Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Дано вземем и голаджия, че Слави е наказан. Аз лично не разчитам на Илия Димитров, тъй като словаците са едри и здрави футболисти. А доскорошната резерва на Септември е плах, скромен, фин и чуплив. Току виж повторили номера с Милош, но този път с футболиста с №86.
От отборите във втория кръг по никакъв начин не трябва да се падаме срещу Утрехт, ако минем първия кръг, разбира се. Ще ни разкостят много лошо, ако напипат верния ритъм. За другите отбори нямам преки наблюдения, но така по име ми се струва, че не са чак толкова непреодолими. Ще има да ревем за това лишаване от домакинство... Много неща може да промени. Използвам възможността да благодаря още веднъж на замесените с черните тениски с черепи!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- Kris_men2000
metodito написа:Жребието е самтаймс уин, самтаймс люн. По принцип това сачетвъртияпетият най-силен отбор в Словакия в последните два сезона след Слован, ДАК, Жилина и Спартак Търнава. Демек, на теория не би трябвало да се пУашим. В последните два сезона съм гледал няколко пълни мача на ДАК и страшно ме кефят. Гледах и едно полувреме от ДАК - Ружомберок този сезон. Супер тегав отбор - хиксарски. Дървари едни - котупи такива високи. Според мен с бърз футбол ще ги убием. Тръгнем ли да се надиграваме с тях, ще играем по гайдата им.
Прогноза два мача с много мачкане на топката и продължения...![]()
Все едно гледам Литекс на стадиона на Локо.Пловдив.Без трибуни и се гледа половината град от него.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
atanasovt049
Гледах им доста видеа на тия. Пълни ботушари, бавни, тромави. Централните им защитници са на ниво Б група. Вратарят им е добър. Според мен сме по-класни и трябва да ги отстраним.
Треньорът,вратарят им и босненецът под наем,който им е бил водещ по асистенции напускат.
-
atanasovt049
sinfen14 написа:Треньорът,вратарят им и босненецът под наем,който им е бил водещ по асистенции напускат.
Сега е моментът да им предложим Божката Митрев
-
atanasovt049
В transfermarkt сме оценени на 3 пъти повече от тия.
atanasovt049 написа:Гледах им доста видеа на тия. Пълни ботушари, бавни, тромави. Централните им защитници са на ниво Б група. Вратарят им е добър. Според мен сме по-класни и трябва да ги отстраним.
Добави, че след 60-тата минута издъхват и все едно описа "Левски".
-
atanasovt049
baltimore написа:atanasovt049 написа:Гледах им доста видеа на тия. Пълни ботушари, бавни, тромави. Централните им защитници са на ниво Б група. Вратарят им е добър. Според мен сме по-класни и трябва да ги отстраним.
Добави, че след 60-тата минута издъхват и все едно описа "Левски".
И аз се замислих за това, докато го пишех.
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2020/draws/round=2001147/ Жребието започва след малко
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!