Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот HardWork » 23 юни 2019 18:22

Осиек са били шампиона Динамо преди месец и половина.
https://www.youtube.com/watch?v=NPOhij6vK2k

Сините се опитват да ги изкарат слаби, а те всъщност са си много стабилен отбор :mrgreen: .

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 юни 2019 19:16

Допреди 5-6 години при такъв жребии и ние, и Левски, че и Локо Пловдив щяхме вече да обсъждаме възможните съперници за 3-ти кръг, а първите два кръга да са протоколна формалност. Мега уникален шанс с жребия за всичките ни представители и въпреки това пак не е сигурно как ще се представим. Сигурен съм само, че няма да имаме проблеми с черногорците и дотам.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2019 19:46

bubka написа:Допреди 5-6 години при такъв жребии и ние, и Левски, че и Локо Пловдив щяхме вече да обсъждаме възможните съперници за 3-ти кръг, а първите два кръга да са протоколна формалност. Мега уникален шанс с жребия за всичките ни представители и въпреки това пак не е сигурно как ще се представим. Сигурен съм само, че няма да имаме проблеми с черногорците и дотам.

Еми хората се развиват. Миналата година имаше отбор от Люксембург в групите на ЛЕ

Колкото и клиширано да звучи, вече няма слаби отбори, а и във футбола влязоха парите. Вече на мъжка сила победи не се трупат.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 юни 2019 20:38

Доколкото разбирам Диема спорт няма да излъчва контролите на ЦСКА,а само тези на Левски и Лудогорец,а трите отбора са на разстояние 100 км един от друг.Някой има ли информация от ЦСКА ли не са се съгласили да се предават срещите или това е решение на ръководството на телевизията.Не вярвам някоя друга българска тв да е проявила интерес към контролните срещи на ЦСКА в Австрия,на сайта на ЦСКА ли ще се надяваме.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2019 20:45

peliforewer написа:Доколкото разбирам Диема спорт няма да излъчва контролите на ЦСКА,а само тези на Левски и Лудогорец,а трите отбора са на разстояние 100 км един от друг.Някой има ли информация от ЦСКА ли не са се съгласили да се предават срещите или това е решение на ръководството на телевизията.Не вярвам някоя друга българска тв да е проявила интерес към контролните срещи на ЦСКА в Австрия,на сайта на ЦСКА ли ще се надяваме.

ЦСКА ТВ ще ги излъчват. Гледаме във ФБ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юни 2019 00:28

peliforewer написа:Доколкото разбирам Диема спорт няма да излъчва контролите на ЦСКА,а само тези на Левски и Лудогорец,а трите отбора са на разстояние 100 км един от друг.Някой има ли информация от ЦСКА ли не са се съгласили да се предават срещите или това е решение на ръководството на телевизията.Не вярвам някоя друга българска тв да е проявила интерес към контролните срещи на ЦСКА в Австрия,на сайта на ЦСКА ли ще се надяваме.

Най-вероятно ние не сме се съгласили и по-добре. Все пак някои от нас не дават пари за Домус ТВ. Надявам се да се намери юридически начин ЦСКА да си продава самостоятелно тв правата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 юни 2019 17:04

Ето какво каза Петър Жеков пред GONG.BG:

"Каква операция ми е платил този? Лъжец, мошеник. Заради хора като него ЦСКА е в това състояние. С Лупи откраднаха 13 милиона от ЦСКА. Питайте Манджуков, той знае какво се случи преди време. Операцията ми я плати администраторът на клуба Костов. После ми удържаха 1 500 лева. Така ли ми е платил операцията", заяви легендата на ЦСКА.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юни 2019 17:06

Warped написа:''Питайте Манджуков, той знае какво се случи преди време.''

Тва и аз мога да го потвърдя. :lol: Щот съм го питал лично,така е.Вече къде е истината...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 24 юни 2019 21:13

като даваш обещание го изпълни-качваш се на козирката и скачаш...(важно е да имаш козирка все пак)....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юни 2019 21:24

Megatron_69 написа:като даваш обещание го изпълни-качваш се на козирката и скачаш...(важно е да имаш козирка все пак)....

Жеков вече е стигнал дъното,не знам от алкохола ли е от годините ли но вече е вреден за ЦСКА.Навремето беше в сянката на Аспарухов в националният отбор,като треньор нищо,сега реши че му е дошло времето да стане герой,а свинските медии само това и чакат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”