Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Насред понеделник ли намери да се натряскаш, ве?![]()
Groucho написа:rhaegar написа:Насред понеделник ли намери да се натряскаш, ве?![]()
Новината за Платини ме депресира, страхувам се за Боби и обърнах 4 големи рома, за да понижа стреса![]()
Плюс това днеска май е вторник
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Ма ти днеска ли, ве? Аз помислих, че си махмурлия.![]()
Groucho написа:pomiqrat написа:Случайно някой да има "Любовта е куче от ада" и "Присмехулнико, пожелай ми късмет" на Чарлз Буковски?
Toa не е ли прекалено скучен е, деа, само за ебане и пиенье пише. Как да е, тия едва ли са превеждани на български, пробвай в торент-тракерите, може да ги намериш на английски. В Пирата би трябвало да ги има, ако въобще работи тоя сайт
Платини нещо с пранги, бръкал е у кацата с меда
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:1000 лева бе глобена фирма заради нехуманно отношение към кокошки-носачки. Пернатите били отглеждани в Смядово, но при проверка от Агенцията по безопасност на храните се оказало, че в трите халета била измерена темпeратура на въздуха между 10,6 и 14,4 градуса. Това обаче е в разрез с наредба, според която се изискват от 15 до 25 градуса. Разминавания имало и с влажността на въздуха, тъй като от допустимите 60-70%, била замерена 86%.
Санкцията била наложена от БАБХ, но собственикът обжалвал пред Районния съд във Велики Преслав. Магистратите обаче го потвърдили като правилно.
Последвало и дело в Административен съд, но и оттам оставят в сила наказанието.
Според магистратите не е спазена наредбата за минималните изисквания за хуманно отношение при отглеждане на кокошки носачки.
Тая държава тотално се е смахнала ! Не помня баба ми на село, да е имала климатик или "Циганска любов" в кокошарникът й...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith и 18 госта