Очакванията ви за новото футболно първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

boro1964
Контакти:

Re: Очакванията ви за новото футболно първенство

Мнениеот boro1964 » 24 юни 2019 08:34

bsz1916 написа:
sly написа:Според старото първенство фирмата от Разград можеше да загуби от всеки един отбор от първата шестица и не само,това са факти и те се случиха.Имаше обаче отбори ( единия казват бил на всички власти) :) ,които им бяха подизпълнители и им дадоха каквото можаха.През новия сезон се надявам на подизпълнителите им е писнало да се навеждат и да стане по-интересно първенството.

Най - големият подизпълнител на Лудогорец е отборът на ЦСКА - СОФИЯ гр. София . Преместилият се в София отбор от Етрополе , популярен в България като Микре - Юнайтед ( а напоследък като ФК " Франкенщайн " 2016 - и то не само в България , но и в Европа ) не успя нито веднъж да победи отбора от Разград , дори и с бруталната подкрепа на " съдията " Георги Кабаков . Ако разградчани играят цял сезон само срещу етрополци , ще бъдат шампиони още преди да започне пролетния дял на първенството .

Отговарям на цялата под*енска сг*н. Мало**ници, знам, че въпреки безусловно категорично ясния ми отговор утре пак ще питате и питате, но то е защото сте без глави и сърца, умъртвени от злобата на вечно втория, грешка третия, на евроидиота – комплекса на загубеняка (едно от най-опасните неща, което създава истински и завършени психипати – последния случай на стрелба в САЩ /не се чувствал уважаван и приет на работното място/!!! ).
ЦСКА (ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА) безусловно е най-титулования, и най-успешен български клуб и един от водещите клубове на Балканите, а в определен период, в не толкова далечното минало, и в Европа. Този отбор и този клуб не е фирма и счетоводно дружество! Той е всичко друго, но не и това! ЦСКА наистина фалира, така както трябваше да фалира Левски, както са фалирали и половината отбори, които са играли в А група. НО това има значение само и единствено за счетодните баланси, за кредиторите и акционерите. За милионите привърженици и верни фенове тава няма значение. Историята е на феновете, историята е на този, който милее за тази история, за този, който я иска и най-вече ЗА ТОЗИ, КОЙТО ГЛЕДА ПРЕЗ ИСТОРИЯТА В БЪДЕЩЕТО НА ЦСКА. Знам, че вие от Сухата река бихте продали и майките си, само и само да можехте да имате тази история, само и само да сте играли и на един полуфинал или пък да сте отстранили и един европейски гранд и то на върха на силите му! Знам, че Стоичков, Костадинов, Пенев, Лечков, Ст. Петров, М. Петров са толкова големи за вас, че не можете и да си представите, че биха играли за Левски. Ако Стоичков беше левскар щеше да е почетен президент на България и на БФС и пожизнен министър-председател... Щеше да се изучава в учебниците по всички предмети!:) Не рзабирате ли, че отбора е жив, дотогава, докато някой копнее да притежава историята му, докато може да си напълни стадиона, докато помни всеки един от онези велики дни в миналото. Знам, че много ви се иска да зачеркнете историята на най-великия български клуб и то не само футболен! Просто е, защото всички сте след него и така и ще бъде, завинаги. ЦСКА – 31 титли за 70 години, Левски – 26 титли за 105 години. ЦСКА щеше да го няма, ако бяхме станали Литекс, а не Литекс да стане ЦСКА! Ако Ботев, Берое, Лудогорец, Царско село и дори Левски стане ЦСКА, НЕ ЦСКА ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА, А ОТБОРИТЕ, КОИТО СА СЕ ПРЕЛЯЛИ В НЕГО. Толкова е просто!
Знам, колко ви е тежко, но злобата само утежнява ситуацията!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 юни 2019 09:09

