Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

goro_man
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот goro_man » 27 юни 2019 13:31

ikar написа:
1palq4o1 написа:
ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
Личното ми мнение че трите квоти за футболисти извън ЕС трябва да се дават само и единствено за национални състезатели.Така както бе преди време в Англия - за да направиш трансфер е нужно да имаш 80% изиграни мача в националният отбор.Това обаче трябва да дойде от федерацията!

Съгласен съм с теб, но...винаги има едно НО!!!
Лигата трябва да е привлекателна за попълненията...

Ето там е големият проблем. Точно поради това само преди седмица в едно интервю Пепи Александров каза : Ако попиташ 10чужденци готови ли сте да играете в България , 8 или девет ще кажат НЕ. В този случай най-приемливо е да се търсят млади момчета 18-22г от Африка,Южна Америка и Европа които да използват нашите клубове като трамплин. По този начин те ще бъдат полезни както за себе си така и за клубът. За тази цел обаче е нужно усет и талант, но не като този на Кирчо Вангелов??????

Трамплин с един бараж и два мача в Европа в сезона на отпуските?
Ти сериозен ли си?
В България трамплина е Лудогорец и ма*муната идва с мечтата че ще играе срещу Реал, Арсенал или ПСЖ другото е лалане във форума

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 27 юни 2019 13:43

Приятелю, ако всички сме такива песимисти, ще продължим да копаем дъното и няма да отлепим ютията.За това казваме че почваме едно ново начало. С празни мисли и ориенталска романтика стигнахме до тук.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2019 13:52

ikar написа:Приятелю, ако всички сме такива песимисти, ще продължим да копаем дъното и няма да отлепим ютията.За това казваме че почваме едно ново начало. С празни мисли и ориенталска романтика стигнахме до тук.

Именно затова трябва да приемем реалностите у нас такива каквито са в днешно време, добри или лоши, и да спрем да хленчим по три пъти на ден защо няма нападател, защо няма бек, защо се бави селекцията и колко били зле всичките ни управници.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 27 юни 2019 14:04

ikar написа:
1palq4o1 написа:
ikar написа:Е то има някой друг обещаващ млад талант - примерно Минчев от Тича и Ковачев от Разград но направиш ли интерес и офертата отива на 800хил дори 1милЕ. А и тези момци само са загатнали но този етап за потенциал......
Личното ми мнение че трите квоти за футболисти извън ЕС трябва да се дават само и единствено за национални състезатели.Така както бе преди време в Англия - за да направиш трансфер е нужно да имаш 80% изиграни мача в националният отбор.Това обаче трябва да дойде от федерацията!

Съгласен съм с теб, но...винаги има едно НО!!!
Лигата трябва да е привлекателна за попълненията...

Ето там е големият проблем. Точно поради това само преди седмица в едно интервю Пепи Александров каза : Ако попиташ 10чужденци готови ли сте да играете в България , 8 или девет ще кажат НЕ. В този случай най-приемливо е да се търсят млади момчета 18-22г от Африка,Южна Америка и Европа които да използват нашите клубове като трамплин. По този начин те ще бъдат полезни както за себе си така и за клубът. За тази цел обаче е нужно усет и талант, но не като този на Кирчо Вангелов??????

а вчера пък новия треньор на Ботев Пд в интервю рекъл, че на Балканите успяваме някак си от футболни таланти да правим дървета, вместо обратното :)
и че според него добрите специалисти не трябва да ги оставят да водят представителния тим, а да ги слагат да работят в школите.
Първото го приех откъм веселата му част :mrgreen: , с второто се съгласявам отма.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 юни 2019 14:24

nikiobicata написа:Аз до сега не видях да вземем нито един българин?! Какво стана с това, че ще търсим само български играчи? Нещо не мога да схвана... последно имаме ли пари или не? Плащаме ли си дълговете? Ще се спасяваме от фалит или ще гоним успехи? Всичко е тъмна Индия при нас в момента...

Е кой българин да се вземе ?! Искахме Димитров , Ботев не познават парите. Неделев си е цесекарче , за него няма смисъл да говорим. Искаме един от Септември , от там ни предлагат 3ма ли , 4ма ли за цената на 6. И сега като мина време и явно историята с жабарския интерес се оказа сценарии на Ню Бояна Филмс , вече Чандъров бил готов да се договаря .........за 2ма. За момъка от ЧМ е гробна тишина , тим или са забранили или искат пари като за бразилски национал.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 27 юни 2019 14:30

Ако приемем че първите трима привлечени са свободни агенти, а четвъртият е взет под наем, това означава че този 1мил и малко повече Евра остават непокътнати ???????? Това означава че за новите / таран,крило и бек/ ще има подсигурени средства.

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 27 юни 2019 14:48

ikar написа:https://www.kotasport.com/levski-do-chasove-vzima-oshte-edin-nov-igrach/

Искрено се надявам това да не е вярно...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2019 15:11

Maksim777 написа:
ikar написа:https://www.kotasport.com/levski-do-chasove-vzima-oshte-edin-nov-igrach/

Вероятно го взимаме като халф. Имаме крещяща нужда от халф, ако не и двама, които да работят и в двете фази на играта - да спира атака, да напредва и подава/стреля. От сегашните, дай Боже един ден Юруков да стане такъв, но нито Тиам, нито Мариани могат да работят равностойно и в двете фази. Райнов... не знам какво може. Средната ни линия с Гомес и Нашименто беше много добра. И двамата бяха точно такъв тип полузащитници.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vF6QmV2ibsQ[/youtube]
Другото е да е вместо Рейш, кой знае?! На контролата със "Зенит" защитата беше изтеглена напред до Тиам. Може би търси определен профил играч. А може и да е трансфер от "познатите" ни. Но поне на клипче не изглежда лошо.

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 27 юни 2019 15:19

metodito написа:
Maksim777 написа:

Вероятно го взимаме като халф. Имаме крещяща нужда от халф, ако не и двама, които да работят и в двете фази на играта - да спира атака, да напредва и подава/стреля. От сегашните, дай Боже един ден Юруков да стане такъв, но нито Тиам, нито Мариани могат да работят равностойно и в двете фази. Райнов... не знам какво може. Средната ни линия с Гомес и Нашименто беше много добра. И двамата бяха точно такъв тип полузащитници.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vF6QmV2ibsQ[/youtube]

Райнов нищо не може, то е ясно, но за нашата си лига ще свършия някаква работа. За мен двойка трябва да са Юруков и Тиам. Ако този се появи както ти казваш Юруков не го виждам кога ще играе. Да не говорим, че от това клипче от преди 3 години нищо впечатляващо не видях.
А за Гомез - на всички ни е ясно, че си му фен, но моето мнение за неговото присъствие в Левски не е положително. Особенно от гледна точка на това, че беше един от двамата най-скъпоплатени в отбора...

Върни се в “Левски”