SANSIRO7 написа:Тия че са бразилци, горе долу си пичеше, но Паулиньо не разбрах какъв е.
Бразилец с български паспорт.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
SANSIRO7 написа:Тия че са бразилци, горе долу си пичеше, но Паулиньо не разбрах какъв е.
atanasovt049 написа:Изгонили сме били 15 човека, щото не ставали. Яблонски ли не ставаше, Кабрал ли, Цветкович ли, Божинов ли, Обертан ли КОЙ?! Сега имаме Кабата, Стаси и Илийката, дето си евали майката отвсякъде.
tamkuan написа:На мен ми харесаха наще.Следете им мачовете на тия,за да си направите генерална оценка.
п.с.само казвам
Serafim написа:atanasovt049 написа:Изгонили сме били 15 човека, щото не ставали. Яблонски ли не ставаше, Кабрал ли, Цветкович ли, Божинов ли, Обертан ли КОЙ?! Сега имаме Кабата, Стаси и Илийката, дето си евали майката отвсякъде.
Малко така стана, но до някъде, само.
vvessel написа:Serafim написа:atanasovt049 написа:Изгонили сме били 15 човека, щото не ставали. Яблонски ли не ставаше, Кабрал ли, Цветкович ли, Божинов ли, Обертан ли КОЙ?! Сега имаме Кабата, Стаси и Илийката, дето си евали майката отвсякъде.
Абе и двамата чернички дето изгониха, бека и ЦЗ, и те ставаха според мен, но не знам защо така решиха да гонят цял отбор с резервите. Комисионни ??!
vvessel написа:Serafim написа:atanasovt049 написа:Изгонили сме били 15 човека, щото не ставали. Яблонски ли не ставаше, Кабрал ли, Цветкович ли, Божинов ли, Обертан ли КОЙ?! Сега имаме Кабата, Стаси и Илийката, дето си евали майката отвсякъде.
Абе и двамата чернички дето изгониха, бека и ЦЗ, и те ставаха според мен, но не знам защо така решиха да гонят цял отбор с резервите. Комисионни ??!
atanasovt049 написа:Изгонили сме били 15 човека, щото не ставали. Яблонски ли не ставаше, Кабрал ли, Цветкович ли, Божинов ли, Обертан ли КОЙ?! Сега имаме Кабата, Стаси и Илийката, дето си евали майката отвсякъде.
Kotooshu написа:k_oleto написа:Kotooshu написа:k_oleto написа:ralka_levskarka написа:k_oleto написа:обаче имате нужда от трансфери. (тактика не коментирам, защото е рано). Един Живко Миланов - сега погледнах е на 35г. Хубчев го държи в първи мач - контрола да играе до края (явно няма кой) Оставяме ЕКТ настрани, но ще дойдат мачовете и ще окапете в шампионата. Много къса скамейка. Ние предния сезон - едва ходихме в края, щото имахме по резерва и половина на мач, а при вас е доста по-зле.
А аз като обяснявах в една тема, че пейката ни е по-зле и от вашата, що викаше, че не е вярно?
Ми защото изгонихте 15 футболиста. Преди да дойде Хубчев имахте повече футболисти. Ей го и сега. Пускате някакво младо момче напред, а изгонихте Божинов. Той не е за национал, но по-ставаше.
Пиша за сегашното ви ниво - преди това си имахте прилично количество футболисти
Когато разбереш разликата между количество и качество , заповядай пак да си разтягаме локуми
спора ми беше с Ралка. От изгонените имахте поне 4-5 дето бяха прилично ниво за БГ
Хайде сега не се цупи , то спор нямаше .. Ралка те "закопа" , сори , но това е истината !
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 13 госта