Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 16:44

Трябваше да оставят и някой от опитните от миналия отбор. Давид или Нашименто. Това как гръкът и аржентинеца ще играят за 5000 евро са приказки за наивници, на които не вярват и тея дето ги пишат. Това, което отчитам като положително в летния трансферен прозорец е, че
- не продадоха Горанов на Ференцварош;
- не продадоха Костов;
- не продадоха Мариани;
- Михайлов остава.
- Кабов и Найденов ще бъдат използвани. Това са ПЕТ неща, които ми харесват в летния трансферен прозорец. За привлечените... не бих коментирал.

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 21 юни 2019 16:49

metodito написа:Трябваше да оставят и някой от опитните от миналия отбор. Давид или Нашименто. Това как гръкът и аржентинеца ще играят за 5000 евро са приказки за наивници, на които не вярват и тея дето ги пишат. Това, което отчитам като положително в летния трансферен прозорец е, че
- не продадоха Костов;
- не продадоха Мариани;
- Михайлов остава.
- Кабов и Найденов ще бъдат използвани. Това са ПЕТ неща, които ми харесват в летния трансферен прозорец. За привлечените... не бих коментирал.

Всичко, което казваш е вярно с едно но... трансферният прозорец не е затворил, а Хубчев каза че не е проблем да се раздели с още футболисти ако не им се играе за Левски. ;) Току виж Костов заминал за Турция например или Мариани за някъде след като вече имаме аржентински плеймейкър...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 юни 2019 16:52

metodito написа:Трябваше да оставят и някой от опитните от миналия отбор. Давид или Нашименто. Това как гръкът и аржентинеца ще играят за 5000 евро са приказки за наивници, на които не вярват и тея дето ги пишат. Това, което отчитам като положително в летния трансферен прозорец е, че
- не продадоха Костов;
- не продадоха Мариани;
- Михайлов остава.

Е Холмар си е тук. Михайлов, Жиката, Костов, Тиам. Като цяло само Яблонски е загуба. Другите хич и няма да ги усетим като липса.
110 години любов!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 юни 2019 16:53

mikata написа:
Подписалият с Левски гръцки защитник Янис Каргас е бил предложен преди това на Арда, разбра БЛИЦ от достоверни източници.

Треньорът Стамен Белчев, който вкара кърджалийския тим в елита, е изгледал няколко мача на бранителя на видео. След внимателно наблюдение бившият наставник на ЦСКА отсякъл, че Каргас няма нужния потенциал, за да носи екипа на Арда. Поради тази причина не са водени преговори за привличането на Янис.

Впоследствие гръцкият футболист попаднал в полезрението на „сините”, чийто треньор Петър Хубчев го одобрил. На 17 юни Каргас подписа тригодишен договор с Левски и беше представен официално в сайта на клуба.

Янис е роден на 9 декември 1994 година и за последно е играл в гръцкия Пас Янина.

:lol: Това звучи толкова нелепо... "разбра БЛИЦ от достоверни източници". :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 16:54

[offtopic]
Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....

Чудесно мнение, другарю! Подкрепям. А защо половината? Целите! Пич, разбери, че това не е форона на морона. Регваш се там, приятелю и се радваш на зомбайовска хармония. Това тук все още е форума на "Гонг".Този форум се е отличавал със свободата на изразяване и различното мнение. За всички други - Северна Корея и путинска Русия![/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 16:55

Maksim777 написа:
- не продадоха Костов;
- не продадоха Мариани;
- Михайлов остава.

Всичко, което казваш е вярно с едно но... трансферният прозорец не е затворил, а Хубчев каза че не е проблем да се раздели с още футболисти ако не им се играе за Левски. ;) Току виж Костов заминал за Турция например или Мариани за някъде след като вече имаме аржентински плеймейкър...

Да де, малко предварително се изказах.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2019 16:59

groti написа:
- не продадоха Костов;
- не продадоха Мариани;
- Михайлов остава.

Е Холмар си е тук. Михайлов, Жиката, Костов, Тиам. Като цяло само Яблонски е загуба. Другите хич и няма да ги усетим като липса.

Холмар счупен няма как да го продадем,а и договор има. Жиката е на 37. За Милош съм на кантар, но определено не съм на кантар за Давид и за Йерсон. Но, то не зная как ще играе Хубси. Ако не играе с крила, то тогава Йерсон не го виждам... А и ако Йерсон е получавал 25 000 ойро, да речем, то... не, мерси.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юни 2019 17:05

metodito написа:[offtopic]
Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....

Чудесно мнение, другарю! Подкрепям. А защо половината? Целите! Пич, разбери, че това не е форона на морона. Регваш се там, приятелю и се радваш на зомбайовска хармония. Това тук все още е форума на "Гонг".Този форум се е отличавал със свободата на изразяване и различното мнение. За всички други - Северна Корея и путинска Русия![/offtopic]

[offtopic]Никой не иска да сме Северна Корея. Веднага се втурваш като кон с капаци. Малко по трезво трябва да се гледа. Не да се изпада в крайности.[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юни 2019 17:11

[offtopic]Тука вече и директиви какво да пишеме се раздават.[/offtopic]
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 юни 2019 17:15

Мариани трудно ще го продадат, трудно ще намерят балък да го купи.

Върни се в “Левски”