Левски - Зенит | 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Левски - Зенит | 19:00 часа

Мнениеот Michael_Buble » 25 юни 2019 23:25

tamkuan написа:Проблема за А група е ,че всяка игра с ръка е дузпа,а чалгарите у А група са 75-80 %,това значи по 2 до 5 дузпи на мач,сега е момента за 20 чужденци и забрана за напускане на квартирата,ке убием конкуренцията само с дузпи,нали на българско,гръцко ,сръбско се маха много,нямат шанс.С 150 до 180 дузпи тоя сезон ако не бием другите чалгари за нищо не ставаме. :mrgreen:

Какво общо има това с Левски и днешния мач??? Дори Димитър Пенев си изразява мислите по-добре от теб! Загуба на време и за теб и за нас е това, което си сътворил!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 25 юни 2019 23:52

Няколкото доста адекватни колеги са изчерпали почти всичко съществено и няма да се повтаряме. Бих искал само да отбележа, че имах големи надежди за Райнов. Бранил съм го тук от по-агресивните от вас, но вече и аз изгубвам надеждите си за момчето.
Виждам го не 5-то, а 6-то колело. Смятам, че дори Найденов би бил по-добра алтернатива в средата след категоричния Тиам, равиващия се Юруков и потенциалния Мариани(в случай, че Хубчев ще опита да ги държи едновременно на терена с Мазурек).
Просто, ако продължава така, не го виждам!?! За Паулиньо все още тая едни 15-20%, предвид загатнатия в миналото потенциал, но и той отива към затихващи функции. Какъв им е проблема на тези момчета, наистина не разбирам?! От останалите днес съм доволен!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 юни 2019 00:27

Аз честно казано не видях никаква разлика в отбора, от времето, в което Дерменджиев бе начело, честно казано. Малко повече движение без топка в дефанзивен план и това е, общо-взето. Пак опити да се търси изнасяне с пасове, без излишни изритвания и абсолютна импотентност в атака. Факта, че ги застрашихме най-много с два далечни удара говори, че нямаме никакви козове и идеи какво да се прави напред.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 26 юни 2019 02:14

Незнам дали забеляза но отсреща бяха Жирков и Б Иванович така че нека не ги съдим толкова строго. Стаси първите 30 минути сякаш искаше автограф после видя че не е толкова страшно и потръгнаха нещата.

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 26 юни 2019 02:53

Serafim написа:Аз честно казано не видях никаква разлика в отбора, от времето, в което Дерменджиев бе начело, честно казано. Малко повече движение без топка в дефанзивен план и това е, общо-взето. Пак опити да се търси изнасяне с пасове, без излишни изритвания и абсолютна импотентност в атака. Факта, че ги застрашихме най-много с два далечни удара говори, че нямаме никакви козове и идеи какво да се прави напред.

Ами с такива посредствени футболисти , които два паса не могат да си подадат, какво очакваш, да играят някакъв извънземен футбол ли

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 юни 2019 07:17

Michael_Buble написа:
tamkuan написа:Проблема за А група е ,че всяка игра с ръка е дузпа,а чалгарите у А група са 75-80 %,това значи по 2 до 5 дузпи на мач,сега е момента за 20 чужденци и забрана за напускане на квартирата,ке убием конкуренцията само с дузпи,нали на българско,гръцко ,сръбско се маха много,нямат шанс.С 150 до 180 дузпи тоя сезон ако не бием другите чалгари за нищо не ставаме. :mrgreen:

Какво общо има това с Левски и днешния мач??? Дори Димитър Пенев си изразява мислите по-добре от теб! Загуба на време и за теб и за нас е това, което си сътворил!

Не знам защо се насажда мнението че според новите правила всяка игра с ръка в наказателното поле е дузпа, дори и един коментатор от Диема го каза,нищо подобно, четох ги новите правила и пак съдията ще решава, има ли посягане към топката, ръката в естествено положение ли е,с една дума не всяко пипане на топката с ръка ще е дузпа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2019 12:29

Air_Smuggler_FU написа:...
Определено не трябваше да гонят Цветкович и особено Божинката, човека има място в Левски, дори и само като психолог на отбора. ;)
...

Божинката е футболист и работата му е да тренира здраво и да играе добре в мачовете, според указанията на треньора. Също така, не е работа на Божинката да се занимава с психология (постоянно да овиква малките на терена в мач или да им говори щуротии на тренировките), нито пък с треньорство (постоянно да дава наставления на съотборниците си от тъч линията, когато е резервичка). Футболист, треньор и психолог са различни професии и всеки да си знае неговата, това важи и за Божинката!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 26 юни 2019 13:33

Божинката е свършил отдавна с футбола...

Един гол (срещу Етър) не трябва да е определящо за бъдещето в отбора...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 юни 2019 16:05

metodito написа:
Kotooshu написа:Мето , какво ти е мнението за сините "лъвове" ?

Харесаха ми. Но, нали... не може да се обобщава от един мач. И в миналия и в този мач, отзад си мисля, че се справихме, в офанзивен план - напълно беззъби.

Ами не е напълно. Просто срещу класни противници няма как да валят голови положения. Трябва да се използват малкото, ако ще да са две за цял мач. И "Зенит" нямаха кой знае кво. В защита на нашите мога да кажа, че бяха капнали от умора, но въпреки това изиграха добър мач.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 26 юни 2019 22:55

До сега гледах най-доброто от Дени Алар, ми не знам защо го гонят от Рапид и какъв му е случая, но на мен ми допада. Ако и тук играе със същия хъс , много ще ги шие и червени и зелени :idea: :idea:

Върни се в “Левски”