Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Проблемът при този трансфер е че треньора иска само Димитров, а Чандъров иска да "вкара" в сделката и сина си...........
- metodito
- Контакти:
Maksim777 написа:metodito написа:Е, разбира се.ЕМИЛ написа:metodito написа:Супер!
Ще го видим колко е супер като почне да играе…
Но ми прави впечатление това, че:
- има повече от един сезон в един същ клуб
- има сезон и то повече от един, с двуцифрен брой голове.
За мен централен нападател (предвид наказанието на Костов, а и това, че няма никаква алтернатива) и вратар (понеже и Михайлов няма алтернатива) бяха жизнено важни. И тези, които се взеха изглеждат много обнадеждаващо.
Сега и Горанов няма алтернатива и трябва да му се намери такава, а защо да не се намери такава която да стане и първи избор![]()
Аз само не разбрах защо ни трябва още един нападател освен австриеца?
Бекът сякаш не е толкова належащ, но вратар и нападател бяха спешни. Спирам да ги хваля, че ще ги урочасам. Иначе Горанов игра супер срещу "Зенит". Може да се вземе някой, който просто да го държи в напрежение, че не е единствения, но с изключение на един кратък период, фланга на Горанов и Паулиньо миналия сезон беше по-стабилния от този на Живко/Милош-Стаси/Кабрал. Офертата на Ференцварош не е била случайна. Ако е имало такава...
metodito написа:Maksim777 написа:metodito написа:Е, разбира се.ЕМИЛ написа:metodito написа:Супер!
Ще го видим колко е супер като почне да играе…
Но ми прави впечатление това, че:
- има повече от един сезон в един същ клуб
- има сезон и то повече от един, с двуцифрен брой голове.
За мен централен нападател (предвид наказанието на Костов, а и това, че няма никаква алтернатива) и вратар (понеже и Михайлов няма алтернатива) бяха жизнено важни. И тези, които се взеха изглеждат много обнадеждаващо.
Сега и Горанов няма алтернатива и трябва да му се намери такава, а защо да не се намери такава която да стане и първи избор![]()
Аз само не разбрах защо ни трябва още един нападател освен австриеца?
Бекът сякаш не е толкова належащ, но вратар и нападател бяха спешни. Спирам да ги хваля, че ще ги урочасам. Иначе Горанов игра супер срещу "Зенит". Може да се вземе някой, който просто да го държи в напрежение, че не е единствения, но с изключение на един кратък период, фланга на Горанов и Паулиньо миналия сезон беше по-стабилния от този на Живко/Милош-Стаси/Кабрал. Офертата на Ференцварош не е била случайна. Ако е имало такава...
Всичко което казваш е вярно. И за вратаря и за нападателя. Но за левия бек не съм съгласен. Ако нещо стане с Горанов трябва Миланов да мине отляво и така губим едновременно два фланга. А ако и той е контузен или наказан съвсем става интересна ситуацията...
- metodito
- Контакти:
Чукаме на дърво да не се контузва. Този пост се оказва особено проблематичен за нас. Така и Веско дълго време нямаше алтернатива и фърлахме боб да не се счупи...
Не съм наясно, толкова ли е специален този пост на [strike]десния[/strike] левия бек...
Не съм наясно, толкова ли е специален този пост на [strike]десния[/strike] левия бек...
Последна промяна от metodito на 27 юни 2019 10:04, променено общо 1 път.
Най-после имаме вратар, който прилича на вратар и пази, като вратар! Ники, да ме извинява, но е поне ниво под този:(
Две крила и ляв бек ни трябват сега... Много сме зле по крилата и според мен това е причината за слабото представяне в атака!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
дано не са поредните ментета. явно няма да гледаме побългаряването закоето ни говореха
Бръм, бръм, бръмбаааар ... 

този прилича на типичен таран, дано да играе и добре с глава, защото на нас това миналия сезон, а и последните доста сезони де, ни липсваше. Тази вариативност в атака, при която когато топката стигне до крилото и защитата на противника не е наясно дали топката ще бъде центрирана високо или ниско по земя ни липсваше досега, тъй като и децата в махалата знаеха, че от крилото или ще се търси пробив и влизане в наказателното, или ще се центрира ниско и съответно се нагаждаха.
Лошото е, че не виждам как ще е във 100% форма за първите два мача, ама поне ще го има мамка му и сигурно ще успее да изкара по 60 минути в тях.
Лошото е, че не виждам как ще е във 100% форма за първите два мача, ама поне ще го има мамка му и сигурно ще успее да изкара по 60 минути в тях.
Дано се окаже добър трансфер...
Последна промяна от csimoen2 на 27 юни 2019 10:28, променено общо 1 път.
Нападателчето е с добра визитка.
Поздравления за трансфера.
Поздравления за трансфера.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.