greenday написа:Щурм грац,Яблонец,Легия,Утрехт или Аек Ларнака във втори кръг. Ако до края на седмицата завършим с трансферите, предполагам ще стават здрави битки. Ако със словаците е 50/50, то втори кръг бихме били по-освободени психически и Хубчев може да забърка бетона.
АКО.. преодолеем по някакъв начин словаците... АЕК звучи най-приемливо. Спрямо философията за играта, която изповядва Хубси. Тъпото е, че никой не знае как наистина ще играем при Хубси. Ако той вземе, че промени... менталността си за отборите, които е водил досега, а именно, възползвайки се от това, че бива подценяван, както с Берое, или използвайки дефанзивната тактика в националния "по-добре да не загубим" и "точката си е точка" (което в едни клатификации на национално ниво си е принципно правилно), и не подцени "Левски", ще се класираме до втори кръг. Иначе... Утрехт, типичен холандски средняк - нещо подобно на "Левски" при Славиша - юрош на доматите и който отбележи повече - печели. Там с тактика Берое няма да стане. Австрийски отбор - абсурд - най-гадния възможен сценарий. АЕК, точно с тактика Берое си ги отстраняваме. Яблонец - пълна мъгла ми е. Легия... според мен не са толкова страшни. Всичко зависи от Хубчев и Буратино. Ако подценят евротурнирите, си подписват оставките и двамата. Макар че Хубси какво може да направи при положение, че голмайстора му е наказан, а нападателя, който се чака тепърва ще идва. Точно, както, ако Роси не беше подходил с високомерие към Вадуц (понеже за мен точно това стана) и си отиде, така и ако словаците ни мушнат пет парцала, може да започнем с нов треньор първенството.