Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот specter » 23 юни 2019 12:43

Съперникът на Левски в първия квалификационен кръг на Лига Европа Ружомберок разби Пивовар с 8:0 в контролна среща. Мачът бе по повод 100-годишния юбилей на футбола в града на Пивовар.

Ебати, може ли да приемеш участие в мач за 100-годишен юбилей и да размажеш отбора с 8:0. :lol: Тия са комплексари, ще ги отстраним с общ резултат 12:0.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 23 юни 2019 13:10

Kotooshu написа:
Честито на всички тъпаци,които не успяха да си вземат парите 8-)

Тъпаци :)
Винаги верни оранжеви захарни петлета - :mrgreen:

То досега никой не си е взел парите. Единственият, който ще си ги вземе на 100% обжалва :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2019 13:42

specter написа:
Съперникът на Левски в първия квалификационен кръг на Лига Европа Ружомберок разби Пивовар с 8:0 в контролна среща. Мачът бе по повод 100-годишния юбилей на футбола в града на Пивовар.

Ебати, може ли да приемеш участие в мач за 100-годишен юбилей и да размажеш отбора с 8:0. :lol: Тия са комплексари, ще ги отстраним с общ резултат 12:0.

Представи си как са излезли отбор с името Пивовар в деня на празника си.
Изображение

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 23 юни 2019 21:48

„Грешна е информацията, че Ивайло Петков е при нас”, завърши Петър Хубчев

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... kti-547762

Това нещо не го разбрах? Нали уж ни е Спортен Директор?

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 23 юни 2019 21:56

Нашите се потили яко във фитнеса :mrgreen: :mrgreen: Като гледам как се помпят, не се учудвам що приличат на гладни сомалийци...

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 23 юни 2019 22:40

nikiobicata написа:„Грешна е информацията, че Ивайло Петков е при нас”, завърши Петър Хубчев

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... kti-547762

Това нещо не го разбрах? Нали уж ни е Спортен Директор?

Днес в медийте писаха, че Петков, ще е в лагера и че ще гледа мача. Затова Хубчев, каза, че не е при нас!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 24 юни 2019 03:01

Kotooshu написа:От първата контрола се режат вени , АКО бием първите 3 кръга, Шампиони , след 2 издънки - всички вън .
в двата полюса - малко са хората тук като майкъл бубле

Kotooshu, благодаря ти за оценката! Смятам, че като цяло левскарската общност в последно време помъдрява. Явно си разтърка "синините" по дупето, изтупа прахта и каза, че повече няма да прави така! Крайно време беше да осъзнаем накъде върви футбола и какво е нашето място в него. Спомените от черно-белите ленти или пък от цветните, но със 2 номера по-широки гащета и тениски, няма да се върнат. Междудругото, неосъзнаването на този факт от едни ги превърна в ония. И ние бяхме тръгнали натам, но орловата закрила на Духа на Апостола сякаш променя вятъра в платната и прогонва шизофреничния махмурлук.
А той беше страшен! Кратки цитати от пожълтелите вестници:
"Трябва треньор от чужбина. Да привнесе манталитет"......"Махнете го тоя дето една дума на български не научи. Не познава българската народопсихология"....."Абе, требе си тренер левскарче, закърмен"....."Докога легенди ще се учат на гърба на Левски"....."Разковничето е български играчи с горещи сърца. Знаят какво е да набиеш чорбата по главата"....."От нашите нищо не става, чалгари"......"Африканския континент бъка от черни перли, youtube ще ни каже всичко за играта"(б.а впоследствие ни разказа играта) :lol: ........"Тези маймуни не носят харизмата на Левски. Те не знаят какво е да играеш във вечно дерби"....."Ще търсим от балканските страни, манталитета е близък(б.а сиреч, по-лесно ще разбират сръбските думи на песните в Ст. Град) ......."Жалки наемници! Изяждат хляба на юношите ни"......"Пет юноши в първия отбор"......"На тия манекенчета, птичето им е кацнало на рамото, а те татуировки, леки жени и гелове за коса. Бездушници! Вън!"......."Май да се ориентираме към млади холандци, там талантите никнат като гъби след дъжд"(б.а лошото е, че и те ще открият магията Студентски ГРААД)......"Да заздравим защитата. Ако трябва 5 год. ще ходим на четири крака, докато не се научим как се играе за 0:0"....."Какви са тези сухи мрежи? Философията на Левски е атакуващ футбол. Всичко напред пък квото стане."....."Каква е тази смешна защита? Тея тролеи отзад за какво ги държат?! Двама човека да не могат зоново да опазят 5-има на контра. Срамота!"
Мога и още, но няма нужда!!! НЕЛЕПО Е, НАЛИ?! (когато го прочетете едно след друго)
Ето тук бяхма съучастници на бледите ни ръководства! Защото те се влияеха от фенските настроения и гледаха да им "уйдисат". Трябва да си признаем всички вината, включителна и аз, защото и аз имам своя дан от емоция и глупост. Никой не е съвършен! Достойното е да си кажем кривините и да продължим заедно, хванати за ръце. Да видим тогава дали ще успеят да ни сварят?! Защото те ни сваряваха. Бавно!
А ние за малко да станем като един омар, който си мисли в каква хубава топла водичка са го сложили, докато не се озове с приятен "оранжев" цвят в нечие блюдо на провинциално първеню в скъпарски ресторант.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 юни 2019 07:25

Хубав текст, но за жалост сме си все още в тенджерата... Но най-важният въпрос е кои са Те и защо го правят?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2019 09:18

[offtopic]
Michael_Buble написа: Трябва да си признаем всички вината, включителна и аз, защото и аз имам своя дан от емоция и глупост. Никой не е съвършен! Достойното е да си кажем кривините и да продължим заедно, хванати за ръце. Да видим тогава дали ще успеят да ни сварят?! Защото те ни сваряваха. Бавно!
А ние за малко да станем като един омар, който си мисли в каква хубава топла водичка са го сложили, докато не се озове с приятен "оранжев" цвят в нечие блюдо на провинциално първеню в скъпарски ресторант.

Те си те готвят и сега. Щом не го осъзнаваш, къде ще продължаваш. Не ги мисли тея работи. Нищо не може да направиш. Това, което стана във втората половина на първенството беше скандално. Свърши.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2019 09:19

[offtopic]
drvasko98 написа:Хубав текст, но за жалост сме си все още в тенджерата... Но най-важният въпрос е кои са Те и защо го правят?

Същите, които са и начело на държавата. Не говоря за имена. Просто некадърници с пари.[/offtopic]
Защо се заключи темата с РБ?
Полезна проверка. На мен ли ми се стори или Михайлов в пореден мач посяга към топката и си спира ръката? По отношение на играта му, която изглежда статична, това, което аз съм научил като дете е, че футболния и хандбалния вратар са различни. Изкефи ме как закова топката в ръцете си след един далечен шут, който беше бая силен. За това, което предстои, може донякъде да се съди чак на последния мач в подготовката. А и това бяха бразилци. Бразилците знаят нещо за футбола, което европейците никога няма да разберат. От това, което каза коментаторът стана ясно, че не са случайни. Бивши играчи на Ботафого, Сантос, Интернасионал, Сао Паоло. Иначе, това, което не ми хареса при нас... може би е резултат от тегавите тренировки и умора. Ке видим.

Върни се в “Левски”