Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

riftwar
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 11:30

1914.1902 написа:Изображение

Ами добре дошъл и успех. Още повече почвам да искам днес на жребия да ни се падне Зета.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 юни 2019 11:32

1914.1902 написа:Изображение

Успех! Нужна е конкуренция за вратарския пост, че в момента Ники няма никаква на практика.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юни 2019 11:38

noo написа:Като става въпрос за крило, да върнем Алекс Боримиров. :)

Ние едва се отървахме, а ти искаш да го връщаме... :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2019 11:45

[offtopic]През един сезон едно и също: почва да се гради отбор, получава се нещо като колектив, разтуряме сергията и почваме да "градим". Дали един футболист е слаб или силен, класен или "недоискласил", не може току-така да се каже. А и колективът е преди индивидуалността. Ако има силен колектив, качеството на единиците не е важно. Пример: "любимият" ни БАТЕ. Като единици си бяха някакви ботушари. Неслучайно, никой от тях не го видяхме да заиграе в някакъв силен отбор, може би. Но като колектив бяха като юмрук. Първо Андерлехт, които тогава имаха доста добър състав, после "Левски" и така нататък. Да, Барса доколкото си спомням нямат победа без Меси или доскоро нямаха, ако не беше Костов, а Буш кой знае дали нямаше да подритваме във втората седмица, но колективът винаги е на първо място. Като онази комбинация, която направиха малките и Божинов - това беше проява на колективизъм, като начинът, по който изринахме "морето" на миналогодишния бараж. Просто излязоха като едно цяло всички футболисти. И ги отнесохме като танк куцо пиле. Така че, нека не съм прав, но поредния цикъл стартира. Един колектив беше разбит, и то започна по време на първенството (преди поне чакаха да свърши първенството), нов треньор, който си мисли, че ще е за дълго. И така нататък. Апропо, Хубчев, ще е просто поредния, вероятно добър (може би много добър, може би не, нямам идея) тренер, който ще мине и замине през клуба.
Сезон 2016/2017, първи мач за първенство:
Изображение

Сезон 2017/2018, първи мач за първенство:
Изображение
Сезон 2018/2019, първи мач за първенство:
Изображение[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 18 юни 2019 11:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 11:46

Кръстев сам е пожелал да напусне.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юни 2019 11:47

noo написа:Черногорецът да не го плюем предварително. Кайзер, който минава за добър вратар, дойде от Б група на Полша. Друг споменаван за трансфер при нас, Перниш, дойде от Б група на Гърция.

Бе, пич. Ние сме Левски, бе. Тук може само звезди да идват. Някой, който е играл с Неймар, минал е през школите на Борусия, Бока или поне Райо Валекано. И друго задължително изискване е да го иска някой от преките конкуренти. Ти така както си подкарал ще напомниш че и Дембеле преди да отиде в Локо Пл беше някъде по селата в Гърция. Недей така.
110 години любов!

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 11:50

Гледах видеото на Миятович и ми прави добро впечатление с излизанията и координацията. Имаше и 1-2 намеси тип Полачек, но мисля, че има малко по-добро пласиране от Михайлов и като цяло е добър вратар. Дано двамата с Ники се конкурират и да ни радват.
P.S.
от видеото на Миятович поне се успокоих, че в Черна гора продължават стадионите да са в покъртително състояние (в смисъл, че има по-зле и от нас засега), както беше и този на Сутиеска.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 11:55

Наставникът на Левски Петър Хубчев заяви, че очаква още нови попълнения в идните дни. “Сините” заминаха за лагера в Австрия, като специалисът разкри, че следващите нови футболисти ще бъдат с атакуващи функции.

“От няколко дни се водят интензивни разговори. Не само с двамата, които вече дойдоха, но и с още 4-5 човека, така че бе планирано да се увеличи групата преди заминаването за лагера. Надяваме се, че ще има поне трима-четирима нови до началото на сезона. Всичко е върпос на преговори, ние сме разговаряли с много хора. Очакваме атакуващи футболисти. Възможно е да вземем и българи”, каза Хубчев на заминаване.

Старши треньорът коментира и назначаването на Ивайло Петков за спортен директор на клуба. Хубчев похвали бившия национал, че е свършил доста работа в последните дни.

“Аз не съм се спирал на спортния директор и не съм го назначавал. Млад и амбициозен човек. Свърши доста работа за тези три дни, откакто е тук. Оформи някои неща, които съпътстваха тези трансфери”, каза наставникът.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юни 2019 12:06

На мен вратаря повече ми вдъхва доверие от защитника на този етап.
Друго нещо, което ми направи добро впечатление е това, че и двамата не бяха сред вариантите, които се въртяха в медиите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 12:07

Ако може да се съди по клиповете, Пилиачели изглеждаше по-добър от тоя, но пък тоя е национал в момента.

Върни се в “Левски”