Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 18 юни 2019 09:37

metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:Но като знам и късмета дет вадим ако се доберем по някакъв начин до втори кръг сигурно ще ударим я Рома, я Айнтрахт :lol:

Дано! Това означава сериозни финансови постъпления. Колкото по-силен, толкова по-добре.

Откъде пък ще дойдат? Мач без публика - няма приходи от билети, за Германия и Италия сме много слаб дразнител та едва ли ще ръснат нещо за тв права и остава нещо от нашата телевизия. Ама то ще е толкова колкото с всеки друг.

А, ние за две домакинства ли отнесохме наказание? Ми, трябва значи да се доберем до трети съперник. :mrgreen: Ако го направим, така или иначе дотогава УЕФА ще ни е кихнала почти милион лева.
Аз как ги разпределям вече, а? Отстранихме един съперник, че два... :lol:

Европа е супер важна възможност за някой кинт. Да им приседне на онея дето ни докараха наказанието.

В това ми е надеждата. Божков да им отреже крилцата, ръцете или квото там реши. Като гледам наркопласьорите как зареваха май започна да им присяда.
110 години любов!

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 10:44

Тази година всички глупави наказания трябва да ги изчистим. Просто, ако трябва с дузпи да е, ама един съперник минимум трябва да бъде отстранен. Ако са два или повече, още по-добре разбира се.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 10:47

И от тези кретени дето само разходи по тях, не знам вече. Предпочитам да е позволено само да пеят и пляскат без даже едно флагче на стадиона, след като винаги отнасяме санкции.
А, да и онези дето ще правят маймунски звуци с тиксо на устата, че и така само можем да го отнесем.
Димките и бомбичките да си хвърлят на Нова година или на лични събития. Егати пасмината просто. Голям кеф да гръмнеш пиратка на стадиона! Нямам думи... героите на деня!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 10:59

Проблемът с феновете, по специално с нарокосите, поне за момента е неразрешим - няма воля и желание в държавните органи. Клубът трябва сам да се справя. Преди години Божков бе затворил сектор Г и имаше резултати. Може и при нас да се стигне до този вариант.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юни 2019 11:03

Ако това е решението, да го затворят. Всички страдат от това. Аз имам желание да си заведа децата на мач, ама като знам, какво ще видят извън играта и се отказвам. Предполагам и с много други хора е така. Да направят пропусквателния режим като в Европа и бързо ще спрат тези изцепки. ВАР ще въведем видиш ли, а камери и фейс контрол на входовете все едно е нещо по-сложно или скъпо. Инвестицията ще е по-малка вероятно от двата мача без публика в Европа само от сегашното наказание.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 18 юни 2019 11:04

Затваря стадиона за европейските мачове. Така или иначе си играем без публика, поне да няма финансови наказания.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 юни 2019 11:11

SANSIRO7 написа:Затваря стадиона за европейските мачове. Така или иначе си играем без публика, поне да няма финансови наказания.

това му е доброто на сегашното ни участие в ЕКТ. Шанса да отнесем друго наказание е минимален (не казвам че го няма, само защото съм сигурен че винаги може да се измисли някоя гранде изцепка и извън стадиона)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юни 2019 11:55

helic написа:
SANSIRO7 написа:Затваря стадиона за европейските мачове. Така или иначе си играем без публика, поне да няма финансови наказания.

това му е доброто на сегашното ни участие в ЕКТ. Шанса да отнесем друго наказание е минимален (не казвам че го няма, само защото съм сигурен че винаги може да се измисли някоя гранде изцепка и извън стадиона)

Че къ.. Наркоманите ще посрещнат гостите с маймунски знаци,бомби и свастики още от летището.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юни 2019 12:01

От вчера би трябвало да са започнали със строежа на две игрища с изкуствена трева и ремонт на съблекалните на школата :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 юни 2019 12:03

groti написа:
helic написа:

Че къ.. Наркоманите ще посрещнат гостите с маймунски знаци,бомби и свастики още от летището.

точно туй имам предвид като казвам, че се възпирам да кажа, че на 100% няма да отнесем друго наказание :)

Върни се в “Левски”