Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

riftwar
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 11:08

Според мен гръкът го гласят за повече от трета цигулка с оглед 3-годишния му договор. Иначе щеше да е 1+1 или нещо подобно.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 11:09

bilyaletdinov написа:Селекция с нискокачествени свободни агенти сме я гледали. Гонзо я правеше на 6 месеца и резултатите бяха посредствени.

То и затова тази година селекцията е ограничена до минимум.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 11:15

Черногорецът да не го плюем предварително. Кайзер, който минава за добър вратар, дойде от Б група на Полша. Друг споменаван за трансфер при нас, Перниш, дойде от Б група на Гърция.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 юни 2019 11:17

bilyaletdinov написа:Тва бузуки ще е втора трета цигулка при нас. Да не говорим, че вратарчето ще е пейка.
Какво да се радвам на някаква тарамбука. Ако Хубчев иска някакви посредствени послушковци, които да си живуркат при нас ще изкара точно 2 месеца и в август е чао.
Селекция с нискокачествени свободни агенти сме я гледали. Гонзо я правеше на 6 месеца и резултатите бяха посредствени.

първа резерва на Холмар и Реиш. Все пак да не забравяме, че до момента сме само с 3ма ЦЗ (от които единия след контузия, а другия за съжаление доволно чуплив), нещо за мен недопустимо за отбор с претенции за тройката.
До момента наистина селекцията ни се състои от двама дето се гласят за резерви. Поне това ми се вижда на първо четене.
За мен обаче най-важен е трансфер в нападение, не виждам как ще изкараме цял полусезон само с един нападател в лицето на Костов, при това лек нападател. Как се обръщат мачове без читав нападател от пейката?

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 11:26

helic написа:
bilyaletdinov написа:Тва бузуки ще е втора трета цигулка при нас. Да не говорим, че вратарчето ще е пейка.
Какво да се радвам на някаква тарамбука. Ако Хубчев иска някакви посредствени послушковци, които да си живуркат при нас ще изкара точно 2 месеца и в август е чао.
Селекция с нискокачествени свободни агенти сме я гледали. Гонзо я правеше на 6 месеца и резултатите бяха посредствени.

първа резерва на Холмар и Реиш. Все пак да не забравяме, че до момента сме само с 3ма ЦЗ (от които единия след контузия, а другия за съжаление доволно чуплив), нещо за мен недопустимо за отбор с претенции за тройката.
До момента наистина селекцията ни се състои от двама дето се гласят за резерви. Поне това ми се вижда на първо четене.
За мен обаче най-важен е трансфер в нападение, не виждам как ще изкараме цял полусезон само с един нападател в лицето на Костов, при това лек нападател. Как се обръщат мачове без читав нападател от пейката?

След освобождаването на Божинов това с поне един нападател е сигурно за мен, а след пускането на Сайдахмед и на крило също. Явно вариантите А за двата поста обаче не се получават, след като не ги обявяват. Преполагам, че така стана и с гърчето. Не се разбраха за Кристиян Димитров и го взеха него. За крилото вариант Б вероятно е Здравко Димитров, но не бързат с него, защото явно чакат отговор от друг.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юни 2019 11:26

Изображение

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 юни 2019 11:27

То да е само нападателя проблем, ще се реши някак, ама бекове и крила какви резерви имаме освен юноши, че не се сещам.

Потребителски аватар
TORO1906
Контакти:

Мнениеот TORO1906 » 18 юни 2019 11:27

metodito написа:
drvasko98 написа:Гърците са добри защитници.

Добри защитници са скандинавците. Гърците са добри на баскетбол. Ако можеш да аргументираш този трансфер пред такъв на Кр. Димитров от "Ботев" без да намесваш пари, евала ти правя.

Има футболисти който са научени и такива който играя в България ...

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 юни 2019 11:29

Холмар не го чакай още в титулярния състав, още повече в оптимална форма... Сега ще видим в контролите колко ще играе, но дълбоко се съмнявам да го хвърлят още със старта на сезона. Деян Иванов си го знаем - има достатъчно качества за титуляр, обаче след всеки втори мач излиза с контузия, за съжаление. Дай Боже да му спрат тия мъки вече. А Рейш поне на мен не ми вдъхва пълно доверие с играта си, така че не е лошо да имаме алтернатива. Може пък Каргас да излезне някой добър защитник, изчакай.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 11:30

vvessel написа:То да е само нападателя проблем, ще се реши някак, ама бекове и крила какви резерви имаме освен юноши, че не се сещам.
Като става въпрос за крило, да върнем Алекс Боримиров. :)

Върни се в “Левски”