„Левски“:
13. Николай Михайлов, 20. Живко Миланов, 19. Янис Каргас, 22. Нуно Рейш, 4. Иван Горанов, 23. Хали Тиам, 77. Илия Юруков,
8. Давиде Мариани, 99. Станислав Иванов, 79. Мартин Д. Петков, 7. Паулиньо.
Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00
noo написа:Именно защото са крила/външни халфове, трябва да участват активно в разиграването.WPWW написа:noo написа:Не сме играли само с дефанзивни халфове. Мариани, Паулиньо и Кабрал - бяха основно с офанзивни функции.WPWW написа:Няма отборна игра заради липсващото междинно звено. Само с дефанзивни халфове не става, то и това изритване напред може да има смисъл, но ако нападаш с 4-5 футболисти, а не един да се мъчи да измисли нещо.
Паулиньо и Кабрал са крила, само Мариани го мъчеха за халф плеймейкър, но беше далеч от истината. Мазурек изглежда добре, но е нужен още един атакуващ халф минимум. Почти няма отбор, срещу който "Левски" да не е загубил притежанието на топката, включително "Ботев" Враца и Етър.
Крилата са отделна работа от халфовете, особено Паулиньо и Кабрал са футболисти, които не могат да задържат и изнесат топката с разигравания. Могат само да дриблират и пробият на скорост, ако са във форма, което е много рядко... Въпросът е за футболисти като Жорди Гомез, че и Васил Панайотов, които печелят притежанието на топката. На Жорди силата му е в офанзивен план но бе забит от Роси с дефанзивни функции и изпълняваше лунатични наставления за пасове настрани и назад. Поредната глупост бе да го махнат и да мъчат с Мариани. Впрочем Мариани може да направи тандем с Мазурек, да видим какви са плановете на Хубчев.
Последна промяна от WPWW на 23 юни 2019 17:14, променено общо 1 път.
Като за първа контрола трябваше с по-слаб отбор да играем.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
Нямаме вече халфове, които освен да осуетят атака и да тръгнат напред. Мариани пък наистина в дефанзивен план си е щета. Надеждите са ми в Юруков. Към края на първенството си пролича много добро самочувствие. Все още прави грешки, но без тях не може. Дано се развие успешно момчето.
Мачът няма да го дават по "Левски" ТВ, така ли?
Интересно ще ми е да видя, дали Хубчев ще използва Стаси на две позиции, както Тодоров. Не бях гледал вътрешна ротация по време на мач на "Левски" отдавна. Определено сякаш зад нападателя, Иванов се чувства по-освободен.
Мачът няма да го дават по "Левски" ТВ, така ли?
Интересно ще ми е да видя, дали Хубчев ще използва Стаси на две позиции, както Тодоров. Не бях гледал вътрешна ротация по време на мач на "Левски" отдавна. Определено сякаш зад нападателя, Иванов се чувства по-освободен.
Любопитен мач ще бъде. Очаквам да видя идеите на Хубчев, както и новите попълнения. Противникът е интересен. Бразилските отбори имат свои стил на игра който е свързан с доста техничност. За това ще е интересно нашите в центъра как ще им противодействат. Един от големите проблеми на Левски е, че опорните халфове рядко успяват да отнемат чисто топки и да ги хвърлят напред. От това играта ни доста куца. Интересно ми е и какво ще видим напред. За защитата не може нещата да са особено показателни. В такива мачове се играе доста по-лежерно без тежки влизания в единоборствата и борба за всяка педя терен. Все пак е добре да тръгнем с победа. Това вдига самочувствието.
atanasovt049 написа:south_division написа:atanasovt049 написа:Чета, че тия са на много високо ниво. Самият факт, че Ред Бул са им собственици говори много за амбициите им.
Очаквам мача с интерес, дори не е лошо да се огледат нашите за някой играч от тези, ако можем да си го позволим естествено. Claudinho имат един 39номер е много палав.
Абсурд, тия са от 5 милиона нагоре в Ойро. Ако наистина са толкова напред в класирането.
Да, водачи са. С три точки пред втория. Хайде посочи ми един с цена над 5 млн. Евро:
https://www.transfermarkt.com/clube-atl ... on_id/2018
От Наско знам, че от бразилската Серие Б могат да се купят читави играчи на сносни цени. Футболисти с посочената от теб цена обикновено се подвизават в първия ешелон. Въпросният Клаудиньо е оценен на 300 хил. Евро. Колкото Жиката. Ще ги видим след час. Първите ни мачове, независимо дали са контроли или редовни, обикновено са много тегави.
Компанията Ред Бул си купи нов футболен отбор. Това е втородивизионният бразилски Брагантино, който ще трябва да изпълни дългогодишното желание на Ред Бул да има отбор в елита на бразилския футбол.
"Вярваме, че заедно можем да стигнем до по-високо ниво чрез инвестиции и нашия технически капацитет", заяви изпълнителният директор на РБ Бразилия Тиаго Скуро.
Преди това вицепрезидентът на Брагантино Луис Артур Аби Чедид потвърди сделката. "Най-доброто партньорство в Бразилия бе родено днес! РБ Брагантино!", написа той във Facebook. Според Скуро договорът още не е подписан и предстои последните детайли по него да бъдат уточнени.
В бъдеще отборът ще се качва РБ Брагантино и под това име ще се опита през следващия сезон да си спечели промоция. Очаква се производителят на енергийни напитки да инвестира около 10 милиона евро. Те ще отидат за нови играчи, обновяване на стадиона и нов тренировъчен център.
Ред Бул има амбиции в Бразилия от много години. През 2007-а компанията основа Ред Бул Бразилия, но този клуб така и не успя да се изкачи по-високо от четвърта дивизия. "Важно е за РБ в следващите години да се погрижим затова да развием повече играчи на места като Ню Йорк и Бразилия, които биха ни подсилили", заяви пък спортният директор на РБ Лайпциг Ралф Рангник. Лайпциг е най-големият отбор в портфолиото на компанията, която има клубове още в Залцбург и Ню Йорк.
не е зле
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Единия страничния ми е набор :D
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
mikata написа:Като за първа контрола трябваше с по-слаб отбор да играем.
Aха, да. Лани пък оревахте света, че играехме със слаби и треперихте, че тирето и каузата играят със силни. Сега и със силни не е добре. Мале-мале.... левскари!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Явно няма пари за нови екипи 
България има природни богатства,