Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00
Браво на тия дето нищо не им харесва.На нас ни трябва човек с 10 млн. евро да дава на сезон,само и единствено тогава ще прескачаме до групи и 1-2-3 място в А група.Сега сезона ни струва по 1 млн. на месец в лева и е така над 15 години.Резултата е ясен,не казвам да се примиряваме ама ако сме сериозно перо в приходите на клуба ,резултата ще е друг.Сега ни взимат знайни и незнайни,защото сме политически изгодни.Тоест строеж на стадион 20 млн. евро,5 години по 10 млн. евро за клуба,демек 70 млн евро за готов отбор, това е положението малко безнадежно…...
k_oleto написа:
Не се цупя. Горе са написали, че има хора, които можеха да помогнат. Т.е не всичко ви беше пълнеж. Ама......Как и да е....
Просто ми стана странно Ж.Миланов (на 35г.) да е най-добрия на терена и да няма алтернатива. На тая възраст ако играе 100% от мачовете или ще изскочи травма или ще започне да връща въздух след 60-тата минута
За Джеки Чан , си доста далеч от истината , без травми , моля !
Отговарям ти :
Живко е режимлия а и професионалист , при добра подготовка няма да има никакъв проблем с въздуха ... футболните качества няма да ги коментирам .
Гаучото щял да пукне за 12 километра а до скоро е бил титуляр , сам си направи изводите ... и изобщо в нашето аматьорско първенство това животно , тежки и разнообразни тренировки е мръсна дума , питай КосмонафтО !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

-
- Контакти:
Да се смее ли човек , да плаче ли ?!?!?!
Става ми лошо като гледам какви фенове на Левски съществуват!
И не ги е срам даже да си споделят тъпизмите!
Относно мача .... това ни е първа контрола, играчите тренират двуразово ( не го забравяйте това ).
Бразилците не са лоши и въпреки това имаха 1 положение към края на мача ( освен гола им - удар от далече ). А ние имахмо повече възможности за гол от тях! Не казвам , че сме играли супер - естествено че не сме, но аз лично очаквах да играем дори още по-слабо.
Каргас ще се окаже добро попълнение като гледам! Мазурек игра много малко за да се дава някаква оценка, но и той е на 2 дена тренировки - така че няма какво да го коментираме. Костов определено го мъчи някаква контузия и за мен не трябва да играе докато не му мине напълно - нямам логично обяснение защо го пуснаха този мач. Да идва някакво дясно крило ( а защо не и ляво ) и един нападател, защото имаме нужда!
За ревливите мнения относно Кабрал и компания важи 1-вото изречение най-горе!
Става ми лошо като гледам какви фенове на Левски съществуват!
И не ги е срам даже да си споделят тъпизмите!
Относно мача .... това ни е първа контрола, играчите тренират двуразово ( не го забравяйте това ).
Бразилците не са лоши и въпреки това имаха 1 положение към края на мача ( освен гола им - удар от далече ). А ние имахмо повече възможности за гол от тях! Не казвам , че сме играли супер - естествено че не сме, но аз лично очаквах да играем дори още по-слабо.
Каргас ще се окаже добро попълнение като гледам! Мазурек игра много малко за да се дава някаква оценка, но и той е на 2 дена тренировки - така че няма какво да го коментираме. Костов определено го мъчи някаква контузия и за мен не трябва да играе докато не му мине напълно - нямам логично обяснение защо го пуснаха този мач. Да идва някакво дясно крило ( а защо не и ляво ) и един нападател, защото имаме нужда!
Последна промяна от PFK_Levski на 23 юни 2019 21:53, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
vvessel написа:Serafim написа:atanasovt049 написа:Изгонили сме били 15 човека, щото не ставали. Яблонски ли не ставаше, Кабрал ли, Цветкович ли, Божинов ли, Обертан ли КОЙ?! Сега имаме Кабата, Стаси и Илийката, дето си евали майката отвсякъде.
Малко така стана, но до някъде, само.
Абе и двамата чернички дето изгониха, бека и ЦЗ, и те ставаха според мен, но не знам защо така решиха да гонят цял отбор с резервите. Комисионни ??!
Според мен, защото Обертан малко размъти водата с голямата си заплата и други съответно решиха, че ще искат много. Ако им дадат дадат, ако не - все тая. Вина има и ръководството на Русев, естествено. По-точно си мисля така за Кабрал. Иначе Цветкович според мен щеше да си играе тука за 7-8 хиляди евра. Което пак не са никак малко пари, но смятам, че трябваше да остане за алтернатива на Живко.
С Мариани и Юруков халфовата линия по-скоро я няма, на този етап са за резерви, така че се потвърждава мнението - не един, а двама нови атакуващи халфа са нужни.
PFK_Levski написа:Да се смее ли човек , да плаче ли ?!?!?
...
...
Костов определено го мъчи някаква контузия и за мен не трябва да играе докато не му мине напълно - нямам логично обяснение защо го пуснаха този мач. Да идва някакво дясно крило ( а защо не и ляво ) и един нападател, защото имаме нужда!
Пускат Костов щото няма кой. След 2 дена пак има контрола.
А за Кабрал и компания тия дето сега се смеят после май ще плачат.
Да видим следващата контрола дали ще ти е толкова смешно

