modor написа:Прибирайте ножовете поне до 11-ти
Нашите показаха въздух за 90 минути, което е радващо. Показаха и някои комбинации, как би изглеждал Левски без ЦН срещу словаците.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Прибирайте ножовете поне до 11-ти
Popokatepetal написа:сини шампиони написа:Все повече вчерашната контрола ми прилича на едно чисто кеширане.
Днес играем със съвсем различен състав. Това вчера беше показно на милите ни юноши, чийто претенции са обратно пропорционални на възможностите. Само чакам на някой от следващите ни мачове, при негативен резултат някой да се провикне “пускай юношите”.........
alexdb написа:На мен ли само му се струва или тоя грък ще ни къса нервите? До сега в актива му една дузпа, един безумен червен картон, а днес прекрасна асистенция.
За мача прилично представяне и крещяща немощ пред гола. Абе изобщо от проверките изглежда, че май само читав вратар сме си намерили. Изобщо предстои голяма мъка.
Jordan1914 написа:alexdb написа:На мен ли само му се струва или тоя грък ще ни къса нервите? До сега в актива му една дузпа, един безумен червен картон, а днес прекрасна асистенция.
За мача прилично представяне и крещяща немощ пред гола. Абе изобщо от проверките изглежда, че май само читав вратар сме си намерили. Изобщо предстои голяма мъка.
Ти сериозно ли само това виждаш? А колко пъти изчисти топката при центрирания, колко пъти Живко като увисне на фланга, Каргас го покри? Кой ЦЗ не прави дузпи? Защо не упрекваме Тиам за 13 картона, а ревем, че тоя си изкарал червен в контрола?
alexdb написа:Jordan1914 написа:alexdb написа:На мен ли само му се струва или тоя грък ще ни къса нервите? До сега в актива му една дузпа, един безумен червен картон, а днес прекрасна асистенция.
Ти сериозно ли само това виждаш? А колко пъти изчисти топката при центрирания, колко пъти Живко като увисне на фланга, Каргас го покри? Кой ЦЗ не прави дузпи? Защо не упрекваме Тиам за 13 картона, а ревем, че тоя си изкарал червен в контрола?
Нали знаеш, че вратаря и ЦЗ може да направят сто спасявания с брилянтни изяви и като направят една грешка тя е фатална. Да не говорим, че ми направи впечатление още в първия мач много нечистите му влизания и че съдията просто го пожали да не го изгони и тогава. Така че за този имам все по-сериозни опасения.
А Тиам е непрекъснато критикуван за масата картони които си вади.
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace и 14 госта