Чудех се защо го правиш, но всеки път като ти чета простотиите, се сещам - толкова ти е акъла.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ti4a написа:в сутрешния блок по нова тв имаше репортаж със скрита камера за фирма Детект където нашите хубостници са ходили на втория полиграф значи каквито искаш въпроси могат да ти зададат и каквито ти резултати кажеш ще ти впишат в протокола от полиграфа няма какво повече да се каже предаването е от днеска сутрин 28.06 гледаите го
ti4a написа:в сутрешния блок по нова тв имаше репортаж със скрита камера за фирма Детект където нашите хубостници са ходили на втория полиграф значи каквито искаш въпроси могат да ти зададат и каквито ти резултати кажеш ще ти впишат в протокола от полиграфа няма какво повече да се каже предаването е от днеска сутрин 28.06 гледаите го
Kiselichko написа:ti4a написа:в сутрешния блок по нова тв имаше репортаж със скрита камера за фирма Детект където нашите хубостници са ходили на втория полиграф значи каквито искаш въпроси могат да ти зададат и каквито ти резултати кажеш ще ти впишат в протокола от полиграфа няма какво повече да се каже предаването е от днеска сутрин 28.06 гледаите го
значи сега да чакаме журналистите пак да направят интервюта с изгонените?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта