Левски: Всекидневно мрънкане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще се оправим

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Всекидневно мрънкане

Мнениеот Kris_men2000 » 19 юни 2019 15:09

Айде бе какво става.вече мина цяла минута а още няма нова звезда.Вън ПК от Левски.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всекидневно мрънкане - за Методито

Мнениеот metodito » 19 юни 2019 15:20

[offtopic]
Странджата написа:Методи, понеже ти си май най-активният във форумите на Левски, ще ти отговоря, но предварително заявявам, че няма да споря с тебе. Само ще се опитам да очертая разлики. Приликите са ясни – и двамата мислим доброто на Левски, понеже сме левскари.
Виждам, че навярно съзнателно си писал за играчи и треньори, а си подминал ръководството. А спрямо него, според мене, не винаги си етичен. Не е казано, че трябва да го подкрепяш, но докато е начело на любимия клуб, според мене, не трябва да се обругава и подиграва. Защото - съгласи се, то е лицето на клуба, не е само отборът, а и образа на самия отбор зависи от него.
Не искам да анализирам стилистиката на Павел Колев. Не е мястото тука. Ако желаеш, с удоволствие бих го направил на лични. Само ще обърна внимание на едно – на разликата във видовите (аспектни) глаголи. Тя е, че едните означават процес, а процесът трае, а другите – събитие – събитието има начало и край. Когато нещо има край, то не принадлежи на действителността, затова и свършените глаголи нямат самостойно сегашно време. Да кажеш борим се, не означава, че си се вече преборил. Да кажеш – ще се преборим е израз на увереност, но не и на реалност, защото бъдещето време не е реално, то е модално. Така че борим се може да бъде оспорвано само от гледна точка на това, дали е налице борба, а не дали е налице победа. Ако така четеш думите, ще намериш много малко еднозначни, а речникът на администратора не предпочита еднозначността или пък обвива еднозначността в такава обвивка, че да е трудно да я откриеш. Такъв е социолингвистичния код, с който си служи администраторът. Той на мене и на тебе не ни допада, защото ние не сме администратори и имаме друга гледна точка.
Освен това ръководството не ръководи – то следва указанията на собственика (собствениците). Ръководството има за задача да реализира техните желания и възможности – то е за това, то е служещо. Но не са служители в смисъла на делегирани от нас изпълнители на наша воля. Нашата воля може да е само коректив, ако някой има нужда да я зачита.
Стана малко дълго и навярно досадно, затова спирам. Ако искаш, пиши ми на лични.
\
Странджа, аз не твърдя друго - казвам, че в качеството си на фен съм безкомпромисен към ръководството и съм склонен да прощавам на футболисти и доста често на треньори. Не използвам витиевати еквилибристики, за да прикрия това, което мисля. И още нещо, което явно не си разбрал. Нормализирането на ситуацията в "Левски" не може да стане с постоянната смяна на треньори и играчи. Това го повтарям като латерна и няма да спра.
Както виждаш не съм критикувал назначението на един Петков, не коментирам Черепа, нито назначението на изключително съмнителни личности като Герджиков, като този, който официално ни се води президент, и разни други теми, които тук се пропускат.

. Не е казано, че трябва да го подкрепяш, но докато е начело на любимия клуб, според мене, не трябва да се обругава и подиграва.

Я чакай, те могат да обругават този клуб, а я да си траем? Наистина няма смисъл от продължаване на диалога. Ясно!
Putin likes that!!!!
П.С. А иначе искрено се забавлявам, спомняйки си героичната подкрепа на голяма част от форума към СРАС и Краси Димитров. Дали съм свидетел на дежавю?[/offtopic]

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 19 юни 2019 15:38

Имам един въпрос: Как се наричат тези, които повтарят едно и също действие очаквайки различно следствие?

Panikovski555

Мнениеот Panikovski555 » 19 юни 2019 15:44

emigo73 написа:Имам един въпрос: Как се наричат тези, които повтарят едно и също действие очаквайки различно следствие?

Олигофрени! :mrgreen:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 юни 2019 16:05

emigo73 написа:Имам един въпрос: Как се наричат тези, които повтарят едно и също действие очаквайки различно следствие?

Наричат се хора с физиологични нужди.Като ходиш до тоалетна не повтаряш ли едни и същи действия?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 19 юни 2019 16:28

Kris_men2000 написа:

Наричат се хора с физиологични нужди.Като ходиш до тоалетна не повтаряш ли едни и същи действия?

Дайте му на тоя криси най-сетне приза за най-висока степен на недостиг на мозъчни клетки от целия форум и да се спре най-накрая, че е като дете преяло с бонбони на рожден ден :lol: :lol: :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 19 юни 2019 17:03

Kris_men2000 написа:Ба ти и скапаното ръководство е това на Левски.И днес няма 15 нови.Е то вече не се трае.

То па като има са едни..... Нямам думи. От трансферната им политика на вековниците им признавам, че наистина имат политика и тя е - пари за играчи не се дават . Може да е някакъв олигофрен от мичка си пайчина, световнонеизвестен, но е без пари..кеф.. В момента Ружомберок се радват, че са изтеглили лек жребий. "Евроучастието" на Левски пак ще се ограничи до 2 мача през юли :) :)
Общо взето лозунга който отразява участието на Левски последните 10 години е:
Там където Левски спира, другите натискат газта. :) :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юни 2019 17:22

За кой ли път Левски ще ползва първия кв. кръг от ЕКТ за контрола в която да се види неуспешната му и незавършена селекция.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 юни 2019 17:28

Със нетърпение чакам някои резлив и слаб мач на сините и там някакви си тартори от отбора да излязат пак да се обясняват на всички как трябва да си вдигнат главите и да поемат напред.Да молят публиката за прошка и подкрепа и как не заслужавала това...
И това след 2-3 кръга пак....Миналият сезон го чухме поне 10 пъти....ама тиквите не се усещат че повтарят едно и също. :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 юни 2019 17:30

И аз да по мрънкам. Няма класни футболисти, а отново само свободни агенти. Мрън, мрън, мрън. Последния лагер започна и наближава ЕКТ, а още състава не е окомплектован. Мрън, мрън, мрън. :lol: :lol: :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”