? Вече 3 от 3, най-вероятно предстои четвърта!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 02 юли 2019 22:11

Добър мач. Добре проведена подготовка, като цяло. Леко съм изненадан от Хубчев :). Дано да продължи да ме изненадва.

....

metodito написа:Добра контрола срещу добър съперник. Радвам се за Стаси, както и това, че Ивайло беше пуснат като халф. Подобно на мача със Зенит стояхме добре и компактно, но този път атакувахме. Каргас за Давид... Ми, хубаво. Те си знаят.

Мето, гарантирам ти, че гърка е по-добър от Яблонеца. По-подготвен е тактически, по-подвижен и с по-добро пласиране. Ако успее да се сработи с Холмар(дано да си върне нивото) ще направим страхотна защитна двойка.
Ти и за Мариани мислеше че е менте миналата година. Много се палиш :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юли 2019 22:15

Elliah написа:Добър мач. Добре проведена подготовка, като цяло. Леко съм изненадан от Хубчев :). Дано да продължи да ме изненадва.

....

metodito написа:Добра контрола срещу добър съперник. Радвам се за Стаси, както и това, че Ивайло беше пуснат като халф. Подобно на мача със Зенит стояхме добре и компактно, но този път атакувахме. Каргас за Давид... Ми, хубаво. Те си знаят.

Мето, гарантирам ти, че гърка е по-добър от Яблонеца. По-подготвен е тактически, по-подвижен и с по-добро пласиране. Ако успее да се сработи с Холмар(дано да си върне нивото) ще направим страхотна защитна двойка.
Ти и за Мариани мислеше че е менте миналата година. Много се палиш :)

Няма как да дадеш гаранции за това. Иначе за Мариани.. да. И днес голяма част от хората тук го смятат за менте, а аз не. :lol:
А и си оставям на мнението, че Мариани и Тиам не правят един Роман. Всъщност... Мариани още в началото го похвалих за това, че изглежда скромно момче, без татуировки и гел. Ако си спомням добре...
Последна промяна от metodito на 02 юли 2019 22:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 юли 2019 22:15

k_oleto написа:
Kotooshu написа:

Сериозно ли ?

Не се занимавам.

Пич си ти , Честно ... без майтап !
Радвам се че ни следиш толкова "изкъсо" от дълго време .
Мани го Петков , гръкО , счупения ... направи някакво сравнение между подготовките , противниците и тактическата постройка .
Благодаря
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 02 юли 2019 22:20

Хубав мач стана, даже доста хубав... на фона на предишните... И резултата си беше без значение, 1:0 или 1:1 с тая грешка, все тая.

Каргас... като че ли ми харесва, но наистина май малко е пренавит, изпънат, и прави грешки. Лека полека може би ще ги изчисти.
От друга страна, като го гледам, си припомням две други "попадения", чиито идиотски персонални грешки ни лишиха от титла и победа над Лил, с която излизахме от групата в ЛЕ - Везалов и Иво Иванов.... дано не е така.

Можем да отстраним словаците. Дори да започнем с 4-ма юноши титуляри. Дано Холмар покаже поне 50-60% от формата си преди контузията. Дано маломерния аржентинец се докаже като добър подавач, бързак и финтаджия, да им чупи кръстовете.

Нема се пУашите, дори да не вземем нито един нов повече, с тоя отбор пак ще можем да се борим за 2-3 място. ;)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 юли 2019 22:43

The deacon написа:
k_oleto написа:
Kotooshu написа:

Сериозно ли ?

Не се занимавам.

Прав си, че не трябва да се плюва, нито пък да се хвали - контроли са........ И в този ред на мисли, защо подчертаваш отколко подготовки отборът бил без победа? Я, кажи преименувания Литекс като всяка подготовка прави престижни победи, какво следва след това, освен "престижна" калъфка? Вече 3 от 3, най-вероятно предстои четвърта!

ако влезем на тема: "Литекс" и калъвки ще ме изтрият или ще се приеме на като заяждане. Поради това, няма да те коментирам

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 юли 2019 22:46

Kotooshu написа:
k_oleto написа:
Kotooshu написа:

Сериозно ли ?

Не се занимавам.

Мани го Петков , гръкО , счупения ... направи някакво сравнение между подготовките , противниците и тактическата постройка .
Благодаря

Не мога да правя анализ. Следя всички, не само вас. Чат-пат пускам някой лев в бета и така. Следя даже подготовката на Динамо Загреб.

А за анализ - чети Хубчев. Стискам палци да биете Ружите, но от сега си знам - ако ще ми се рискува този мач: Точен за 0:0 и ще стискам палци южния съсед да си събере футболните умения

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 02 юли 2019 22:50

Добър мач! Прави впечатление добрата физическа издържливост, покриването в защита, добри опити за контраатака, не се бяга от единоборства. Лошото е, че играем основно по единия фланг на атаката, Паулиньо отново игра слабо. Няма бързина и комбинативност. Липсват ударите отдалече. Статичните сме пълна нула, Мариани няма грам напредък. Гъркът има доста качества, трябва да е по-концентриран.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 юли 2019 22:50

k_oleto написа:
Kotooshu написа:
k_oleto написа:
Kotooshu написа:

Сериозно ли ?

Не се занимавам.

Благодаря

Не мога да правя анализ. Следя всички, не само вас. Чат-пат пускам някой лев в бета и така. Следя даже подготовката на Динамо Загреб.

А за анализ - чети Хубчев. Стискам палци да биете Ружите, но от сега си знам - ако ще ми се рискува този мач: Точен за 0:0 и ще стискам палци южния съсед да си събере футболните умения

Чета го Хубчев , аз .
Ако бях на твое място бих си "вързал" гащите и с едно под 2.5 гола :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”