Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот JackPackage » 28 юни 2019 14:32

delqnski47 написа:
JackPackage написа:
sinfen14 написа:Да пояснявам ли коя е фирмата?Или е ясно за всички... :lol:
https://nova.bg/news/view/2019/06/28/25 ... nDZ0NtxWTU

Сигнали за това, че измамник прави фалшив детектор на лъжата и други несъобразени със закона детективски дейности получихме и ние. А скритата камера е от кабинета на Виктор Дончев, собственик на фирма за полиграфски услуги.

Трето - странно изглежда фактът, че въпросният тест е направен на 24 май - деня на мача "Лудогорец" - "Черно море". 24 май е официален празник за България и в него фирмите обикновено не работят. Но тестът все пак е направен - от "експерт-психофизиолог Виктор Дончев, служител във фирма "Детект БГ" ЕООД".

ШОГ! БОНБА! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Замина още една опорка на "честните" и "винаги верните" микренци :cry:

И аз изпаднах в шок като видях от коя медия е новината Останах стъписан.... :lol: Иначе ме кефят случайностите и съвпаденията.Определено почвам да вярвам в Съдбата. 8-)

Да, сигурно е монтаж на Гела! Натопени са по поръчка на Агата :lol: Пак късат живо месо от микренската кхаризмъ :cry: :oops:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юни 2019 15:06

JackPackage написа:Да, сигурно е монтаж на Гела! Натопени са по поръчка на Агата :lol: Пак късат живо месо от микренската кхаризмъ :cry: :oops:

Аа,аз нищо не казвам.Просто казах,че останах стъписан и в тотален шок.Но щом казваш тва за Гела,окей... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 28 юни 2019 16:03

шивача написа:ЧРД на Ники Михайлов! Да ни е жив и здрав, и много да ни радва и през новия сезон :)

Може ли да ми припомниш в кои ситуации точно ви е радвал, че не се сещам?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юни 2019 16:36

specter написа:
шивача написа:ЧРД на Ники Михайлов! Да ни е жив и здрав, и много да ни радва и през новия сезон :)

Може ли да ми припомниш в кои ситуации точно ви е радвал, че не се сещам?

Не го предизвиквай...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юни 2019 18:00

delqnski47 написа:
JackPackage написа:Да, сигурно е монтаж на Гела! Натопени са по поръчка на Агата :lol: Пак късат живо месо от микренската кхаризмъ :cry: :oops:

Аа,аз нищо не казвам.Просто казах,че останах стъписан и в тотален шок.Но щом казваш тва за Гела,окей... :lol:

[offtopic]За теб не е ли господин Кирил Домусчиев? Показвай малко повече уважение към новия си работодател. :!: :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 юни 2019 19:21

Отборът на ЛЕВСКИ ще изиграе третата си контрола от предсезонния лагер в Австрия в град Йенбах. Мачът на 1 юли, понеделник, е срещу германския Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен) и започва в 18:00 часа българско време.

Последната контрола на "сините" е на 2 юли, вторник, срещу швейцарския шампион Йънг Бойс. Двубоят ще се играе във Фюген и започва в 19:30 часа българско време. На 3 юли, сряда "сините" се прибират в България и ще се подготвят в София до началото на официалните срещи.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юни 2019 19:38

Отборът на Ружомберок инкасира тежък удар преди европейските битки с Левски. Словашкият тим беше изненадващо напуснат от своя капитан Доминик Кружляк.

Той сюрпризира неприятно феновете на тима, в който е израснал, тъй като избра един от преките конкуренти в шампионата - Дунайска стреда. Според информациите на медиите, трансферът е на стойност 500 хил. евро, а "розите" запазват и процент от бъдеща сделка.

Съперникът на Левски има спешна нужда от свежи финансови постъпления, защото е в тежко икономическо положение.

Припомняме, че освен Кружляк, Ружомберок беше напуснат от още трима основни футболисти, което увеличава сериозно шансовете на Петър Хубчев и компания за продължаване в следващата фаза на квалификациите в Лига Европа.

8-)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 юни 2019 20:12

Абе тия Румборак почват да ми изглеждат все по преодолими. Трябва само да измислим как да им вкараме гол :)

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 28 юни 2019 20:50

vvessel написа:Абе тия Румборак почват да ми изглеждат все по преодолими. Трябва само да измислим как да им вкараме гол :)

Ами ПК да се свърже с меринджея на оня Перейра ли беше,да им го продаде :lol: и гола е готов :lol: :lol:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 юни 2019 21:07

Мачът срещу дюнерджиите от Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен) е много стратегически.Там ще се види тактически и физически накъде сме.Труден мач ама гоним победа.....

Върни се в “Левски”