Лято 2019 - подготовка, трансфери, спекулации..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Лято 2019 - подготовка, трансфери, спекулации..

Мнениеот ogrizko » 26 юни 2019 10:59

Голямо затишие с трансферите пред буря ....очаквам 3-4 гръмки имена тия дни и да атакуваме топ 3 тоя сезон :lol:

Иначе добре, че поне Мартин Минчев не махнаха ...но може би, щото има шанс да се вземат пари за него :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 юни 2019 12:24

ogrizko написа:Голямо затишие с трансферите пред буря ....очаквам 3-4 гръмки имена тия дни и да атакуваме топ 3 тоя сезон :lol:

Иначе добре, че поне Мартин Минчев не махнаха ...но може би, щото има шанс да се вземат пари за него :oops:

За Генев също можеше да се вземат пари,а вероятно и някакви малки суми и за остналите,защото бяха с договори.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 юни 2019 14:27

Готвача написа:
ogrizko написа:Голямо затишие с трансферите пред буря ....очаквам 3-4 гръмки имена тия дни и да атакуваме топ 3 тоя сезон :lol:

За Генев също можеше да се вземат пари,а вероятно и някакви малки суми и за остналите,защото бяха с договори.

ние пари не вземаме за играчи ....подаряваме ги :oops: но в случая с Мартин може да се вземе милион и затова при него е по-различна ситуацията :P

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 26 юни 2019 14:55

Готвача написа:

Ще кажа честно.
Ако съм някой бос и някой се опитва да играе зад гърба ми, един ден нямаше да го търпя. :oops:
Нямаше да е от значение, колко мога да спечеля от него! :oops:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 юни 2019 15:24

За мен са глупости тия детектори ...мен няма да ме отчетат вярно на 1000% ...примерно някои приятели преди да ми казвали, че трябвало актьор да стана ...да ама аз се чувствам много различно да правя нещо дето ми идва отвътре, отколкото да играя някакви заучени неща ...с танците пак така обичам фрий стайл, а не някакви заучени стъпки и хореографии... и с детектора пак така ....те може предварително да отчитат някакви показатели преди да седнеш за реалния тест .......само дето при мен РЕАЛНАТА ситуация в която се намирам играе много голяма роля ....на реалния тест ще се чувствам много по-различно отколкото на някакъв измислен предварителен тест ...моята психика поне по много различен начин отчита реалната ситуация и измислената ситуация и при двете поне при мен няма абсолютно нищо общо ....примерно може на предварителния тест да съм супер уверен и спокоен и да говоря всякакви простотии без да ми пука и не знам какво ще отчете, ама на реалния тест може да се сдухам и да взема да мисля тая джаджа какво ще ми отчете и изобщо няма да е по същия начин усещането.... поне аз така си го представям и не вярвам на тоя тест ....както и не вярвам, че професионални футболисти от добре платен клуб от А група ще решат да се продадат ....а това, че Георги Илиев е в това число още повече ме кара да не вярвам в цялата измислена ситуация! Без реални доказателства за даден мач изобщо няма да вярвам, че Георги Илиев на 37 години ще тръгне да продава мач на родния си Черно море ....при все че и в Китай ходи и заработи немалко пари ...и да рискува всичко заради някакъв измислен мач, да бе! :lol: Обаче дори не ми се мисли каква е истината понеже няма как да разбера ...затова сега се забавлявам с новия отбор дето трябва да правим ...тамън намерихме сносен ЦЗ - Генев ...тамън изградихме ядро ...и съсипаха работата на Илиан с някакви простотии и айде отначало :roll: съмнения имало за продаден мач ...откога пък тия ръководни фактори толкова се загрижиха за благото на Черно море .....даже не съм убеден че са гледали мача ама айде :lol: тъпотия отвсякъде!!!

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 26 юни 2019 20:09

Е, сигурно са гледали запис, все пак някой нещо им е подшушнал. На тях малко им трябва, не малко хора си тръгнаха от Тича тихомълком след съмнителни мачове и преди - справка Чанович за последно се сещам, предполагам за онзи гол в последната минута на Армията ..., дето клекна за да може топката да мине над главата му и между ръцете :roll:
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 юни 2019 00:05

Никой не може да ме убеди, че без да има НИЩО, някой ще развали готовия и добре играещ отбор! :shock:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 юни 2019 06:59

а защо трябва да вярвам на детектора? да не би да дава 100% ефективност и гаранции?1 :roll: Китанов особено с голям принос за загубата беше от резервната скамейка :lol: :lol:

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 27 юни 2019 08:34

ogrizko написа:а защо трябва да вярвам на детектора? да не би да дава 100% ефективност и гаранции?1 :roll: Китанов особено с голям принос за загубата беше от резервната скамейка :lol: :lol:

Най - точна оценка на случилото се даде Илиан Илиев : " Обяснихме им че след тоя мач вече няма как да си имаме взаимно доверие и трябва да се разделим " . За Китанов , който си беше футболист на ЦСКА - СОФИЯ ( София ) , преотстъпен на Черно море е ясно че става въпрос за посредничество , а не за участие в мача . Не съм съвсем сигурен , но предполагам че не е бил и на резервната скамейка , тъй като няма право да играе срещу отбора си .

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 юни 2019 10:11

greenpeak написа:Контроли:
15 юни: Черно море – Черноморец Балчик 6-0
19 юни: Черно море – Марица Пловдив 5-0
24 юни: Черно море –Арда 2-0
26 юни: Черно море –Ботев Враца 3-1
03 юли: Черно море –Виторул и (търси се отбор)
06 юли: Черно море –Дунав (Русе)

Върни се в “Черно море”