Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот Real » 22 юни 2019 16:12

kingofpop написа:Само би ли ми обяснил какво общо има това, което съм написал, с това дали са в дерпесия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Както и да отпаднат нормално да са разочаровани. Но само ти си знаеш какво общо има едното с другото. Това, че са депресирани по никакъв начин не оспорва факта, че това 4-0 си беше вързия, а онова 4-0 от Байерн си беше погром.

Меси не го ли е обяснил достатъчно ясно?
"much, much better than us..."
Ама щом ти казваш, че е "вързия", кой е тоя Лионел, който би те оспорил? :mrgreen:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 юни 2019 16:47

Real написа:
kingofpop написа:Само би ли ми обяснил какво общо има това, което съм написал, с това дали са в дерпесия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Както и да отпаднат нормално да са разочаровани. Но само ти си знаеш какво общо има едното с другото. Това, че са депресирани по никакъв начин не оспорва факта, че това 4-0 си беше вързия, а онова 4-0 от Байерн си беше погром.

Меси не го ли е обяснил достатъчно ясно?
"much, much better than us..."
Ама щом ти казваш, че е "вързия", кой е тоя Лионел, който би те оспорил? :mrgreen:

Меси винаги така казва като паднем от някого. Ако ще и от Гранада да паднем казва, че сме били по-слаби. Той си е такъв. Не знам това как опровергава моите твърдения, ама айде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 22 юни 2019 16:59

Оправдания. Да отпаднеш, след като си имал три чисти гола преднина е абсолютен срам и позор! и всякакво оправдание, за да се намали унижението е меко казано нелепо. Да не говорим, че това е второ поредно такова срамно отпадане. Влязохте в клуба на евроидиотите. Това е истината!

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 22 юни 2019 17:12

kingofpop написа:
plmar написа:
kingofpop написа:
Real написа:Па кой им е крив, че изръсиха 120м. за мързеливото маймунче, ми не картотекираха Попа? :lol:

Ай стига сме обсъждали този отбор с периферна (в последните 4 години) функция в ШЛ. Нали живеем в настоящето?

не знам как не ти е неудобно да изонизираш при положение, че вие 15 години боричкахте със зъби и нокти за заветното 4 място във ВЛ. Едва ли има по-голям срам да отпаднеш в група с Лудогорец и Базел така че...кротни се малко... :mrgreen: :mrgreen:

Няма по- голям срам от това да водиш с 3:0, и да те пребият с 4:0! С това вече сте в историята! Легенди!

я пак ?? значи да отпаднеш от Базел и Лудогорец е по-малко срамно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и чак да те пребият...май забравяш, че имахте 2 положения в целия мач. Вкарахте ги и Алба ви подари 2 гола. Разбирам да сте били силни или да сте играли като Байерн на Хайнкес, ама.....нека си го кажем реално :mrgreen:

Повтарям, след 3:0, да те пребият с 4:0 тва само вие го можете! Легенди! ЕвроИдиоти!
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 22 юни 2019 18:43

Лесно е да се подиграваш на кавали, които плямпат глупости през повечето време :lol:
Малко странно е да се подиграваш на тази Барса, която се издъни много яко, но все пак фактите са си факти, а те ринат купи "както никога".
Генерализациите за "най-специални" фенове са трудни, защото форума е замрял, но гении дебнат от всякъде!
Аз лично не мога да си намеря място, че Ливърпул имат 2 ШЛ през този век спечелени с игра, която техните фенове уж презират и винаги са изтъквали като оправдание за успехите на другите. Все пак, те са клуб с претенциите, че винаги играе атакуващо, зрелищно и производните глупости.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 22 юни 2019 18:53

Sardukar написа:Лесно е да се подиграваш на кавали, които плямпат глупости през повечето време :lol:
Малко странно е да се подиграваш на тази Барса, която се издъни много яко, но все пак фактите са си факти, а те ринат купи "както никога".
Генерализациите за "най-специални" фенове са трудни, защото форума е замрял, но гении дебнат от всякъде!
Аз лично не мога да си намеря място, че Ливърпул имат 2 ШЛ през този век спечелени с игра, която техните фенове уж презират и винаги са изтъквали като оправдание за успехите на другите. Все пак, те са клуб с претенциите, че винаги играе атакуващо, зрелищно и производните глупости.

За финалите предполагам пишеш,щото за мачовете до тях няма как да имаш претенции.Та в тези два спечелени финала имаме отбелязани 5 гола.Ебасимо защитната игра,колко ли щяхме да вкараме,ако бяхме играли атакуващо :roll:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 22 юни 2019 19:32

slash1912 написа:
Sardukar написа:Лесно е да се подиграваш на кавали, които плямпат глупости през повечето време :lol:

За финалите предполагам пишеш,щото за мачовете до тях няма как да имаш претенции.Та в тези два спечелени финала имаме отбелязани 5 гола.Ебасимо защитната игра,колко ли щяхме да вкараме,ако бяхме играли атакуващо :roll:

Имам претенции за реванша в Торино и гола фантом :mrgreen:
Иначе, това, което имам предвид е, че всеки, който печели е по-добре да се радва за себе си, а не да злослови срещу другите ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 22 юни 2019 19:37

Sardukar написа:
slash1912 написа:

Имам претенции за реванша в Торино и гола фантом :mrgreen:
Иначе, това, което имам предвид е, че всеки, който печели е по-добре да се радва за себе си, а не да злослови срещу другите ;)

От реванша в Торино не си спомням почти нищо :mrgreen: Сигурно не е имало какво. :lol: Гол на Гарсия нямаше.Имаше дузпа с червен картон на Чех.Оттам нататък как би могъл да се развие мача при такова отсъждане-нямам никаква представа.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 22 юни 2019 19:53

Още ли го дъвчете тоя мач, да опукаха ни много гадно и ще боли още дълго време, ама лято е излезте малко от тоя нет и идете я на басейн, я на планина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 юни 2019 19:57

Съгласен съм с последното, но няма как да сравняваш финалите 2005-та и 2019-та. Играчи, треньор, тактика, изобщо всичко около двата мача е коренно различно. През 2005-та имахме подчертано по-класен отбор срещу себе си, който е пълен със звезди и ни превъзхожда на всеки пост. Какво правиш срещу такъв съперник, скачаш му ва банк и се самоубиваш? 2019-та пък бяхме срещу дебютант, на който му трепереха крачетата и тази дузпа от съблекалнята ги разтрепера още повече. Сега, друг въпрос е, че може би трябваше да потърсим втори гол до почивката, но какъвто и да беше плана за мача, особено след това щастливо начало, се получи и не мога да съдя никого. Убеден съм, че ако не ни бяха свирили тази дузпа, мачът щеше да е много по-хубав за гледане от гледна точка на неутралната аудитория и може би щяхме да видим повече голове, но лично мен като фен на Ливърпул това изобщо не ме вълнува. Важното е, че купата е наша, а дали ще бием с 5-0 с атрактивен, атакуващ футбол или 2-0 с прагматичен, защитен стил на игра, са просто подробности.

В интерес на истината и в двата финала, които спечелихме, имаме доста по-добра статистика в офанзивен план от вас в мача ви с Байерн, така че не знам какви претенции имаш относно нашата игра. 9 удара, 3 от които точни, срещу 35 (7) за Байерн и 20 на 1 корнера, въпреки, че точно от този пуст корнер Дрогба ви измъкна в края. А можеше и да се превърне от герой в абсолютен грешник, ако Робен беше вкарал дузпата в продълженията... :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”