Че ЦСКА е в историята е неоспорим факт и това лилипута от Микре го направи с лекота и финес но още по-голяма вина имат затова феновете на този изчезнал от футболната карта велик отбор :idea: 9 септември 2016 година-погребение.ФАКТ.Сега за припознавачите на Франкенщайн,Микре Юнайтед,Чавдар-Лекс-Литекс-Осъм-Кърпачев не остана друго освен да се кланят до земята и да ближат слюнката на помака гусин Ганчев :oops: Срам.Срам.Срам.ФАКТ :idea:

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 24 юни 2019 09:21

Безпроблемна титла за ЦСКА. Единствената въпросителна е, осмина или четвъртфинал в ЛЕ. За полуфинал нямаме класа, но пък можем да извадим късмет.
Втори ще са ФК "Антибиотик 2010". Имат мизерен шанс за групите на ЛЕ, но едва ли.
Третото място е за държавното отборче, преместено от Галата, преместено от Тетевен и засадено в Стара Загора. Слаби са, но разполагат с един от най-качествените треньори в първенството.
Очаквам ФК "Подуенски доносник" да получи още "спонсори". Естествено, да се осере зловещо още с първия съперник в ЕКТ. Декларации, доноси, събличания и четвърто място. Бараж.
Хайл Мусолини

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 24 юни 2019 09:50

boro1964 написа:
bsz1916 написа:
sly написа:Според старото първенство фирмата от Разград можеше да загуби от всеки един отбор от първата шестица и не само,това са факти и те се случиха.Имаше обаче отбори ( единия казват бил на всички власти) :) ,които им бяха подизпълнители и им дадоха каквото можаха.През новия сезон се надявам на подизпълнителите им е писнало да се навеждат и да стане по-интересно първенството.

Най - големият подизпълнител на Лудогорец е отборът на ЦСКА - СОФИЯ гр. София . Преместилият се в София отбор от Етрополе , популярен в България като Микре - Юнайтед ( а напоследък като ФК " Франкенщайн " 2016 - и то не само в България , но и в Европа ) не успя нито веднъж да победи отбора от Разград , дори и с бруталната подкрепа на " съдията " Георги Кабаков . Ако разградчани играят цял сезон само срещу етрополци , ще бъдат шампиони още преди да започне пролетния дял на първенството .

. ЦСКА щеше да го няма, ако бяхме станали Литекс, а не Литекс да стане ЦСКА! Ако Ботев, Берое, Лудогорец, Царско село и дори Левски стане ЦСКА, НЕ ЦСКА ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА, А ОТБОРИТЕ, КОИТО СА СЕ ПРЕЛЯЛИ В НЕГО. Толкова е просто!
Знам, колко ви е тежко, но злобата само утежнява ситуацията!

По-малоумен коментар не бях чел. :o Не ви остава нищо друго освен да правите дълбоко гърло на "благодетеля" си и да врещите,че сте цска. :oops: :oops: Вие сте СРАМ И ПОЗОР щото скачахте и се радвахте когато "благодетеля" ви се гавреше с все още съществуващия ви отбор и искаше да го прекръсти на фк Лупи :oops: и му го налапахте до макарите когато все пак го затри и си домъкна етрополско-ловешкия отбор в София.Как чакате някой да ви уважава и да ви взема насериозно след този генг-бенг? :oops: Ами .урви сте в очите на цяла футболна България и това е.За някой и друг лев и обещание за някви си тенекета,на майките си лели почнахте да викате. :oops: СРАМ,ПОЗОР !!!За новото първенство очаквам брутална съдийска подкрепа за отбора ви и хващане на играчи на противникови отбори за полягване в мачовете им срещу вас.Все неща използвани от ръководството ви при спечелването на четирите ви титли.....Нищо ново под слънцето.Ама в крайна сметка пак ще гушнете калъфката. :lol:

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 24 юни 2019 10:32

В крайна сметка , каквато и тема да се пусне във форума , все се появява някой припознавач и след малоумните глупости които е публикувал , темата отново се пренасочва към ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА ВЕКА - преименуването на Чавдар - Етрополе , преместването му в София и телепортирането му в създадената за целта ППЛ , с лиценза на втородивизионния Литекс - Ловеч ???!!!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 юни 2019 10:37

Станислав Танев-Камилата, основателят на днешния клуб Берое Ст.Загора:

-По-рано споменахте за мутрите, вие имахте ли работа с такива хора?
-Не, категорично. По това време и СИК, и ВИС ни помагаха. Можех да разчитам и на едните, и на другите. Най-лошото обаче е, че се разделиха. Ако бяха останали една голяма фирма, можеше да помагат не само на спорта, можеха да движат по-мащабно нещата.

