Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

atanasovt049

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот atanasovt049 » 19 юни 2019 16:21

Защо Костов е наказан с 2 мача?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 юни 2019 16:24

Почнахме да мислим за 2-я и 3-я кръг, а още не сме минали първия. :)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 юни 2019 16:26

Аз вече мисля за финала на Левски в ЛЕ, а вие още се мъчите с предварителните кръгове... :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 19 юни 2019 16:27

noo написа:Почнахме да мислим за 2-я и 3-я кръг, а още не сме минали първия. :)

Жадни сме за такива мачове, дано и тая година не ядем шнура.

halaha
Контакти:

Мнениеот halaha » 19 юни 2019 16:32

noo написа:Почнахме да мислим за 2-я и 3-я кръг, а още не сме минали първия. :)

Днес се тегли жребия, така че е нормално да говорим за това. Ако се беше паднал някой измежду 4-те други щях да съм на мнение, че нямаме почти никакъв шанс - сега не сме сигурни класирали се, но просто имаме някакъв шанс да го направим!
В този отбор съм роден, в този отбор ще умра !!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 юни 2019 16:38

atanasovt049 написа:Защо Костов е наказан с 2 мача?

Май получи два жълти срещу Вадуц. Втория за симулация. А защо е два мача, не знам.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 19 юни 2019 16:45

sinfen14 написа:Направих собствено детайлно проучване. :lol:

Ружомберок - Нищо особено не са тези.Предвид,че този път бойкоти няма да има,а на вратата ще имаме ВРАТАР,то имаме шансове!Не казвам,че ще ги елиминираме,а че имаме добри шансове.Тези играят почти изцяло със словаци и тук-там някой чех.Чужденците им са македонец,албанец и американец,който им е бил голмайстор.Напуснал е обаче и в момента е свободен агент.Един от чехите им има 7 асистенции за последния сезон,но от 1 юли преминава в Слован Братислава със свободен трансфер.Капитанът им е на 22.Като цяло са доста неопитен отбор.Пълни са с младоци.

На Щурм Грац нали знаете кой ще им е треньор от новия сезон? :lol: Ел Маестро!И не,не е ебавка. :lol: За да се класират в Европа са елиминирали Рапид Виена в плейоф подобен на нашия.Общо взето солиден отбор.Тук те със сигурност биха били фаворит,но пък и със сигурност ние ще имаме нашия шанс да продължим.Особено предвид новото им тренерче. :)

Утрехт - Най-силният съперник.Ще ни смачкат само със скорост и тактически умения.Имат силни футболисти,които са свикнали да играят мачове на високо ниво.Въобще не ни виждам.Единственият ни + е,че евентуалните мачове биха били много рано,спрямо холандския календар.

Яблонец - Донякъде могат да бъдат приети за еквивалент,само че с класа отгоре на Рубомберок.Играят основно чешки футболисти.И те обаче ВЕЧЕ са продали някои от основните си играчи.През миналия сезон играха в групите на ЛЕ,където се представиха повече от добре.Общо взето на хартия може да изглежда,че нямат някакви известни играчи,но са изключително корав и неприятен съперник.Аз дори предпочитам Щурм пред тези.

АЕК - Категорично най-слабия противник.Тези не са абсолютно нищо повече от нас.Правят по 15 трансфера всяко лято.Нямат някакви изявени имена.Вероятно АКО играем с тях до мачовете им с нас ще са обновили половината си състав.Безсмислено беше да се задълбочавам детайлно в играчите им.Играха два мача с Лудогорец в групите на ЛЕ,но едва ли повече от 4-5 играча от онзи им състав биха играли срещу нас.В Кипър текучеството на играчи е огромно.Тук големият плюс за нас също е,че тези нямат никакви фенове.Общо взето ще изиграем мач в стил "контрола".Вероятно и ние ще се чувстваме повече домакини.По спомен дори мисля,че за ЕКТ домакинстват в Никозия,което е допълнителен бонус за нас.

Легия - Направиха много слаб за техните стандарти сезон.Имат някои НЕлоши футболисти.Тук сблъсъка ми се вижда като тотално 50:50.С уговорката,че все още не знаем какви трансфери ще направим ние,а и те.Имат двата много добри полски младока,но единият вече са го продали на Динамо Москва.Срещу тези обаче ще имаме много големи и сериозни проблем извън стадиона.Дано се разминем и с тях...

Моето обобщение: Съдбата леко ни се усмихва.Ако елиминираме словаците и избегнем Утрехт......Да видим. :) И ако за първи кръг ние изтеглихме "късата клечка",а тирето извадиха тотален късмет,трябва да признаем,че съдбата им обърна гръб много жестоко.Общо взето всичко извън Люцерн при тях ще са две категорично загуби.Локо Пд.,няма никакъв шанс срещу който и да е.Вероятно единствено Спартак Търнава ще им спести разгром.Срещу когото и да е от другите се паднат ще загубят с много.Твай от мен!

Не знам как определени АЕК Ларнака като най-слаб от всички тези отбори :roll: Миналата година буквално са смачкали Щурм Грац с общ резултат 7-0 :lol: Състава им е пълен с испанци който имат доста мачове в Ла Лига и Сегунда Дивисион.В квалификациите на ЛЕ играят на собственият си стадион в Ларнака не на празният стадион в Никозия.Като цяло неприятни съперници изтеглиха българските отбори тази години поне един отбор ако стигне 3-ти кръг в ЛЕ ще си е успех....

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 юни 2019 17:22

Гледам какъв оптимизъм е налегнал част от феновете, които вече ни пращат в групите :lol: .
Като цяло първият кръг изтеглихме късата клечка, като налетяхме хем на отбора с най-висок коефициент от възможните, хем е от тия дет винаги са ни били черна котка.
Вторият кръг предвид мижавия ни коефициент може да се определи като приемлив.
За съжаление лично аз не съм особен оптимист, защото при нас нещата са зле, а на ниво първенство българското е по-слабо и от словашкото и от кипърското. Но да видим.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 юни 2019 17:36

Левски лежал на стари лаври.....ами тея Мужморок ли берок ли на какво лежат.На дедовият образно казано.Със такива 2 съперника които се паднаха Левски ще продължи напред.И не като оня мушморок Митов от оранжевите да хленчи че трябвало късмет и даи боже и т.н да увърта като страхливец.А играят със възможно наи слабият противник.Левски ще направи една хубава подготовка със тези за по сериозният последен кръг преди групите.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 юни 2019 17:56

Вълчан написа:Левски лежал на стари лаври.....ами тея Мужморок ли берок ли на какво лежат.На дедовият образно казано.Със такива 2 съперника които се паднаха Левски ще продължи напред.И не като оня мушморок Митов от оранжевите да хленчи че трябвало късмет и даи боже и т.н да увърта като страхливец.А играят със възможно наи слабият противник.Левски ще направи една хубава подготовка със тези за по сериозният последен кръг преди групите.

Абе не знам колко да са им стари лаврите, но по-миналата година стигнаха до трети кръг, като във втория отстраниха Бран Берген. В третия отпаднаха доста трудно от Евъртън с две загуби по 1:0, като на реванша държаха мача отворен до към 80 и някоя минута като имаха сума положения да вкарат.
А ние? Имаме като отстранени едни Сутиеска и то с бая късмет и това е. И ако загуби от Марибор или Хайдук са иди-дойди приемливи то миналогодишната си е просто унижение.

Върни се в “Левски”