Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00
Няма отборна игра заради липсващото междинно звено. Само с дефанзивни халфове не става, то и това изритване напред може да има смисъл, но ако нападаш с 4-5 футболисти, а не един да се мъчи да измисли нещо.
Може Хубчев да пробва с Тиам дефанзивен и двамата Мариани и Мазурек да играят при положение,че само Лудогорец и тирето не играят затворено срещу нас.
За мен досега най-слабото звено бе халфовата линия.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
atanasovt049
NOMER14 написа:Zhu_dai_through написа:;)
https://en.wikipedia.org/wiki/Clube_Atl ... Bragantino
In April 2019, they merged with Red Bull Brasil; for the year's Série B, Red Bull took over the club's football categories, and the club will be renamed to Red Bull Bragantino in 2020.
1-ви с в Серия Б на Бразилия
Това е отборът.
Дали са грешна емблема и име на отбор на първия пост.
Сега да си мисля, че става нещо от тях или са плажни футболисти?
Не сме играли само с дефанзивни халфове. Мариани, Паулиньо и Кабрал - бяха основно с офанзивни функции.WPWW написа:Няма отборна игра заради липсващото междинно звено. Само с дефанзивни халфове не става, то и това изритване напред може да има смисъл, но ако нападаш с 4-5 футболисти, а не един да се мъчи да измисли нещо.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Може Хубчев да пробва с Тиам дефанзивен и двамата Мариани и Мазурек да играят при положение,че само Лудогорец и тирето не играят затворено срещу нас.
Никой вече не играе, mikata, затворено срещу нас - "Левски"- "Ботев" Вр - 1-3, "Левски" - Берое - 1-2.
И аз съм съгласен с теб за халфовата линия. Често противниковите футболисти минаваха като на парад през нея, докато в същото време, дефанзивните ни халфове се ограничават до центъра. След това дърпат ръчната
metodito написа:mikata написа:Може Хубчев да пробва с Тиам дефанзивен и двамата Мариани и Мазурек да играят при положение,че само Лудогорец и тирето не играят затворено срещу нас.
Никой вече не играе, mikata, затворено срещу нас - "Левски"- "Ботев" Вр - 1-3, "Левски" - Берое - 1-2.
И аз съм съгласен с теб за халфовата линия. Често противниковите футболисти минаваха като на парад през нея, докато в същото време, дефанзивните ни халфове се ограничават до центъра. След това дърпат ръчната
Мача с Ботев Враца беше тото,и те играха на контри,само Берое ни смачка на Герена!
България има природни богатства,
noo написа:Не сме играли само с дефанзивни халфове. Мариани, Паулиньо и Кабрал - бяха основно с офанзивни функции.WPWW написа:Няма отборна игра заради липсващото междинно звено. Само с дефанзивни халфове не става, то и това изритване напред може да има смисъл, но ако нападаш с 4-5 футболисти, а не един да се мъчи да измисли нещо.
Паулиньо и Кабрал са крила, само Мариани го мъчеха за халф плеймейкър, но беше далеч от истината. Мазурек изглежда добре, но е нужен още един атакуващ халф минимум. Почти няма отбор, срещу който "Левски" да не е загубил притежанието на топката, включително "Ботев" Враца и Етър.
В тази контрола освен раздрусване на ташаците в игрова обстановка друго няма за цел, така че, кой ще играе дефанзивен и кой ще е вратар няма никакво значение... то в нея и Хубчев може да поиграе като стопер.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:metodito написа:mikata написа:Може Хубчев да пробва с Тиам дефанзивен и двамата Мариани и Мазурек да играят при положение,че само Лудогорец и тирето не играят затворено срещу нас.
Мача с Ботев Враца беше тото,и те играха на контри,само Берое ни смачка на Герена!
Важен е крайния резултат. Много отбори играят далеч по-освободено срещу "Левски" в сравнение с минали години...