ЦСКА - Шахтьор Донецк (контрола)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

ЦСКА - Шахтьор Донецк (контрола)

Мнениеот Red Warrior » 30 юни 2019 12:28

Армейците играят предпоследната си контрола в Австрия с украинския шампион Шахтьор Донецк. Вече е време за избистряне на състава. Ще покажат ли червените по-голямо сработване помежду си и готови ли са евротурнирите? Отговорите тук.

https://www.facebook.com/cskasofiaofficial/videos/vb.1627519157498213/1036008163259306/?type=2&theater
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: ЦСКА - Шахтьор Донецк (контрола)

Мнениеот k_oleto » 30 юни 2019 13:02

коментираме в Магията. Две теми пуснах до сега за контролите и си ги коментирам сам

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 юни 2019 14:12

Аз ще си кажа мнението тук, а Делянски, ако иска да я мести. Играхме добре като изключим началото. Имахме своите положения. Отмениха ни гол и вдигнаха две съмнителни засади. Мисля, че се сработват лека полека, но не ми хареса, че бяхме по-бавни, а и мислехме по-бавно при взимане на решения. Често се случваше бърза, обещаваща атака да се фиряса от халфовете, които се спираха и връщаха назад. Стара слабост на българските отбори. Уот нещо съвсем го отсвириха този мач, което навява лоши мисли. Не сме супер сила, но ще сме поне по-постояни от миналия сезон имайки предвид по-голямата конкуренция. Виждам израстване при Соу, Евандро и Тиаго. Общо взето е това.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 30 юни 2019 22:04

Нямаше никаква засада при гола...иначе много полезно проверка...важни са официалните мачове...иначе ме е яд ,задето ни отмениха прекрасния гол... :oops:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 юли 2019 08:56

Добра проверка срещу доста класен отбор.
В защита на моменти бяхме наляли гипса и шахтьорчетата ни разминаваха момчетата кат' колци.
В атака изглеждаме с една идея по-добре от края на миналия сезона.
Соу и Евандро набират скорост. Дано новите по-бързо се адаптират.

От видяното в контролите до момента, продължавам да бъда умерен песимист за новото първенство.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 юли 2019 08:58

Определено играхме добре, само влязохме уплашени първите 15 мин., а не бива. Със сигурност нямаше засада при гола на Соу, който за мен си остава най-качествения ни играч. Първото полувреме ми хареса и Фабрини. Тони Уот е пълен крах, за другите нови още не мога да дам мнение.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юли 2019 14:33

Страшни мрънкачи ! Говорим само за контроли , а вие с генерални оценки.
Има кой да оценява новите играчи.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”