Левски: Всекидневно мрънкане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще се оправим

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всекидневно мрънкане

Мнениеот mikata » 21 юни 2019 18:55

ЕМИЛ написа:
mikata написа:Нали не сте очаквали,че г-н Божков ще извади чувалите с парите!

Е тогава за кво е тук ?

За да изкараш пари първо трябва да вложиш

Г-н Божков е помолен да ни се води за собственик 2-3 год. за това той ще вземе едни поръчки и след това идва следващият :!:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 21 юни 2019 19:04

Съгласен съм с горното мнение, поредният назначен начело на Левски да ни държи в будна кома, а нямам обяснение защо.. би имало логика единствено, ако сме отбора на Бойко, той кара разни хора да инвестират и печелим титла след титла или купа след купа. Той откакто е начело на държавата нямаме нищо :lol:
А как някои си представят нещата, Павел Колев отива при Божков и онзи му казва "Павка, парите за трансфери 1-1.5 млн евро отиват директно за погасяване на задълженията" и така след 15-на години може да направи трансфер, който не е свободен агент и отбора да търси нещо друго от живуркане в Първа лига пхахахаха :lol: :lol: :lol:
За реконструкция на Герена, козирка на сектор А, нови терени за ДЮШ изобщо няма и да мислим явно, имаме задължения да погасяваме :lol: Всеки дава според кисийката си като Дон Крушоне :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юни 2019 19:12

Методито,
Не е възпитано да си измисляш и лепваш прякори.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 19:40

alexdb написа:

С тези нещата са фифти - фифти. Очаквания, че можем да ги отстраним и то с лекота са силно пресилени. Гледах им няколко мача специално по повода. Гърбав отбор от типа който ни създават най-много ядове - затворен, твърд дори на моменти груб, добре сложени играчи, висока тактическа дисциплина в защита, напред разчитат най-вече на контри с центриране. Особено неприятни при статични положения и ъглови удари. Трудно пускат голове. Хубавото е, че и трудно вкарват :lol:
Левски в техническо отношение стои много по-добре. Но нашите слабости си ги знаем - бавни сме напред и трудно правим изненади, трудно вкарваме, правим понякога елементарни грешки от които страдаме. Аз се надявам на Хубчев който да направи балансирана тактика без да се изхвърляме прекалено напред и разбира се на късмет да вкараме.

Да тегав отбор изглеждат, които обичат да мачкат топката. Леко БАТЕ изглеждат - големи и уеко дървари. За мен тактиката е да ги убием със скоростни атаки, понеже точно, че изглеждат едни тромави. Тук възниква въпроса обаче откъде ще дойде скоростта. В средата нямаме хора тип Мечката/Гомес/Роман/Бурбаия, които с едно докосване даа разпределят топката. Единственият, който загатва за подобно нещо е Юрука. Райнов определено не е такъв тип играч. Мариани също често мачка топката преди да я подаде. Не знам, за мен няма линия, която да ми вдъхва спокойствие. Особено, когато го няма Костов. Надявам се на Пау. И на Стаси, но честно казано, не много. Ще видим.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 19:42

[offtopic]
NOMER14 написа:Методито,
Не е възпитано да си измисляш и лепваш прякори.

Е, аз не съм твърдял, че съм възпитан човек. А и не съм. Не само онлайн.[/offtopic]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 21 юни 2019 20:13

metodito написа:
alexdb написа:

С тези нещата са фифти - фифти. Очаквания, че можем да ги отстраним и то с лекота са силно пресилени. Гледах им няколко мача специално по повода. Гърбав отбор от типа който ни създават най-много ядове - затворен, твърд дори на моменти груб, добре сложени играчи, висока тактическа дисциплина в защита, напред разчитат най-вече на контри с центриране. Особено неприятни при статични положения и ъглови удари. Трудно пускат голове. Хубавото е, че и трудно вкарват :lol:
Левски в техническо отношение стои много по-добре. Но нашите слабости си ги знаем - бавни сме напред и трудно правим изненади, трудно вкарваме, правим понякога елементарни грешки от които страдаме. Аз се надявам на Хубчев който да направи балансирана тактика без да се изхвърляме прекалено напред и разбира се на късмет да вкараме.

Да тегав отбор изглеждат, които обичат да мачкат топката. Леко БАТЕ изглеждат - големи и уеко дървари. За мен тактиката е да ги убием със скоростни атаки, понеже точно, че изглеждат едни тромави. Тук възниква въпроса обаче откъде ще дойде скоростта. В средата нямаме хора тип Мечката/Гомес/Роман/Бурбаия, които с едно докосване даа разпределят топката. Единственият, който загатва за подобно нещо е Юрука. Райнов определено не е такъв тип играч. Мариани също често мачка топката преди да я подаде. Не знам, за мен няма линия, която да ми вдъхва спокойствие. Особено, когато го няма Костов. Надявам се на Пау. И на Стаси, но честно казано, не много. Ще видим.

За мен Ружомберок са лек фаворит за двубоя. Като им гледам какви резултати имат от опитите си в Европа, доста по-добре от Левски за последните 10 години. Моментно състояние на тях не знам, но като гледам Хубси каква чиастка направи заедно с Колев, не дойде никой, само един халф и един спорен защитник до сега - Ружо.. са фаворити от всякъде. А сега като прочетох че Костов е наказан за мачовете .. хептен отича работата.
И последно едно мнение за Райнов - Такова дърво няма , все едно вместо бутони е обул ботуши тоя човек, така тича и обработва топката. Не знам как са го селектирали за Левски и и той ли е без пари, ама трансфера му е голяма греда.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 20:21

galin56 написа:За мен Ружомберок са лек фаворит за двубоя. Като им гледам какви резултати имат от опитите си в Европа, доста по-добре от Левски за последните 10 години. Моментно състояние на тях не знам, но като гледам Хубси каква чиастка направи заедно с Колев, не дойде никой, само един халф и един спорен защитник до сега - Ружо.. са фаворити от всякъде. А сега като прочетох че Костов е наказан за мачовете .. хептен отича работата.
И последно едно мнение за Райнов - Такова дърво няма , все едно вместо бутони е обул ботуши тоя човек, така тича и обработва топката. Не знам как са го селектирали за Левски и и той ли е без пари, ама трансфера му е голяма греда.

Дано Хубчев измисли нещо, но той няма какво да направи. Same old, same old... И да отпадне "Левски", поне не са от някакви анонимници. Принципно не познавам. Миналата година, тея Вадуц не ги бройках за живи, така че дано и сега така не познавам,

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юни 2019 20:55

Изображение

Направих гифчето от това видео:
https://www.youtube.com/watch?v=h0f0hl08lfg
3:03-3:09 :oops: :lol:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 юни 2019 21:04

Nuke написа:Изображение

Ще си позволя да измрънкам (най-накрая и аз да се отчета в тая тема :mrgreen:). Абсолютно нищо съществено не постигна с тези две рулетки... Въртя се като пумпал и накрая просто я върна назад. :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юни 2019 21:05

specter написа:
Nuke написа:Изображение

Ще си позволя да измрънкам (най-накрая и аз да се отчета в тая тема :mrgreen:). Абсолютно нищо съществено не постигна с тези две рулетки... Въртя се като пумпал и накрая просто я върна назад. :lol:

Е, поне задържа и не изгуби топката :mrgreen:

Върни се в “Левски”