Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято
Според Вальо Грънчаров нямаме интерес към гръка.
wilge написа:ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
Личното ми мнение че трите квоти за футболисти извън ЕС трябва да се дават само и единствено за национални състезатели.Така както бе преди време в Англия - за да направиш трансфер е нужно да имаш 80% изиграни мача в националният отбор.Това обаче трябва да дойде от федерацията!
За първият сериозно се мълчи, докато втория си е с делиорманци на лагер. И двамата определено стават за Левски, но дали Хубси ги иска? Нали се сещаш цената за Левски каква ще е. За други млади таланти не се сещам. В момента гледам полуфинал между Румъния и Германия за младежи U21. Северните ни съседи не само водят в резултата. Там са започнали сериозна работа с ДЮШ. Забелязва се чувствително израстване на техните младежи. Коментаторът каза за сериозен интерес на западни клубове основно към продукцията на Академия Хаджи. Някои да е чул за интерес на отбор от Западна Европа към наш юноша? Гооворим за попълниния на мъжкия отбор, не за някоя от многобройните юношески формации. Прави ми впечатление, че българските играчи предпочитат да живуркат необезспокоявани в отбори в средата на класирането вместо да се борят за титулярно място в някои от първите три отбора.
Абе то интерес към наши юноши има, ама файда няма
Айде, бе, къде са нападателя, крилото и бека, то подготовката свърши
да си помрънкам малко за добро утро! 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Айде, бе, къде са нападателя, крилото и бека, то подготовката свършида си помрънкам малко за добро утро!
Нападателя дойде, за крилото и бека още се гледат клипчета.
Добро утро и на теб
Maksim777 написа:koisa написа:Айде, бе, къде са нападателя, крилото и бека, то подготовката свършида си помрънкам малко за добро утро!
Добро утро и на теб
Oще един нападател каза мистър Хубси!
R.I.P.
kempesmario написа:Този гръка където щял да идва не ми вдъхва доверие. 1,90 висок но бавен и тромав. На нас ни трябва втори като Тиам да мачка в средата на терена. За подавач нали имаме аржентинчето. Ако дойде гръка край с мачовете за Юруков, а Райнов даже в групата няма да попада.
Този грък по- скоро няма да дойде. На нас ни трябва втори като Ричи, на като Тиам. Разликата в класите е очевадна. Юруков все още не е готов за титуляр. Срещу класно противници се дъни. Но задължително трябва да играе като резерва по- възможност почти всеки мач. За да имаме свежест и много движение в средата на терена. А Райнов даже в отбора не биваше да попада. Всеки мач доказва че няма класа за Левски и продължават да го налагат. Интересно ще ми е Кабов с претенциите как ще се справи. Онзи ден се появи в контролата и Хубси все по него викаше и непрекъснато му правеше забележки. Чуваше се от екрана, а не някой имащ се за журналист да го е писал. Мисля, че трябва да е много по- убедителен с играта си, вместо да предявява претенции:
https://topsport.bg/bg-football/atanas- ... -selo.html
Последна промяна от wilge на 28 юни 2019 09:34, променено общо 1 път.
koisa написа:Maksim777 написа:koisa написа:Айде, бе, къде са нападателя, крилото и бека, то подготовката свършида си помрънкам малко за добро утро!
Добро утро и на теб
Oще един нападател каза мистър Хубси!
Аз просто се надявам да се е объркал. Иначе ще са трима плюс Илийката, а и Божи още си е наш...
-
atanasovt048
wilge написа:Този грък по- скоро няма да дойде. На нас ни трябва втори като Ричи, на като Тиам. Разликата в класите е очевадна. Юруков все още не е готов за титуляр. Срещу класно противници се дъни. Но задължително трябва да играе като резерва по- възможност почти всеки мач. За да имаме свежест и много движение в средата на терена. А Райнов даже в отбора не биваше да попада. Всеки мач доказва че няма класа за Левски и продължават да го налагат. Интересно ще ми е Кабов с претенциите как ще се справи. Онзи ден се появи в контролата и Хубси все по него викаше и непрекъснато му правеше забележки. Чуваше се от екрана, а не някой имащ се за журналист да го е писал. Мисля, че трябва да е много по- убедителен с играта си, вместо да предявява претенции:
Кабиньо оняден влезе и излезе набързо
atanasovt048 написа:wilge написа:Този грък по- скоро няма да дойде. На нас ни трябва втори като Ричи, на като Тиам. Разликата в класите е очевадна. Юруков все още не е готов за титуляр. Срещу класно противници се дъни. Но задължително трябва да играе като резерва по- възможност почти всеки мач. За да имаме свежест и много движение в средата на терена. А Райнов даже в отбора не биваше да попада. Всеки мач доказва че няма класа за Левски и продължават да го налагат. Интересно ще ми е Кабов с претенциите как ще се справи. Онзи ден се появи в контролата и Хубси все по него викаше и непрекъснато му правеше забележки. Чуваше се от екрана, а не някой имащ се за журналист да го е писал. Мисля, че трябва да е много по- убедителен с играта си, вместо да предявява претенции:
Кабиньо оняден влезе и излезе набързо![]()
Човека си е прав за себе си. По-добре титуляр на Село отколкото пейка в града (Левски).
Освен като нападател, Алар може да играе и като атакуващ полузащитник, втори нападател, ляво крило и то успешно!

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим