Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 19 юни 2019 02:28

greenday написа:Щурм грац,Яблонец,Легия,Утрехт или Аек Ларнака във втори кръг. Ако до края на седмицата завършим с трансферите, предполагам ще стават здрави битки. Ако със словаците е 50/50, то втори кръг бихме били по-освободени психически и Хубчев може да забърка бетона.

АКО.. преодолеем по някакъв начин словаците... АЕК звучи най-приемливо. Спрямо философията за играта, която изповядва Хубси. Тъпото е, че никой не знае как наистина ще играем при Хубси. Ако той вземе, че промени... менталността си за отборите, които е водил досега, а именно, възползвайки се от това, че бива подценяван, както с Берое, или използвайки дефанзивната тактика в националния "по-добре да не загубим" и "точката си е точка" (което в едни клатификации на национално ниво си е принципно правилно), и не подцени "Левски", ще се класираме до втори кръг. Иначе... Утрехт, типичен холандски средняк - нещо подобно на "Левски" при Славиша - юрош на доматите и който отбележи повече - печели. Там с тактика Берое няма да стане. Австрийски отбор - абсурд - най-гадния възможен сценарий. АЕК, точно с тактика Берое си ги отстраняваме. Яблонец - пълна мъгла ми е. Легия... според мен не са толкова страшни. Всичко зависи от Хубчев и Буратино. Ако подценят евротурнирите, си подписват оставките и двамата. Макар че Хубси какво може да направи при положение, че голмайстора му е наказан, а нападателя, който се чака тепърва ще идва. Точно, както, ако Роси не беше подходил с високомерие към Вадуц (понеже за мен точно това стана) и си отиде, така и ако словаците ни мушнат пет парцала, може да започнем с нов треньор първенството.

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 19 юни 2019 03:03

Именно стилът на Хубчев от Берое и национала ми вдъхва увереност,че можем да изненадаме 1-2 отбора в Европа. За съжаление селекцията,изобщо качеството в отбора ми се вижда ограничено за нещо повече(ни титла,ни купа). Все си мисля,че Хубчев може през този сезон да изгради здрава основа,върху която да стъпи следващия сезон.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 19 юни 2019 03:10

Направих собствено детайлно проучване. :lol:

Ружомберок - Нищо особено не са тези.Предвид,че този път бойкоти няма да има,а на вратата ще имаме ВРАТАР,то имаме шансове!Не казвам,че ще ги елиминираме,а че имаме добри шансове.Тези играят почти изцяло със словаци и тук-там някой чех.Чужденците им са македонец,албанец и американец,който им е бил голмайстор.Напуснал е обаче и в момента е свободен агент.Един от чехите им има 7 асистенции за последния сезон,но от 1 юли преминава в Слован Братислава със свободен трансфер.Капитанът им е на 22.Като цяло са доста неопитен отбор.Пълни са с младоци.

На Щурм Грац нали знаете кой ще им е треньор от новия сезон? :lol: Ел Маестро!И не,не е ебавка. :lol: За да се класират в Европа са елиминирали Рапид Виена в плейоф подобен на нашия.Общо взето солиден отбор.Тук те със сигурност биха били фаворит,но пък и със сигурност ние ще имаме нашия шанс да продължим.Особено предвид новото им тренерче. :)

Утрехт - Най-силният съперник.Ще ни смачкат само със скорост и тактически умения.Имат силни футболисти,които са свикнали да играят мачове на високо ниво.Въобще не ни виждам.Единственият ни + е,че евентуалните мачове биха били много рано,спрямо холандския календар.

Яблонец - Донякъде могат да бъдат приети за еквивалент,само че с класа отгоре на Рубомберок.Играят основно чешки футболисти.И те обаче ВЕЧЕ са продали някои от основните си играчи.През миналия сезон играха в групите на ЛЕ,където се представиха повече от добре.Общо взето на хартия може да изглежда,че нямат някакви известни играчи,но са изключително корав и неприятен съперник.Аз дори предпочитам Щурм пред тези.

АЕК - Категорично най-слабия противник.Тези не са абсолютно нищо повече от нас.Правят по 15 трансфера всяко лято.Нямат някакви изявени имена.Вероятно АКО играем с тях до мачовете им с нас ще са обновили половината си състав.Безсмислено беше да се задълбочавам детайлно в играчите им.Играха два мача с Лудогорец в групите на ЛЕ,но едва ли повече от 4-5 играча от онзи им състав биха играли срещу нас.В Кипър текучеството на играчи е огромно.Тук големият плюс за нас също е,че тези нямат никакви фенове.Общо взето ще изиграем мач в стил "контрола".Вероятно и ние ще се чувстваме повече домакини.По спомен дори мисля,че за ЕКТ домакинстват в Никозия,което е допълнителен бонус за нас.

Легия - Направиха много слаб за техните стандарти сезон.Имат някои НЕлоши футболисти.Тук сблъсъка ми се вижда като тотално 50:50.С уговорката,че все още не знаем какви трансфери ще направим ние,а и те.Имат двата много добри полски младока,но единият вече са го продали на Динамо Москва.Срещу тези обаче ще имаме много големи и сериозни проблем извън стадиона.Дано се разминем и с тях...

Моето обобщение: Съдбата леко ни се усмихва.Ако елиминираме словаците и избегнем Утрехт......Да видим. :) И ако за първи кръг ние изтеглихме "късата клечка",а тирето извадиха тотален късмет,трябва да признаем,че съдбата им обърна гръб много жестоко.Общо взето всичко извън Люцерн при тях ще са две категорично загуби.Локо Пд.,няма никакъв шанс срещу който и да е.Вероятно единствено Спартак Търнава ще им спести разгром.Срещу когото и да е от другите се паднат ще загубят с много.Твай от мен!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 юни 2019 08:17

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_W1fpNG7J_o[/youtube]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 юни 2019 08:28

sinfen14 написа:АЕК - Категорично най-слабия противник.Тези не са абсолютно нищо повече от нас.Правят по 15 трансфера всяко лято.

Трансферите на свободни агенти и за шестцифрени пари не са едно и също.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 19 юни 2019 08:50

Пишат нещо за завъртане на домакинствата с Ружомберок. Това може и да се окаже в наша помощ.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 19 юни 2019 08:51

защо написа:
sinfen14 написа:АЕК - Категорично най-слабия противник.Тези не са абсолютно нищо повече от нас.Правят по 15 трансфера всяко лято.

Трансферите на свободни агенти и за шестцифрени пари не са едно и също.

И ние ще изхарчим пари. Засега прибираме свободните агенти и накрая очаквам да хвърлят бюджета в офанзивен играч.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юни 2019 08:52

[offtopic]
1914.1902 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_W1fpNG7J_o[/youtube]

Тука бях в казармата. И един тъпак ни изкара на вечерна проверка баш на дузпите. Позволиха ни да гледаме мача и продълженията и баш за дузпите...[/offtopic]

Потребителски аватар
rasputin_nk
Контакти:

Мнениеот rasputin_nk » 19 юни 2019 09:10

Идеален жребий. Мисъл за 3-ти кръг :roll:

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 19 юни 2019 09:40

След като размениха домакинството става изключително важно да им вкараме там. Според мен,ако не успеем шансовете доста ще се изравнят,да не кажа,че те ще имат по-добри.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Върни се в “Левски”