-Защо напуснахте Тетевен и се преместихте в Стара Загора?
-Аз съм родом от Стара Загора. Като видяхме, че можем да правим футбол, решихме да се преместим. След като през 98-а “Олимпик” изпадна в “Б” група, още следващия сезон се върна отново в “А” група. Точно по това време “Берое” беше затънал до “А” окръжна, риташе по селата. Имаше нов създаден отбор “Берое 2000”, който обаче просъществува една-две години. И създадоха още един “Берое”, който се сля с нашия “Олимпик”. Така новият отбор “Олимпик-Берое” заигра директно в елита, благодарение на мен и лиценза на “Олимпик” (Тетевен). Питайте хората дали сега щеше да има футбол в Стара Загора, ако не бях аз. Сигурно още щяха да играят по селските групи. Успяхме да се спасим от изпадане през сезон 1999/2000, след като спечелихме бараж за оставане. Победихме “Спартак” (Плевен) с 1:0 на стадиона на “Славия”.

Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 24 юни 2019 10:51

ivo55 написа:
Станислав Танев-Камилата, основателят на днешния клуб Берое Ст.Загора:

-По-рано споменахте за мутрите, вие имахте ли работа с такива хора?
-Не, категорично. По това време и СИК, и ВИС ни помагаха. Можех да разчитам и на едните, и на другите. Най-лошото обаче е, че се разделиха. Ако бяха останали една голяма фирма, можеше да помагат не само на спорта, можеха да движат по-мащабно нещата.

-Защо напуснахте Тетевен и се преместихте в Стара Загора?
-Аз съм родом от Стара Загора. Като видяхме, че можем да правим футбол, решихме да се преместим. След като през 98-а “Олимпик” изпадна в “Б” група, още следващия сезон се върна отново в “А” група. Точно по това време “Берое” беше затънал до “А” окръжна, риташе по селата. Имаше нов създаден отбор “Берое 2000”, който обаче просъществува една-две години. И създадоха още един “Берое”, който се сля с нашия “Олимпик”. Така новият отбор “Олимпик-Берое” заигра директно в елита, благодарение на мен и лиценза на “Олимпик” (Тетевен). Питайте хората дали сега щеше да има футбол в Стара Загора, ако не бях аз. Сигурно още щяха да играят по селските групи. Успяхме да се спасим от изпадане през сезон 1999/2000, след като спечелихме бараж за оставане. Победихме “Спартак” (Плевен) с 1:0 на стадиона на “Славия”.

Изображение

същите като Б.Борисов-член на БКП ,а плюе по комунистите....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 24 юни 2019 11:35

безмислена тема.....Лудогорец ще са шампиони в следващите 50 години.
Радвам се, че ставам свидетел на това как 10 години Лесека остава с празни ръце.
ТОВА Е ВЕЛИК МОМЕНТ В ЦЯЛАТА НИ КЛУБНА ИСТОРИЯ ! Никога досега толкова време двата книжни гранда не ставали шампион.

Благодаря!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 24 юни 2019 14:11

favaca8888 написа:безмислена тема.....Лудогорец ще са шампиони в следващите 50 години.
Радвам се, че ставам свидетел на това как 10 години Лесека остава с празни ръце.
ТОВА Е ВЕЛИК МОМЕНТ В ЦЯЛАТА НИ КЛУБНА ИСТОРИЯ ! Никога досега толкова време двата книжни гранда не ставали шампион.

Благодаря!

Кратък, но за сметка на това много точен и радващ коментар.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 юни 2019 14:37

Аз темата я закрих с предния си пост, но явно нямаш капацитета да го осъзнаеш :mrgreen:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “Берое”