Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kadett1 » 28 юни 2019 10:01

john barnes написа:Продали сме Камачо на спортинг...дали няма да вземем от тях тоя Фернандеш?

Малко вероятно - трябваше да обявят една сделка - пари + Камачо, но тези си купиха Камачо и явно няма да стане .

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 28 юни 2019 12:25

plmar написа:Абе и аз, като Kop, си мисла че се пече нещо сериозно, и ако не излезе сега, а след двата турнира ще е измежду юдаКоу и Дибала!

Само аз ли си мисля, че няма да вземете никой? Или поне няма да е голям трансфер, а някаква резерва/младок. Ръководството ви не е много по-различно от това на Арсенал и благодарение на парите от Коу направихте скъпите трансфери на Алисон и Ван Дайк. Приходите ви от ШЛ просто ще влязат в касичката на клуба и собствениците ви ще куфеят.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юни 2019 13:15

insaneboy1 написа:
plmar написа:Абе и аз, като Kop, си мисла че се пече нещо сериозно, и ако не излезе сега, а след двата турнира ще е измежду юдаКоу и Дибала!

Само аз ли си мисля, че няма да вземете никой? Или поне няма да е голям трансфер, а някаква резерва/младок. Ръководството ви не е много по-различно от това на Арсенал и благодарение на парите от Коу направихте скъпите трансфери на Алисон и Ван Дайк. Приходите ви от ШЛ просто ще влязат в касичката на клуба и собствениците ви ще куфеят.

Не си само ти, навсякъде се пише това, трансфери няма да се правят. Може да спрете да се надявате и да се ядосвате от липсата на каквито и да е слухове, Таймс, ЕСПН, Ехо, ББС, навсякъде се пише едно и също нещо, Ливърпул няма да купува нови играчи, още по- малко пък скъпи такива. Ако изпадне някоя далавера тип Фекир за 15 милиона, може, но иначе не.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 28 юни 2019 16:01

Парите от продажбата на Коу не бяха сложени в касичката, но парите от ШЛ ще бъдат сложени в касичката. Логика чук. Нещата се свеждат до това, дали ръководството смята отбора за окомплектован или не. В единия случай ще купуват в другия ще пасуват. Ама това няма как да го знаем ние по форумите.

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 28 юни 2019 16:32

Ще бъде взет минимум ляв бек. Мислете с главите си! Клоп много добре знае какво му трябва и какво не, дал е заявка и чака Едуардс да я изпълни.
LOREM IPSUM

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 28 юни 2019 18:04

Ако Миньоле остане както се говори, според мен ще вземем ляв бек, десен бек(очаква се да се разделим с Клайн) и евентуално някое крило тип Шакири(или ще разчитаме на Уилсън).

Алисон - Миньоле/нов

Трент - нов

Матип - Гомез

Ван Дайк - Ловрен

Робъртсън - нов

Фабиньо - Хендо

Вайналдунм - Чембърлейн

Кейта - Милнър/Лалана

Салах - Шакири

Фирмино - Ориги - Брюстър

Мане - Нов/Уилсън
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 юни 2019 18:08

Европейския шампион да не купи никой и да не надгради??? Ние да не сме пуйките бе,алоууу. Ще избухнем със поне три яки трансфера,помнете ми думите!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 28 юни 2019 19:17

Клопа си каза че ще се купува, той прави каквото казва, така че споко.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 29 юни 2019 23:25

insaneboy1 написа:

Философе дръвен, случайно да видя Джон Хенри на Уанда, на награждаването до отбора? И му се неще, догодина на Ататюрк пак да е там? От мен ти акъл, точно тоя, знае че тия неща се случват при Клоп и покупки модел Алисон/Върдж! Нещо неясно?
Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 юни 2019 08:27

Струва ми се, че не трябваше да продаваме Камачо. Ясно е, че на момчето му се играе и не може да се пребори за титулярно място с Трент, но беше добра алтернатива и направи доста силни игри, когато имаше шанс да играе миналия сезон. Сега ще трябва да купуваме ляв и десен бек, защото реално само Милнър може да покрива тези зони. Гомес не искам да го виждам на бека просто, да си играе до Ван Дайк като алтернатива на Матип и това е.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”