gonzo72 написа:До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?
Ти във всяка тема от различен профил ли ще пишеш?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gonzo72 написа:До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?
specter написа:gonzo72 написа:До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?
Тоя коментар е повече от достоен за темата за мрънкането. На мен най ми е интересно по какъв критерий се оценява една селекция предварително дали е трагедия, или не?Аз например бих изчакал да ги видя всички нови как играят поне до зимата, за да дам някакви оценки. Някак си още преди да са направили и две тренировки, за мачове не говорим изобщо, да се дава оценка...
specter написа:gonzo72 написа:До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?
Тоя коментар е повече от достоен за темата за мрънкането. На мен най ми е интересно по какъв критерий се оценява една селекция предварително дали е трагедия, или не?Аз например бих изчакал да ги видя всички нови как играят поне до зимата, за да дам някакви оценки. Някак си още преди да са направили и две тренировки, за мачове не говорим изобщо, да се дава оценка...
groti написа:Мариани става за резерва, стига заплатата му да не е някаква безумна. Ако е твърде голяма да си го връщат на борсата в Швейцария или откъдето го домъкнаха.
damyanov1963 написа:specter написа:gonzo72 написа:До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?
[offtopic]Ами то всяка година ги чакаме да видим какво представляват, за да разберем, че още един сезон е провален. И как да сме оптимисти с тия ежегодни свободни агенти?[/offtopic]
bilyaletdinov написа:Аржентинчето е добро попълнение. Според мен ще се впише бързо. На нас ни трябва плеймейкър, който да прави разликата. Мисля, че ще сформират добър тандем с Мариани и ще могат да играят заедно на терена.
atanasovt049 написа:groti написа:Мариани става за резерва, стига заплатата му да не е някаква безумна. Ако е твърде голяма да си го връщат на борсата в Швейцария или откъдето го домъкнаха.
От групите на ЛЕ го взеха. Изиграл 45 мача за сезона преди да дойде в Левски. С гол в груповата фаза. Нали знаеш, че от сегашните футболисти на Левски, няма ни един дето даже да помирише плейоф в ЛЕ?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта