Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски - Йънг Бойс | 19:30 часа

Мнениеот wilge » 02 юли 2019 12:28

stambobs написа:Аз си мисля, че ще ги бием или поне няма да паднем. Вчерашният мач не се брой. Всички видяхме, че само с българи не става. Виждате Берое, Славия и други отбори, които разчитат само на българи къде са. Да, спечелиха купата, но това е просто голяма доза късмет или нещо друго. Иначе в първенството още от началото са се отказали за нещо повече от 4-5-6 място. Български класни футболисти няма - дори и тези, които играят в чужбина не стават - който не е съгласен да ме обори с ФАКТИ.

Миятович
Миланов - Холмар ( Каргас ) - Нуно - Горанов
Тиам - Райнов
Иванов - Мариани - Паулиньо
Костов

Това е най-доброто с което разполагаме и си мисля, че това ще е оптималния състав за Лига Европа и първенство. Мое мнение е, че трябва да се пробва схема с Алар и Костов в нападение (4-4-2) или (3-1-4-2, преквоявайки се в 3-5-2)

Айде, САМО СИНИТЕ и тва е. ( **р за цецка)

Гледам, че материала ти е с днешна дата и би трябвало да знаеш ситуацията с играчите. Холмар и Каргас няма да играят. Райнов или Дидо ще партнират на Нуно. Алар е във Виена, пък Слави може и да пропусне тъй като е наказан за първия мач от ЛЕ. Според мен ще бъде даден последен шанс на Илия от който той естествено няма да се възползва и голмайстора ще влезе по- късно. Ефекта не би бил по- различен от вчерашния. От своя страна Хучев винаги ни изненадва, така че не се знае. Но не вярвам в победата.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 юли 2019 13:00

wilge написа:
stambobs написа:Аз си мисля, че ще ги бием или поне няма да паднем. Вчерашният мач не се брой. Всички видяхме, че само с българи не става. Виждате Берое, Славия и други отбори, които разчитат само на българи къде са. Да, спечелиха купата, но това е просто голяма доза късмет или нещо друго. Иначе в първенството още от началото са се отказали за нещо повече от 4-5-6 място. Български класни футболисти няма - дори и тези, които играят в чужбина не стават - който не е съгласен да ме обори с ФАКТИ.

Миятович
Миланов - Холмар ( Каргас ) - Нуно - Горанов
Тиам - Райнов
Иванов - Мариани - Паулиньо
Костов

Това е най-доброто с което разполагаме и си мисля, че това ще е оптималния състав за Лига Европа и първенство. Мое мнение е, че трябва да се пробва схема с Алар и Костов в нападение (4-4-2) или (3-1-4-2, преквоявайки се в 3-5-2)

Айде, САМО СИНИТЕ и тва е. ( **р за цецка)

Гледам, че материала ти е с днешна дата и би трябвало да знаеш ситуацията с играчите. Холмар и Каргас няма да играят. Райнов или Дидо ще партнират на Нуно. Алар е във Виена, пък Слави може и да пропусне тъй като е наказан за първия мач от ЛЕ. Според мен ще бъде даден последен шанс на Илия от който той естествено няма да се възползва и голмайстора ще влезе по- късно. Ефекта не би бил по- различен от вчерашния. От своя страна Хучев винаги ни изненадва, така че не се знае. Но не вярвам в победата.

Каргас защо да не играе?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юли 2019 13:11

Единственото ми очакване е малко от малко да измият срамЪ от вчера.
Минимална загуба или равен е мача, всичко отгоре ще е бонус. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 юли 2019 13:28

Хубаво ще е да не ни вкарват повече от 3 , също така ще е идеално да вкараме 1ви гол ............в последната проверка от предсезонната подготовка.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 юли 2019 13:34

Хубси сега тренира защитата, зимната подготовка ще наблегне на нападението. Така че 0:3.

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 02 юли 2019 13:36

balef написа:Дано имаме поне ЕДИН удар в очертанията на вратата на Йънг Бойс :lol: :lol: :lol:

Точно. Днес удар по посока вратата, утре може и в очертанията. Продължаваме да мечтаем за гол. После се учим да ходим. :lol:
Имаме потенциал, но на защитниците трябва да им бъде забранено да стават треньори :mrgreen: .
Прогноза: нула на много.
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 юли 2019 13:38

Очаква се Райнов и Д.Иванов да са централни защитници :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 юли 2019 15:29

Jordan1914 написа:...
Каргас защо да не играе?

Вчера в коментарното студио казаха, че червените картони от контролите се броят и евентуалното наказание от един мач да е срещу швейцарците за да играе в ЛЕ. Кой днае? Сега чета, че и Нуно бил контурен. Ще видим довечера.
ПП. Докторът си "свърши работата" с Дени Алар и след започване на вътрешна проверка сам си заминава за Хебър Пазарджик:
https://topsport.bg/levski/hebar-se-dog ... obrev.html

Върни се в “Левски”