Kotooshu написа:k_oleto написа:
Не се цупя. Горе са написали, че има хора, които можеха да помогнат. Т.е не всичко ви беше пълнеж. Ама......Как и да е....
Просто ми стана странно Ж.Миланов (на 35г.) да е най-добрия на терена и да няма алтернатива. На тая възраст ако играе 100% от мачовете или ще изскочи травма или ще започне да връща въздух след 60-тата минута
Отговарям ти :
Живко е режимлия а и професионалист , при добра подготовка няма да има никакъв проблем с въздуха ... футболните качества няма да ги коментирам .
Гаучото щял да пукне за 12 километра а до скоро е бил титуляр , сам си направи изводите ... и изобщо в нашето аматьорско първенство това животно , тежки и разнообразни тренировки е мръсна дума , питай КосмонафтО !
За Аржентинеца - не знам. В смисъл, каквото е казал тренера - това е. Приказката ми тръгна от там, че имахте достатъчно футболисти. Не всички звезди, но пък и идват мачове от ЕКТ. В Европа се правят пари и там може да продадеш футболист - дори куц кон да е. В мачове срещу Витоша Бистрица няма как да стане. Та, като не си мисли, че се заяждам нещо - напротив, искам да продължите, защото е срамно да почваме по черешово време ЕКТ и да приключваме преди да са назрели Дините (ако ми разбираш сарказма) Ако стартират БГ отборите от 2-ри, 3-ти кръг ще има достатъчно време за всичко.
Ама......не е лесно да изгониш 15 човека и да направиш отбор за 15 дена. Това никъде го няма по Европата
vvessel написа:PFK_Levski написа:Да се смее ли човек , да плаче ли ?!?!?
...
...
Костов определено го мъчи някаква контузия и за мен не трябва да играе докато не му мине напълно - нямам логично обяснение защо го пуснаха този мач. Да идва някакво дясно крило ( а защо не и ляво ) и един нападател, защото имаме нужда!
Пускат Костов щото няма кой. След 2 дена пак има контрола.
А за Кабрал и компания тия дето сега се смеят после май ще плачат.
Да видим следващата контрола дали ще ти е толкова смешно
Няма нищо за смеене. Трагични сме. А почвам много сериозно да се притеснявам, че това при Костов си е сериозен хронифициран проблем. Ако е така нещата не седят никак добре.
- metodito
- Контакти:
terata написа:metodito написа:atanasovt049 написа:Потресанто е положението. Жиката на 35 години играе сам по десния фланг. Кабата и Юрука са сложили ботушите.
Тамън щях да пиша за Жиката - самочувствие, техника, скорост. И на 36.
Иначе... Каргас ми се понрави, Тиам, Жиката, разбира се, и Юруков чат-пат.
Пичове, стига бре, на 34 е все още Жиката. Както сте я подкарали до края на контролата ще прехвърли четиридесеттака.
На 34? Сори. Въпреки това, евала на човека. Не спря да търчи и то не на халос. Един съфорумник написа, че на единия фланг имаме само него.
Между другото и Жиката, и Михайлов се вижда, че възприемат завръщането си сериозно. Както и Божинката, според мен. Ма тоя човек или го гони некакъв нечовешки карък или разчита на таланта си и нищо не тренира, че да се контузва така. Аз почвам да си мисля, че е карък. Преди бях склонен да мисля, че се скатава, ама май не е така.
k_oleto написа:Kotooshu написа:k_oleto написа:
Отговарям ти :
За Аржентинеца - не знам. В смисъл, каквото е казал тренера - това е. Приказката ми тръгна от там, че имахте достатъчно футболисти. Не всички звезди, но пък и идват мачове от ЕКТ. В Европа се правят пари и там може да продадеш футболист - дори куц кон да е. В мачове срещу Витоша Бистрица няма как да стане. Та, като не си мисли, че се заяждам нещо - напротив, искам да продължите, защото е срамно да почваме по черешово време ЕКТ и да приключваме преди да са назрели Дините (ако ми разбираш сарказма) Ако стартират БГ отборите от 2-ри, 3-ти кръг ще има достатъчно време за всичко.
Ама......не е лесно да изгониш 15 човека и да направиш отбор за 15 дена. Това никъде го няма по Европата
Да , прав си ,че за 15 дни не се прави отбор ... и аз , както и много други не исках да се гонят някой футболисти ... минало заминало .
Явно в момента сме на принципа , нов бардак с нови .....

За евро турнирите , тук не е правилния форум , разбираш ме

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа: