Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот plmar » 25 юни 2019 10:35

Onq написа:Милнър и Кейта пейки? Най-борбеният и издръжлив халф и най-скъпият ни офанзивен играч да стояли пейка. Когато температурата на въздуха надмине тази на тялото бисерите никнат като гъби :)

За Мили е ясно че ще пълни дупки от пейката. Като вкараш Кейта титуляр, автоматично Джини или Хендо сядят, което не променя качеството на резервите! Стана ли ясно г-н бисер?
Изображение

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 25 юни 2019 16:36

Така , днес чета че вземаме 17 годишен холандски централен защитник из под носа на Байерн. Значи за около 3-4 милиона решаваме нещата в центарлната двойка в перспектива без да хвърляме купища пари за Де Лихт. Перфектно. Сега остава да вземем бекове и основно още един нападател и горе доле селекцията я вързваме за не толкова много пари.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 юни 2019 16:38

Не че нещо, но как "някакъв" 17 годишен(който явно не му знаеш и името) решава нещо в настоящия момент?
* Ако приемем, че имам нещо за решаване де. :roll: :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 25 юни 2019 17:08

За Сеп ван де Берг иде реч! Продукт на Яп Стмп.
Изображение

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 25 юни 2019 17:17

kadett1 написа:Така , днес чета че вземаме 17 годишен холандски централен защитник из под носа на Байерн. Значи за около 3-4 милиона решаваме нещата в центарлната двойка в перспектива без да хвърляме купища пари за Де Лихт. Перфектно. Сега остава да вземем бекове и основно още един нападател и горе доле селекцията я вързваме за не толкова много пари.

С такова мислене скоро няма да станем шампиони. 17 - годишният абсолютно нищо не решава, най-важното е плеймейкър тип малкото цигане, което отиде да спечели ШЛ с Барса. Сити нека си хвърлят пак едни 150-200 милиона (а те реално дори нямат нужда) и да станат шампиони, а ние ще се утешаваме, че сме втори, ама поне с малко пари за селекция. Ако след толкова големи приходи от ШЛ не започнат да се правят по-скъпи трансфери на доказани футболисти, кога? Понякога си мисля, че непохарчените пари ви ги дават на вас, че така ви свидят.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 25 юни 2019 18:22

Това момче е инвестиция в бъдещето. Това не означава, че не трябва да потърсим централен защитник, който да е поне ниво над Матип. Да не забравяме, че имаме Гомез, който направи добри и доста стабилни мачове преди контузията.
Колкото до Де Лихт, играч, който със сигурност има талант и бъдеще, но по мое мнение надценен. Поне към този момент. С два сезона в Холандия, като точно в последния покрай ШЛ направи наистина добро впечатление, не може да се вайкаме, че няма да дойде при нас. Аз не мисля, че Гомез е по-слаб от него.
Надявам се, че ще се преборим за Бурно Фернандес ако реално имаме интерес към него. Очаквам него или Фекир да бъде привлечен.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 юни 2019 18:46

cskarcheto92 написа:Това момче е инвестиция в бъдещето. Това не означава, че не трябва да потърсим централен защитник, който да е поне ниво над Матип. Да не забравяме, че имаме Гомез, който направи добри и доста стабилни мачове преди контузията.
Колкото до Де Лихт, играч, който със сигурност има талант и бъдеще, но по мое мнение надценен. Поне към този момент. С два сезона в Холандия, като точно в последния покрай ШЛ направи наистина добро впечатление, не може да се вайкаме, че няма да дойде при нас. Аз не мисля, че Гомез е по-слаб от него.
Надявам се, че ще се преборим за Бурно Фернандес ако реално имаме интерес към него. Очаквам него или Фекир да бъде привлечен.

Матейс на 19 е капитан на Аякс!
Това трябва да говори достатъчно!
Съгласен съм, че най-голяма нужда имаме от топ плеймейкър и ако трябва дори да счупим касичката на децата, сега е момента да го направим.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 25 юни 2019 19:14

JalkiSte написа:
kadett1 написа:Така , днес чета че вземаме 17 годишен холандски централен защитник из под носа на Байерн. Значи за около 3-4 милиона решаваме нещата в центарлната двойка в перспектива без да хвърляме купища пари за Де Лихт. Перфектно. Сега остава да вземем бекове и основно още един нападател и горе доле селекцията я вързваме за не толкова много пари.

С такова мислене скоро няма да станем шампиони. 17 - годишният абсолютно нищо не решава, най-важното е плеймейкър тип малкото цигане, което отиде да спечели ШЛ с Барса. Сити нека си хвърлят пак едни 150-200 милиона (а те реално дори нямат нужда) и да станат шампиони, а ние ще се утешаваме, че сме втори, ама поне с малко пари за селекция. Ако след толкова големи приходи от ШЛ не започнат да се правят по-скъпи трансфери на доказани футболисти, кога? Понякога си мисля, че непохарчените пари ви ги дават на вас, че така ви свидят.

Някой вижда ли такъв плеймейкър на пазара, щото аз не виждам. Ако ще е като малкото цигане е по добре да не си хабим парите.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 25 юни 2019 19:49

Истината е, че на малкото плеймейкъри, които реално си струваха много пари, като Хамес, Иско, Коутиньо и т.н. нивото им падна значително много в последно време и дори и да вземем някой от тях на сравнително тънка цена, нямаме гаранция, че взимаме това, от което имаме нужда и което търсим. Иначе сега като се замисля и аз не мога да се сетя за някое по-голямо и доказано име на тази позиция, за което да извадим едни 100+ млн. Като цяло не е в стила на Клоп да купува някакви нашумели медийни звезди, така че ако смята, че има нужда от футболист за този пост, би трябвало да си намери точния човек и няма да се изненадам ако е някой, за който най-малко бихме се сетили.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Финголфин
Контакти:

Мнениеот Финголфин » 25 юни 2019 22:34

Но пък нали ливърпулските журналя писаха, че търсим човек, който може да покрива няколко позиции в атаката? Пък тоя Пепе, гледам, играл е само като дясно крило.

Върни се в “Ливърпул”