Петев - 2 титли и 1 купа
Пенев - 1 титла
Хубчев - 1 купа
Обща - 3 титли и 2 купи
Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Петър Хубчев
Dobri написа:Петев - 2 титли и 1 купа
Пенев - 1 титла
Хубчев - 1 купа
Обща - 3 титли и 2 купи
Пропуснал съм втора титла на Петев и това, че Пенев има също титла.
[offtopic]Трябва като африканските отбори - само чужди тренери си назначаваме.[/offtopic]
Dobri написа:Петев - 2 титли и 1 купа
Пенев - 1 титла
Хубчев - 1 купа
Обща - 3 титли и 2 купи
Херо пропусна. Стана шампион с Левски.
vvessel написа:alexdb написа:specter написа:ivan56 написа:Мога да се обзаложа, че няма да изкара до Коледа.
Не мисля, че ще намериш лесно човек, който да ти върже на баса и да каже нещо различно.
Ако го изгонят до Коледа това ще е поредната глупост. Аз продължавам да считам, че Хубчев е перспективен треньор и може да постигне много в Левски. Но трябва да бъде оставен да работи.
Не знам кое точно те навежда на мисълта, че е перспективен, но едно му признавам - има късмет. Може с късмет да постигнем нещо с него иначе не виждам перспектива. Перспективата е да задържим статуквото. Както разправяше Наско Сираков за мача с Нигерия когато го пуснаха при 3:0 , треньора ми каза - задръж резултата![]()
На Хубчев големия му успех - второ място, става когато ние бяхме във втората осмица, а цска направиха 10 мача без да вкарат гол и после ги пратиха във В група. Ако ние и цска си бяхме силни си взимаха обичайното за последните години четвърто място. А купата я взе срещу великия карък Ники Митов с дузпи.
Дано ме опровергае, но поне според мен е по-лошата версия на Роси.
Ами Хубчев е бил част от Големия Левски - т.е. наясно е за какво иде реч. Има достатъчно опит. Доказан чешит е и трудно дава да му се бъркат в работата. Може да подреди футболистите си добра (по това адски напомня на Мъри Стоилов) и да извлече максимума от тях. Това се видя и с нац. отбор като бихме много по-силни от нас отбори Холандия и Швеция, а на Франция и в двата мача повеждахме, но там разликата в класите беше толкова колосално голяма, че нямаше как да удържим.
По тези причини мисля, че ако му се даде достатъчно време и възможност да си подбере футболисти съобразно вижданията си ще успее да постигне доста. Друг въпрос е, че ние като клуб в момента не сме конкурентни като бюджет и организация на Каузата от Разград, но при подобно на миналогодишното развитие на първенството може пък да ни огрее и нас една титла.
vvessel написа:Dobri написа:Петев - 2 титли и 1 купа
Пенев - 1 титла
Хубчев - 1 купа
Обща - 3 титли и 2 купи
Херо пропусна. Стана шампион с Левски.
И Мъри бе голяма лавандула преди да поеме отбора но му тръгна.....
Чудно ми е как докато водеше националите беше такъв и онакъв, мениджърите му редели състава, микренския, дебелия Венци и т.н. а ся изведнъж не давал да му се месят в работата. Пак явно преживяваме катарзис.
terata написа:Чудно ми е как докато водеше националите беше такъв и онакъв, мениджърите му редели състава, микренския, дебелия Венци и т.н. а ся изведнъж не давал да му се месят в работата. Пак явно преживяваме катарзис.
Чиста шизофрения. Достатъчно е писано по темата Хубчев, но няма кой да се рови и да чете. Щом е назначен в Левски е светец и месия до доказване на противното или най-късно до зимата.

"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
А, кой е казал, че Хубчев е светец и месия? Нормално е като нов треньор на Левски да получи определен кредит на доверие, какъвто получиха всички останали преди него и какъвто ще получават всички след него.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
terata написа:Чудно ми е как докато водеше националите беше такъв и онакъв, мениджърите му редели състава, микренския, дебелия Венци и т.н. а ся изведнъж не давал да му се месят в работата. Пак явно преживяваме катарзис.
Абсолютно вярно! Много са късопаметни някои хора. Дали си спомнят как го плюха, когато Горанов не получаваше повиквателна, въпреки, че играеше добре при Делио Роси, но за сметка на това Ангел Лясков само след 3-4 срещи за тирето стана национал. И то долу-горе след един мач, в който Обертан го направи крив и сам да си говори. По-пресен може би ще им е споменът за това, че не викаше Костов национала.
alexdb написа:
Ами Хубчев е бил част от Големия Левски - т.е. наясно е за какво иде реч. Има достатъчно опит.
То Хубчев е бил и част от голямата България, която е била на 9-то ли беше, на 6-то ли място в света по икономическо развитие, по-добре да го направим министър председател. Макар че Йоло Денев е бил повече време част от оная България. Ама той сигурно нема да се навие да стане премиер, ше иска да е кана.
П.П. Хубчев и Дерменджиев са най-добрите треньори в момента, според мен, ама Хубчев, за разлика от Дерменджиев, го докарва на физиономия, та Павката нема толкова лесно да стигне до логичната мисъл, че Кокала, Топчо, Вили или Митов са много по-добър вариант.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.