Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот specter » 19 юни 2019 12:00

ivan56 написа:Мога да се обзаложа, че няма да изкара до Коледа.

Не мисля, че ще намериш лесно човек, който да ти върже на баса и да каже нещо различно. :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 21 юни 2019 23:20

Имаше такива моменти, когато беше треньор в Берое, а именно кой мач е по-важен............

https://www.webcafe.bg/sportcafe/da-go- ... prioriteti
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2019 23:12

Интересно ми е дали Хубс ще пробва да разчупи така популярната ни схема и ще пробва нещо различно. Примерно чисто 4-4-2? За последно май Илиан ползва това. И паулиньо. Какво му говореше италианеца не знам, но може би не само заради контузията не е "онзи" Паулиньо. А може и да се прави. Той дойде като проблемен малко от Украйна. Доколкото си спомням не беше искал да подписва. Може и да бъркам... Но не е оня Паулиньо, като при синьор Роси.
Ако Хубчев успее някак да върне "онзи" Паулиньо ще е супер.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 27 юни 2019 23:25

metodito написа:Интересно ми е дали Хубс ще пробва да разчупи така популярната ни схема и ще пробва нещо различно. Примерно чисто 4-4-2? За последно май Илиан ползва това. И паулиньо. Какво му говореше италианеца не знам, но може би не само заради контузията не е "онзи" Паулиньо. А може и да се прави. Той дойде като проблемен малко от Украйна. Доколкото си спомням не беше искал да подписва. Може и да бъркам... Но не е оня Паулиньо, като при синьор Роси.

Левски винаги е имал само една печеливша схема 4-3-3. Жалко, че от толкова години не я виждаме.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 27 юни 2019 23:30

specter написа:

Не мисля, че ще намериш лесно човек, който да ти върже на баса и да каже нещо различно. :lol:

Ако го изгонят до Коледа това ще е поредната глупост. Аз продължавам да считам, че Хубчев е перспективен треньор и може да постигне много в Левски. Но трябва да бъде оставен да работи.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 юни 2019 23:53

alexdb написа:
specter написа:

Ако го изгонят до Коледа това ще е поредната глупост. Аз продължавам да считам, че Хубчев е перспективен треньор и може да постигне много в Левски. Но трябва да бъде оставен да работи.

Не знам кое точно те навежда на мисълта, че е перспективен, но едно му признавам - има късмет. Може с късмет да постигнем нещо с него иначе не виждам перспектива. Перспективата е да задържим статуквото. Както разправяше Наско Сираков за мача с Нигерия когато го пуснаха при 3:0 , треньора ми каза - задръж резултата :lol:
На Хубчев големия му успех - второ място, става когато ние бяхме във втората осмица, а цска направиха 10 мача без да вкарат гол и после ги пратиха във В група. Ако ние и цска си бяхме силни си взимаха обичайното за последните години четвърто място. А купата я взе срещу великия карък Ники Митов с дузпи.
Дано ме опровергае, но поне според мен е по-лошата версия на Роси.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юни 2019 08:26

alexdb написа:
metodito написа:Интересно ми е дали Хубс ще пробва да разчупи така популярната ни схема и ще пробва нещо различно. Примерно чисто 4-4-2? За последно май Илиан ползва това. И паулиньо. Какво му говореше италианеца не знам, но може би не само заради контузията не е "онзи" Паулиньо. А може и да се прави. Той дойде като проблемен малко от Украйна. Доколкото си спомням не беше искал да подписва. Може и да бъркам... Но не е оня Паулиньо, като при синьор Роси.

Левски винаги е имал само една печеливша схема 4-3-3. Жалко, че от толкова години не я виждаме.

Ние не играем ли версия на 4-3-3 от години - със стандартните бягащи по тъча и хвърлящи към колчето в средата?
В последните години, промяна се опитаха: Люпко Петрович с 4-1-4-1, което може би продиктувано от това, с което разполагаше, Роси от есента - с "обърнатите крила", в която "крилата" не са крила, а полузащитници (натоварени с дефанзивни функции далеч повече от бягащите по тъча), и Илиан. А и Костов. Макар че той не знам какво опитваше. :lol:
Оп, Топчо и 3-5-2. Което според мен нямаше как да се получи, ама кой знае... Беше интересно и много смело.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 юни 2019 09:08

Практически няма разлика между 4-3-3 и 4-2-3-1.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юни 2019 09:23

Като е станало дума за схеми, то аз много пъти съм се питал защо всеки, който стане треньор на Левски, държи да играем с двама деф. халфа?! :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 юни 2019 10:15

koisa написа:Като е станало дума за схеми, то аз много пъти съм се питал защо всеки, който стане треньор на Левски, държи да играем с двама деф. халфа?! :roll:

Мъри Стоилов май само с един беше. Боримиров беше по-скоро офанзивен и Ричи само беше дефенс. Но последните 3-4 години май сме си с двама.

Върни се в “Левски”